Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2013. szeptember

 

 

IRODAI TERE-FERE

 

 

-          Jaj de szép! Mennyi volt?

-          Hol vetted? Hol a bolt?

-          Külföldi? Belföldi?

-          Romárta? Ki varrta?

-          Adj kölcsön!

-          Mennyi kell?

-          Holnap estig négyszáz lej!

 

      Így megy ez délelőtt,

      Így megy ez délután!

      Így fut el az idő

      Cipőn, selymen és ruhán!

       Van itt nagy választék,

       És mi több van zaj!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Gráma János üzente 10 éve

Olvastam és tetszett.

Tovább 

 

 

Töprengések Senki szigetén

 

 

  Azt részben szerencsés helyzetnek találom, hogy a Senki szigetet nem sorolták a település üdülőterületei közé. Először a Duna bal oldalán a Balabán- sziget és a Peregi- sor került e kiváltságos rangra, később az Újtelep épülésével a Duna strand,Dömsödi út és a Vízér utca közötti szakasz lett a valóságos üdülőtelep, ahová különösként budapesti, de közeli nagyobb városokból építettek hétvégi házakat, mert a ráckevei nyugalom, csend és tiszta levegő megfizethetetlen.

Címkék:

Tovább 

 

 

Töprengések Senki szigetén 2

 

 

        Az új albérletbe már ketten érkeztek Kirával. A tulajdonosnő nem ájult el az örömtől a kutya láttán, de nem volt más választása, mert a pénzhiány, a szükség rávitte a laskás kiadására, és nem tolongtak az igénylők. A kutya annyira összeszokott és ragaszkodott Gerdához, hogy minden alkalommal elkísérte a munkahelyére is és a kenyérgyár bejáratánál elnyúlva megvárta a program végét és együtt mentek haza.

Címkék:

Tovább 

 

 

Töprengés a Senki szigeten 3

 

 

        A helyzet kedvezett Endrének Egyedül érezte magát nyeregbe, mint a kakas a szemétdombon. De alapjában nem volt semmi stratégiája.. Tetszett neki Gerda, szeretett volna közeledni, de nem volt elemében hódító érzék miatt. Nagy kihatással lehetett az anyai szigor és az egyoldalú téves nézet, ugyanis egész fiatalon tizennyolc éves korában annyira szerelmes volt, hogy meg akart nősülni. Akkor lépett közbe a szigorú öreg matróna, senki sem tudott a körülményekről, hogy miért, de Endre eltűnt a városból és nagy későre került vissza.

Címkék:

Tovább 

 

 

Töprengés a Senki szigeten 4

 

 

   Közeledett a nagy nemzeti ünnep. Újabb kihívás, gyötrődés, hogy mozdulnának már ki valahová szórakozóhelyre Endrével, és újabb tervezgetés, mert az ünnepen összegyűl a család, de a Gerda személye mindig nélkülözött. Mint derült égből a villám érkezett a hír, a barátnőtől, a Dunán-túlról, hogy az ünnepet, ha nincs kifogása, szeretnék együtt tölteni, és meglepetésként egy barátjuk is velük tart.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu