Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2014. január

 

 

            A bosszú édes íze 4

 

 

                Sok év telt el az óta, csak Mártában nem homályosult a feledés. Én is már rég visszajöttem Afganisztánból, csupán azért nem írok róla, mert az külön fejezetet érdemel. Egyetlen, amiért hálás vagyok a sorsnak és magamnak, hogy nem szűzlánnyal estem át a tűzkeresztségen.. Ennek Afganisztánban vettem a legnagyobb hasznát. Már túl voltam az általános iskolán, amikor egy alkalommal, nem tudom mi okból, de valahogy egy belső indíttatás vezérelt, hogy keressem fel a nagyi sírját a református temetőben.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Gráma Béla üzente 10 éve

Köszönöm a jó tanácsot,de ezzel vége!

Tovább 

 

 

       A BOSSZÚ ÉDES ÍZE 3

 

 

             Verőfényes vasárnap reggel köszöntött be a hálószobába, és Márta annak tudatában, hogy Andris nem kell siessen, még elnyúlva lustálkodott kissé, aztán komótosan felkelt és elkészítette a reggeli kávét. Mosolyogva ültek egymással szemben, hatott a reggeli napfény mely beszivárgott a ráncolt függönyön át.

-          Gondoltam megkérdem – kezdte Márta, megjátszva a gyerekes naivát – csupán nem akartalak csacskaságokkal zavarni, de mégis mi a véleményed, ha beiratkoznék az induló tánciskolába?

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu