Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2012. április

 

A SZERÉNYSÉGNEK IS VAN HATÁRA…

 

 

 

 

 

A nyárádmenti kis község nem arról volt ismeretes,hogy az Európa híres Szováta-fürdő mellett található. Innen indult hódító útjára Kovács Apollónia, Kakuts Ágnes színpadi hírességek, kiknek a világot jelentő deszkák töltötték ki életüket és Feri bá , akinek a deszka az út volt .Ugyanis Feri bá volt a falu éjjeliőre, a bakter, aki a nap nagy részét átaludta,de az éjjelt az utcán töltötte.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Horvath Eva üzente 11 éve

Tanulságos...már ,ami a sz..r alakját,fornáját illeti.A szerénységnek tényleg itt nem volt határa....

Tovább 

 

BALLADA AZ ÉN NAGY SZERELMEMRŐL

 

 

 

   Én már a cigánytelepen születtem a gettóban. Így nekem nem hozott újdonságot, mert itt éltük napjainkat, szerelmeskedtünk, dolgoztunk, nyomorogtunk, és ha a szükség megkívánta loptunk is. Nálunk a szerelmi élet korán kezdődik. Ahogy a süldő purdé észreveszi, hogy kiszökött a csicsed, már rögtön megkörnyékez nem válogatva az amúgy is szegény szókészletében. Egyenes beszédben mondja, hogy dugunk babám?

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mint egy film, úgy pergett le előttem az írásod!
Nagyon tetszett! :))

Tovább 

 

MINDEN KÜLÖN ÉRTESÍTÉS HELYETT

 

 

 

 

        Két éven át A hazai Dráma tíz napos ünnepén, című seregszemlén a marosvásárhelyi Székely Színház Bukarestben minden pálmát begyűjtött és így lett az ország első helyezetü  színház együttese. A kiváló együttes kiérdemelte azt a politikai húzást is, hogy román – magyar barátság jegyében egy hónapos vendégszereplésre, Budapestre mehessen. Persze a budapesti előadások mellett jutott idő Debrecenbe és Szegedre is elérni.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Kozma Norbert üzente 9 éve

Ez jó volt! És nem csak a vége poén miatt!

Tovább 

 

ÍTÉLETHÍRDETÉS CSÜTÖRTÖKÖN

 

 

 

 

     A tárgyalóterem zsúfolásig megtelt és enyhe zsongás töltötte be a bíró bejövetele előtt. Azon a napon nem csak azok ültek be, akik szinte állandóan unalom elterelő időtöltésből jönnek és emelik a hallgatóság számát, közben sok esetet és ítéletet meghallgatva bővítik ítélőképességüket. Azon a napon felvonult a falu elég szép létszámban, hiszen akkor tárgyalták Szabó Júlia feljelentését Kovács János ellen, aki őt a feljelentés alapján megerőszakolta.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve


Az ilyen rövid ,kis velős írások mindig nagyon érdekeltek.Nagyon jó ,érdemes tovább folytatni !!!

Tovább 

 

GONDOLATOK

 

 

 

     Már rég vágtatott a vonat a rónán át. Mindegyre falta a kilométereket és közeledett a Kárpátok vonulata. Nyár volt. Rekkenő meleg. Jól esett az ablakrésen beáramló friss levegő. Négyen ültek a fülkében, két hölgy, anyja és lánya, egy fiatal katonatiszt és egy középkorú paraszt. Kissé nyomasztó volt a hangulat, mindenki saját gondolataiba merült.

       Az idősebbik hölgy, negyven év körüli volt, de hogy innen, vagy túl a negyvenen, ápoltsága nem engedte a megállapítást.

Címkék:

Tovább 

 

KEZDŐ „K”

 

 

 

Kedveseim kit környékez a képtelenség káosza? Kendéknek kiteregetem képtelen képességem.!

     Kedden kocsikázó kedvem kerekedett. Kuzinom Károly közvetlen közelemben kucorgott. Kocsikázás közben Károly karja kitörött. Kitört karja kúrálásáért kolozsvári klinikára kiszálltunk. Kíméletes kezelés következtében Károly közben kiborult. Kolozsvári korház kapujában kilencven kilenc kiló kukoricát kakált ki. Következetes kérdés kizárt!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Bence Imre üzente 11 éve


Nagyon jó grat !

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu