Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2016. február

 

 

ÉS ELKÍSÉR A SÍRIG !

 

    Ebben a mai modern világban, ahol az információ minden csapon folyik, csak mosolyogni tudok gyermekkoromon, amikor a pletykaforrást „csepűtelegráfnak” becézték, mert minden hír, legyen jó, vagy rágalom azon terjedt. Akkor nem létezett okosító internet, csak bekapcsolsz a facebookra és már ömlik minden féle ismeret, felvilágosító írás, meg mindenkinek a tudálékossága, hogyan kezeld magad csodaszerekkel olcsón különböző betegségek ellen.

Címkék:

Tovább 

 

 

LÉNYEGRETÖRŐ PÁRBESZÉD

 

Márton Ferenc az a kigyúrt szemrevaló férfi volt, aki után megfordul minden kíváncsi. Korai acélszürke apró göndör haja inkább érdekességre adott okot, mint koravénülésre. Közvetlen viselkedésével nyerte meg az embereket, különösen a gyenge nemet. Sokan irigyelték a feleségétől, de akiket titokban behálózott, azok más véleményen voltak. Belevalóságával igyekezett minden gyanút elterelni. Feleségét teljesen lenyűgözte a hajnali szexszel.

Címkék:

Tovább 

 

 

BÁLINTNAPI MEGLEPETÉS

 

Hazaérkezve Bálint lefeküdt, homlokon csókolta a feleségét és elmerült a mély álmok birodalmában. Kis idő után nagy fényességet lát az ágya mellett és meglepődve nézi, de a nagy fénytől nem látszik az arca.

-          Ki vagy te? –rivall rá

-          Én vagyok Szent Péter, fiam!

-          Atya Isten! Csak nem kerültem a Mennybe?

-          Még nem, csak a kapujába.

-          De Uram, azt nem lehet, én vissza akarok menni, nekem még sok elrendezni valóm van!

Címkék:

Tovább 

 

 

NYUGTÁVAL DÍCSÉRD A NAPOT

 

        Aranka már a kezdetek óta együtt dolgozott Varga Jánossal. Irodájuk eléggé rejtett helyen volt és hivatását illetően nem a forgalmas helyiségek közé tartózott. Jó kollégák voltak, de Aranka sok mindent furcsállt és majdhogynem tanulmányozta Jánost. Átlagember volt, aki nem tűnik ki a tömegből: két lába, két karja feje és teste volt, mint mindenkinek. Még az enyhén szétálló fülei sem jelentettek kihívást, esetleg a húsos ajkai, amelyre azt mondják, csókos száj, és a vékony keskeny bajusza, ami kiemelte az átlagosságból.

Címkék:

Tovább 

 

 

BÁLINT ESETE GÁBRIELLEL

 

  Bálint nagyon restellte a történteket a felesége előtt, mert hosszú együttlétük alatt ilyesmi nem fordult elő. Eleget bánkódott, hogy ha már meg volt a lehetőség miért éppen tyúk akart lenni. Bánatát többnyire sörbe fojtotta, de nem beszélt, hogyan is beszélhetett róla bárkinek. Azon morfondírozott, miért nem jön még egyszer az a Péter, hogy változtathasson a dolgon. Hallgatag lett, magába fordult, már-már a feleségéhez is alig szólt.

Címkék:

Tovább 

 

 

PATT HELYZET 2

 

A döbbenet kerített hatalmába. Bening asszony elhallgatott és komoran nézett maga elé. Nem sokáig. Kis idő múltán, mint aki megrázza magát és újra éled, már mosolygott és kínálta a süteményt. Nem teketóriáztam, elvettem egy szeletet és csípegetni kezdtem, de érezve finomságát, ahogy mondani szokták, parasztosan könyökig neki türkölőztem és egyre-másra fogyasztottam, töltöttem a gyöngyöző nedűből és kortyolgatva élveztem selymes-bársonyos aromáját..

Címkék:

Tovább 

 

 

PATT  HELYZET

 

Csípős szél süvített, amikor megérkeztem a dél-erdélyi szász településre. Minden igyekezetemmel azon voltam, hogy elérjem a reggeli áhítatot, hisz olyan régen nem hallottam német nyelvű istentiszteletet. Gyorsan indultam toronyiránt a szász templom felé. Közben eleredt a hó. Nagy pelyhekben szállingózott és igyekezett megülni a csupasz diófák ágain, de a szél tovább söpörte, mint ahogy maga előtt tolta a száraz gesztenyeleveleket is a hó kavarodásában.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu