Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2012. március

 

/JŐVEL HAZA, ÉN GYERMEKEM…/ 1

 

 

 

 

 

        Lajosnak már apró gyermekkorában megtetszett a villanyszerelés. Akkor vezették a faluba a villanyt, állították a póznákat és neki rendkívüli élmény volt, amit a szerelők a macskakarmos mászókkal igyekeztek fel a póznán és húzták, meg rögzítették a huzalokat Sóvárogva, nézegette az egyik fiatal szerelő cipőjére csatolva a macskakarmot. A legény sebtiben ölbe kapta és vitte magával fölfelé.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

gráma jános üzente 12 éve

Jó. Várom a folytatást.

Tovább 

 

Jövel haza én gyermekem /2

 

 

 

 

     Annát is először az ismeretlen utáni kalandvágy és kíváncsiság kerítette hatalmába, amikor igent mondott a kiutazásra. Remélte, hogy nem lesznek gondjai és akadályai, hogy taníthasson. Az oklevele az ország területén érvényes. Az iskolában szívélyesen fogadták, drukkoltak és örültek az új kolléganőnek, mert ez által oszlik a munkájuk. A bányatelepen nő évről évre az iskolaköteles gyermekek száma, de nem kerül tanügyi káder, aki vállalná,.hogy itt állandósul.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu