Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2015. december

 

 

ÉJSZAKAI TÖPRENGÉSEK

 

Időnek kellett eltelni, Kincsem, amíg hozzászoktam a körülményekhez. Először nagyon zavart az állandó formalinos fertőtlenítő szag, de nagyon tetszett a pompás tisztaság, az állandó szellőztetés. Csak a fájdalmak hagytak volna alább. De dolgozott az agy. Igyekezett elterelni az emlékezetet, hátha az által a fájdalom is csökkenne. És a csend volt a nyugtató állapot. Az est szelén suhant be simán, nesztelen és röppenő kalandozó gondolataimban egyből visszhangzott „tűzoltó leszel, katona, vadakat terelő juhász”.

Címkék:

Tovább 

 

 

Karácsonyi levél

 

Kedvesem!

  Valószínű, hogy a korral jár, de nekem a Karácsony mivel az év vége felé van, kissé számadást is jelent. Öregesen ilyenkor elmélyül az ember élete sodrásában,és felidéz néhány kellemes epizódot a múltból, hisz gazdag a kelléktár ebben a korban. De nem szeretnélek untatni, többnyire a Karácsonyra szorítkozom. Mert tudod, velem egyívásúak gyakran hangoztatják, bezzeg nekünk volt gyermekkorunk, utalva a mai generációra,és sejtetve, hogy ezeknek nincs.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu