Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2016. március

 

 

SZELLŐK SZÁRNYÁN

 

    A kórház nem tűnt ki a panelépületek rengetegéből, iskola, óvoda, üzletházak és több feljáratú tízemeletes épületek koszorúzták. Idővel, mikor kiterebélyesednek a köréje ültetett kanadai nyárfák, melyek majd ontani fogják az oxigént, akkor felveszi igazi jellegét.

    Arnold az ötödik emelet nyugati részében feküdt két sorstársával egy kórteremben. Az ablak felőli ágyat választotta és társainak állandóan hátat fordítva az ablakon át bámészkodott kifelé.

Címkék:

Tovább 

 

 

MUNKAMEGOSZTÁS TEJVÁSÁRLÁSBAN

 

   Rózának feltűnt, hogy Zoli a barátnő férje, bármekkora legyen a sor a tejüzlet előtt, mindig az elsők között van. Ő sok esetben annyira későn érkezett, hogy az orra előtt fogyott ki a tej, és akkor nagy elkeseredésében a „pléhtehéntől” kellett venni. Így nevezték egy farm automata tejszolgálatát. Rózának viszont nem tetszett, mert állandóan az istálló szagot érezte, ő csakis a pasztörizált tej tisztaságában bízott.

Címkék:

Tovább 

 

 

NEVESSÜNK MÁRCIUSBAN!

 

1.      János nagy bűne

 

Egyedül ült a kávéházban egy sarokasztalnál János, amikor belépett az orvos és helyet foglalt szemben Jánossal.

-         Egészséget doktor úr. Jaj, magát az Isten küldte! Olyan nagy teher nyomja a vállam, alig bírom elviselni, s az sincs, ki meghallgasson. De mit tehetek, ha gyenge a szívem és szolgálatkész vagyok.

-         Mégis, mi történt?

-         Oh, azt sem tudom, hol kezdjem, drága doktor úr!

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu