Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2012. november

 

 

SZERESSÉTEK A FEKETE RIGÓT  4

 

 

Vacsora után, kissé megnyugodva, elterült az ágyon. Kezdte nyugodtabban érezni magát, sokat oldódott feszültsége, miután mindent kipakolt és Visconti nem tiltakozott, Végigtapogatta feszülő izmait és arra gondolt, milyen jó lenne egy csaj, aki kissé ellazítaná.  De semmi kedve nem volt felöltözni és vadászatra indulni. Bekapcsolta a készüléket és erotikus filmeket keresett, míg nem elaludt.

     Másnap reggel alig múlt nyolc óra, amikor szólt a telefon és a recepcióból értesítették,, hogy várja Visconti úr küldötte.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

gráma jános üzente 11 éve

Remek a befejezés. Ennél másabbat nem is lehet kitalálni. Ahogy nekik a szebb jövő csak akkor lesz, amikor Erdélybe lesznek, Erdélynek is csak akkor lesz szép jövője, ha a Jézus útját követve, Isten országát kapjuk meg benne. A testvériséget. A szeretetet.
Adja Isten, hogy úgy legyen.

Tovább 

 

 

SZERESSÉTEK A FEKETE RIGÓT  3

 

 

 

     Ravasz észjárással sikerült a pénzét is mind átcserélni, beváltani dollárra. Hogy mennyire lesz, elég majd elválik, viszont otthon vagyont ér, mivel a ház ára és az összes gyűjtött pénzének értéke itt lapul a táskájában. A tervei sikerültek. Végül a sok izgalom és várakozás, meg az erőteljes stressz után megérkezett a lagúnák városába. Állt a Roma téren, a Nemzetközi Autóbusz állomás bejárata előtt és azon tűnődött elfojtva egy mosolyt, hogy most illik rá a gyermekkori mese cím, Nemtudomka nagyvárosban.

Címkék:

Tovább 

 

 

acSZERESSÉTEK A FEKETE RÍGÓT  2

 

 

 

    Remo az „ítéletvasárnapján” érkezett haza. Azt is a jehovistáktól tudta meg, hogy november második vasárnapja ezt a megnevezést viseli. Arra már nem figyelt fel, hogy ennek mi az eredete, mi a háttere és mit jelent évszázadokon át. Neki ennyi is elég volt vallásfilozófiából, mert sosem járt templomba és azt sem tudja egyáltalán megkeresztelték-e, mivel a cigányoknál nem szokás.

     Megrendítő volt a megérkezése.

Címkék:

Tovább 

 

 

        

 

 

 

 SZERESSÉTEK A FEKETE RIGÓT

    (A szivárvány színei folytatása)

 

 

 

    Amikor a bíró kimondta az ítéletet és kérte a biztonsági őröket, hogy az elítéltet szállítsák át a fogházba, Remo döbbenten nézett körül a tárgyalóteremben, de a néhány jelenlévő között nem látta az anyját. Sötét gondolatokkal ült bilincsbe verve két rendőr között. Mintha minden nem is vele történne, csak kívülállóként peregne előtte a film

     A fogházban külön cellába vezették, majd beszólt egy börtönőr, hogy vetkőzzön meztelenre..

Címkék: a szivárvány színei folytatása

Tovább 

 

 

 

A szivárvány színei / 4

 

 

Az orvosi komisszió megállapította, hogy az anya fizikai állapotát figyelembe véve és az idevezető genetikai változások alapján a beálló terhességet nem lett volna szabad engedélyezni. Utólagosan figyelembe véve, hogy a magzat állapota kielégítő, az anyát a hátralévő időre, állandó korházi szakmegfigyelés alatt kell tartani, és kezelésben részesíteni.

     Így maradt Gyöngyi meghatározatlan időre a kórházban Baráti kapcsolat alakult ki közte és az ápolója között.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

László Levente üzente 8 éve

Hat tenyleg szonelkul marad az ember, mikor elolvassa az utolso mondatot is. Ugyesen ossze fontad a ket csalad eletet es nagyon erzeki lett az egesz tortenet. Hirtelen nem is tudom mit irjak meg... Gratulalok nagyon szep tortenet!

Tovább 

 

 

A szivárvány színei / 3

 

 

  A Zsóka gyermekei nőttek, s idővel fölöslegesnek tartotta, hogy Gyöngyi ott lakjon nála. Ott töltött ideje alatt mindenben igyekezett a nővérének segítségére lenni. Amíg a gyermekek kisebbek voltak, etetés után elaludtak, ilyenkor Gyöngyi is elgondolkozhatott saját sorsán.  Eléggé nagy csapásnak érezte az átváltozást, amin átesett. Szégyellt emberek között járni, mert kellemetlen volt, amikor mindenki megfordult utána ahol elment.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu