Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2013. december

 

 

                             A BOSSZÚ ÉDES ÍZE 2 (18)

 

 

 

                             Lassan én is megéltem az érettségit. Apám javaslatára iratkoztam egészségügyi szakközépiskolába, mert abból esedékesebb bejutni az orvosi egyetemre.. És az ősöm már próbálta is a nevem elé odabiggyeszteni a Dr.-t. Én viszont váltig hangoztattam, hogy órás szeretnék lenni. Hogy mi volt ebben a ráció, én sem tudtam, de valószínű csupán az apám bosszantására találtam ki. Közben Mártán is nagy változások voltak észlelhetők.

Címkék:

Tovább 

A BOSSZÚ ÉDES ÍZE

 

 

           Az én kapcsolatom Mártával olyan volt, mint a félrevert harang, tiszta kapkodás, szaggatott őszinteség, vagy egyáltalán. Márta mindig fölöttem állónak érezte magát, mert néhány évvel idősebb volt, és milyen a csaj, engem csupán taknyos tacskónak tartott, akiben nem áll a szó nincs mit tárgyalnia velem. Pedig hosszas időn át egy szobában voltunk, de mint két külön lény, két idegen. Még a tanulásban sem segített, azt mondta, legyek figyelmesebb órákon.

Címkék:

Tovább 

 

 

KI LESZ A FŐVÁDLOTT?

 

 Blózsújné aggodalmaskodott a kútnál vízmerítés közben, hogy már jó ideje a hátán a hosszú izom iszonyatosan fáj, nyilallik, és még nem vette meg a koporsót. Mert sosem tudja az ember mire ébred, vagy mire nem? Meg aztán a faluban időtlen idők óta visszamenőleg, mindenki előre megvette a koporsóját, és a padláson tartotta, amíg szükség lesz rá. Volt már eset, igaz ritkán, hogy kölcsön kérték, mert egyesek épp így elhanyagolták, mint Blózsújné.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Gráma János üzente 10 éve

Nagyon Jóóóó!!!!!!

Tovább 

 

 

 A CIGÁNY ÉS A PAP

 

 

A park ahol Arisztid atya reggelenként megpihenni szokott a Jézus Szíve Katedrális mögött volt. Mindig ugyanazon a padon ült szemben a felkelő nappal és elmélyülve olvasta a breviáriumát. Egyedül volt. Ilyenkor reggel még a gyermeksereg nincs kinn, hogy birtokába vegye a játszóteret és megtöltse átható zsivajgással. És az ölebeket sétáltató öreg hölgyeknek is korai ez az időpont.

        Egy cigány settenkedett esetlenül a pad felé.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Gráma Béla üzente 10 éve

Köszönöm az őszinteségét!

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu