Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2015. január

 

 

 A kutyahűség

 

 

 

                               Nyári reggel volt, már a harmat is felszáradt és az eperfán tanyázó lakósereg is rázendített irdatlan csiripelésére. Úgy megülik a fát, röpködnek, verekednek, veszekednek, ugrálnak, csípik egymást és szerelmeskednek.  Ezzel telik el a nap, aztán este behúzódnak a csepegő alatti fészkeikbe. Honos madár a veréb, még a szomszédba sem telepszik át.. Már megszoktam és megkedveltem, pedig egész gyermekkorunk verébűzéssel telt el, mert a nagyi szerint kártékony, ártalmas, haszontalan madarak.

Címkék:

Tovább 

 

 

HA MEGKÖVEZNÉL, SEM FÁJNA JOBBAN!

 

 

                       Sokáig töprengtem, vagy igazából mélyen gondolkoztam azon, mi váltja ki érzelmi világomban az ősz csodálatát, de egyben a félelmetes borzongást is. Néha úgy érzem magam, mint az ősz által megtépázott vadalmafa, mely egyedül áll a pusztaságban, nyáron hűs árnyékot nyújtva az arra járóknak, fanyar savanyú gyümölcsével szomjúságot olt, de ősszel lombtalan, csupasz ágai között a szél muzsikál és végigcsordul rajta az őszi eső keserű könnye.

Címkék:

Tovább 

 

 

A NAGY HAJSZA

 

 

                         Mikor elhatároztam magam, az vezérelt, ha lúd legyen kövér. Ennyire engedékeny magammal csak egyszer lehetek. Egy évkönyvben olvastam,, hogy a mélyzsebű bonvivánok Innsbruckban lékelik zsebeiket. Merész vállalkozás volt, de reményteljes.! Irány Tirol! Ha már az „iparban” próbálkozom, legyen eredményes, ne csak a soványzsebű székely legények élvezzék bájaimat. Azt belátom, hogy jobb lett volna olyan időszakot választanom, amikor az alpinisták kiírt pályázatokra versengenek, de már nem tudtam parancsolni a véremnek. Mindjobban pezsgett!

Címkék:

Tovább 

 

 

A SZERETET HATALMA

 

 

 

     „Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet” Példabeszédek 4 / 23

 

 

 

               Már az sem érdekelt, hogy ömlik az eső, mert amúgy is bőrig áztam. Itt húzódtam meg a ligetben egy szomorúfűz alatt. Már mindegy! Ide jöttem, mert nem szeretem a pózolást, amikor mindenki figyel, van, aki őszintén sajnál, mások meg rosszindulattal, vagy csak azért, hogy legyen mit pletykálni.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu