Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2013. július

 

 

 A HŰTŐSZEKRÉNY REJTÉLYEI

 

 

 

 

   Valaki az idők folyamán csak kitalálta, hogy nem singgel mérik az embert. Hiszen történelmi nagyságok is emelkedtek magas szintre annak ellenére, hogy alacsony növésűek voltak. Ki ne tudná, hogy Napóleon nevéhez egy korszak fűződik Európa történelméből és azt, hogy a XX. Század megörökítette Hitler és Sztálin nevét, nem utolsó sorban a Kárpátok Géniusza, Ceausescu is közéjük tartózik. Az alacsony méretű emberekhez.

Címkék:

Tovább 

 

 

ÉLET a POKOL-HEGYEN

 

 

Nem is kérdeztem, kevésbé érdekelt, hogy ki szervezte a gyermekeknek ezt a zsibvásárt, de hangulatos volt. A Duna-sétányon hosszan építkezve körhinta, óriáscsúszda, és mindenféle ugráló alkalmatosság, gyermekbolondító volt, nem beszélve édesség, fagyi és különféle üdítők, no meg a kisállat kiállítás, különböző nyulak, galambok, vadászgörény és aranyhörcsög. Mindet meg lehetett simogatni, de egy sem volt eladó.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu