Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2013. június

 

 

MENEKÜLÉS A VIHAR ELŐL 7

 

 

   Nagyon szerettem iskolába járni és jó barátnak bizonyult Mondik Zoli. Mondhatom miután feltártuk egymásnak kilétünket sülve-főve együtt voltunk. A szüleim is megkedvelték, sok esetben nálunk is aludt. Az bizonyított tény volt, nem önteltség, hogy a tanárom szerint a hegedűvel a kezemben születtem Minden egyes alkalommal, akár szülői értekezleten is a tanárok kitértek példás magaviseletemre és előrehaladásomra a tanulás terén.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Gráma János üzente 10 éve

Béla én ezt már olvastam és véleményt is írtam róla. Nagyon jó. nyugottan közölheted. Sok sikert továbbra is.

Tovább 

 

 

MENEKÜLÉS A VIHAR ELŐL  6

 

 

 

     Kellemes volt az újratalálkozás szüleimmel, a hazatérés. Legjobban Éva lepődött meg , amikor meglátta kezemben a nagyapja hegedűjét. Ugyanis Cicu azt mondta, hogy neki kellemes örökség, mert ha csak ránéz hallja, amint sírt a Király kezében. Hallja azokat a csodás cigány és magyar nótákat, az egetverő talp alá valót. A végén nem tudni mi okból, miután eljöttek Aradról Király befelé fordult lelkileg, zárkózott, hallgatag lett, s bizony a hegedűt is ritkán vette kezébe. Azt mondta nagyanyám, hogy bennem lát jövőt (valószínű a kártyája mutatta), és vagyok annyira értelmes, hogy a családi ereklyét én őrizzem tovább.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu