Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2012. február

 

JÖJJETEK  ÉNHOZZÁM…

 

 

 

Lelkileg megtörten, gyötrelmekkel érkeztem haza. Úgy éreztem, teljesen kiürülten állok Isten ege alatt,pusztaság vesz körül és kergető szelek kereszttüzében, állok egymagam. Ilyen lenne az elhagyatottság? A számkivetettség? Pedig ezek nem voltak valós okok A barátomat vesztettem el. A barátom hagyta itt e poros sárgolyót, jobb lét reménységében örökre megpihenve. Kongó üresség maradt utána. Kongó üresség és egy Napló, amit időnként vezetett. Most már rám maradt örök emlékként,örök társként , hogy majd én írjam bele az utolsó pontot.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

gráma jános üzente 12 éve

Nagyon jó! Remélem folytatod.

Tovább 

 

Jöjjetek énhozzám / 2

 

 

 

Anyám miután elvégezte a pártiskolát, nem engedték vissza a Készruhagyárba. A városi pártbizottságnál kapott alkalmazást. Bárki, ha érdeklődött, hogy milyen beosztása van, sosem volt őszinte. Mindig elterelte azzal, hogy egyedül dolgozik saját irodában, és mindent elvégez, amit rábíznak. Eljárt vállalati nagygyűlésekre, ilyen-olyan konferenciákra.

       Egy választási nagygyűléskor őt delegálták a már gyárrá avanzsált Hangszerüzembe.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hűűű...akkor ki és akkor miért tudsz ilyen könnyedén "BELÜLRŐL " írni róla???

Tovább 

 

Jöjjetek énhozzám     /  3

 

 

 

Szeptember 10.

 

 

 

      Hetedik osztályos koromban apám azon gondolkozott, hogy a sport nem csak alkatilag, de szellemileg is fejleszti az embert. Beíratott úszás és vízilabda gyakorlatra a Sport klubba.

Tibor volt az edző, aki a kezdőkkel foglalkozott. Miután már látszott némi fejlődés és lehetett szelektálni képesség után szakosított edző keze alá osztották be. Én első próbálkozáskor szerettem mindkettőt és tetszett az is ahogy Tibor foglalkozott velünk.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Örömmel hallak!

Tovább 

 

Jöjjetek énhozzám / 4

 

          Június 19.

 

Megkezdődtek a kihelyezések. Ilyenkor is fenn állt a lehetőség arra, hogy van, akit meghívnak, másokat meg az elért eredmény függvényében helyeztek kisebb vagy nagyobb gyülekezetekbe. Nekem szerencsém lett volna a legjobb pályázatokra, de Árpival úgy tervezgettük, hogy lehetőleg egy helyre menjünk. Így esett a választásunk Erzsébetvárosra a valamikori Ebesfalvára. Tudtuk, hogy annyira félreesik minden forgalmas helytől, hogy érte tolongás nem lesz..

Címkék:

Tovább 

 

 

 

 NEMZEDÉKEK BALLADÁJA  III

 

      Még ők ketten és teljes a család  1

 

 

 

              Mottó :  Eli,Eli !Lama Sabaktani  ( Máté 27: 46 )

 

 

 

 

 

 

 

   Tél volt. Fagyos, jeges. Az egész határ zúzmarába öltözött, fák fű csonkok, száraz kórók. Valahogy mindig vidékünkre január második felében érkezik a hideg hullám,mely fagyos leheletével mindent megdermeszt és kiszámíthatatlan ideig tart . Hideg fagyos éjszakákon a hideg gyakran eléri a mínusz huszonöt fokot is, és ezt még fokozza a Görgényi-hanasokból a Nyerges-hegyről süvítő keleti szél.

Címkék:

Tovább 

 

NEMZEDÉKEK BALLADÁJA III / 2

 

 

Még ők ketten és teljes a család 2

 

 

 

 

         Vészi Ilona az apatársának, Károlynak a testvére volt. Sokan voltak testvérek, öt fiú és három lány. Az apjuk elég korán özvegyen maradt a sok gyermekkel, mert a felesége az ital áldozata lett. Nem zsörtölődött, nem nősült újra, azon volt, hogy mindent elkövet, csak a gyermekei ne érezzenek mostoha bánásmódot. Szabó volt a mestersége,rendelkezett kevés birtokkal és elvállalta a református egyház harangozói tisztét is,mert onnan is ha nem csurrant,cseppent.

Címkék:

Tovább 

 

ÉGBENYÚLÓ HEGYEK ALJÁN…

 

 

Mikor egyedül vagyok és elmerengek nagy ritkán, felidéződik bennem az első világháborús katonadal „Égbenyúló hegyek alján, havas éjszakákon, Szomorúan áll a honvéd az orosz határon”. És akaratom ellenére orosz filmkockák peregnek emlékezetemben Szibériai havas tájakról. Az operatőr jóvoltából zúzmarás sűrű erdő közt kanyarog a végtelen út Vastag hó, borít mindent és a fagyos úton, hallatszik a lovak patáinak ütemes dobogása és repül a trojka.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu