Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2012. október

 

 

A szivárvány színei 2

 

 

 

 Didi született városi cigánylány volt. Valahol a külvárosban, egy pincelakásban éltek az anyjával.  Sosem mutatkozott az övéi társaságában, elkülönült a cigány közösségtől Csinos, sudár termetű, hosszú hajú lány volt, tele a külvárosi rátarti szemtelenséggel is. És ez hozta a sikert. Addig kilincselt mindenütt, míg végül egy szövetkezetnél sikerült elhelyezkednie takarítónőként. Nem tartotta megalázónak a beosztását, még azt sem, hogy a wc-t is kell pucolnia.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

gráma jános üzente 11 éve

Nagyon jó! Van benne valami, ami vonzó. Nem érzed a perverz buta cigányt, hanem élet sugárzik belőlle. Lehet folytatása. Várom.

Tovább 

 

 

A szivárvány színei / 1

 

 

 

     Kurátor Mihály népes családjának utolsó sarja Gyöngyi volt,és ö hozta a tragédiát. Szülés közben meghalt Klári a családanya. A halál okát nem boncolgatták, hiszen ilyen eset gyakori volt. A kislány különben is hosszas idő után fogant, a két gyermek között tizenkét év volt. A legnagyobbik Klári, serdülő korában gyermekparalízisen esett át és nyomorék maradt. Vagyis jól értelmezve erőtlen, biztonságérzés nélkül.

Címkék:

Tovább 

 

 

 A SZIVÁRVÁNY SZÍNEI       (prologus)

 

 

 

Ha jól emlékszem azt mondtad, a szivárványnak hét színe van, a vöröstől az ibolyáig. Sosem tudtam megjegyezni, mert amire hivatkoztál, azt sem tudtam társítani. Van úgy!  De nem ez volt az első. Először a csillagot említetted és jóízűen mulattál rajta.. Történetesen egy zsidó áll az úton a forgalomban, s a rendőr felszólítja, hogy távozzon, mire ő azt mondta, csak akkor mehet, ha meglátja az első csillagot.

Címkék:

Tovább 

 

 

MENEKÜLÉS A VIHAR ELŐL   3

 

 

 

        Fárasztó volt és fájdalmas a kórházi élet. Amint az orvos utólag elmondta, nagyon nagy ütés ért, mert koponyatörésem volt, agyrázkódás és le kellett csapolják az alvadt vért, nehogy lerakodjon az agyamra. Komában voltam sokáig és állandó szédülés, fejfájás és hányinger gyötört. Fokozatosan kezdtem felépülni és gondolom ez többnyire Cristian doktor aggodalmas önzetlen és mindent elkövető tevékenységét igazolta.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu