Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2013. január

 

 

MEGYEK TOVÁBB.

 

 

Ráckeve. A Dunával átkarolt sokszínű táj találkozása e vidék. Ez a sokszínűség nem csak természeti, hanem történelmi és kulturális értékeket is megjelenít. Cepel sziget „fővárosaként” emlegetett Ráckeve a középkor legértékesebb műemlékeitől az újkori polgárosodás értékein át napjaink kultúra szeretetét is megmutatja. A város sokrétűségét a táj változatosságán túl a különböző nemzetiségek és kultúrájuk együttélése is adja.

Címkék:

Tovább 

 

 

MEGYEK TOVÁBB 2

 

 

Nagyon belemerültem gondolataimba. Arra ocsúdtam fel, hogy a teremőrök készítik a tárgyalótermet a következő tárgyalásra.,már lassan cserélődik a hallgatóság. Én is szedelőzködtem és indultam kifelé. Elgondolkoztam utolsó feltételezésemen, ami az átkot illeti. És elhagyva a Bíróság épületét mentem tovább a csendet, a magányt keresve, míg el nem értem a régi Hősök temetője orgona bokrainak bozótosába. Itt nem zavart senki és közben bújócskát játszott a kontraszt, az elmúlás és a csivitelő madárdal, mely mégis az életet jelentette.

Címkék:

Tovább 

 

 

MEGYEK TOVÁBB… 3

 

 

Első megnyilvánulásra Edit figyelmeztette lányát az apai tiszteletre, de szomorúan, eljátszadozva a gondolattal, csak neki adott igazat. Emerenciában annyira nőtt a dac és ellentét, kijelentette, ha nagykorú lesz a nevét is megváltoztatja, nem fogja viselni egy ilyen aljas, szélhámos köcsög nevét. Edit minden alkalommal elkomolyodott, próbálta jobb belátásra bírni, de a kislány nem tágított. Aztán bekövetkezett a nagy krach és azzal betelt a pohár.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu