Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Béla blogja - 2013. március

 

 

FÁJDALOMMAL TUDATJUK…

 

 

   Hiába próbálkozom felnőttként visszaemlékezni, miért verekedtünk össze Szép Ivánnal első osztályos korunkban becsengetés előtt. Csak arra emlékszem, hogy ököllel orron csaptam és megindult az orrvére. Megijedtem és kakasberzenkedés helyett sírni kezdtem, majd odaadtam a zsebkendőmet. Elrejtőztünk az udvar mélyén a fásszín mögött, én leültem egy fatönkre és az ölembe vettem, úgy, hogy a feje lelógjon, emlékeztem, hogy a nagyi velem is így tett.

Címkék:

Tovább 

 

 

 TÉRBEN ÉS IDŐBEN

 

 

Ha arra sodor a véletlen, de ha szándékosan is keresed a berkek vagy ligetek világát, kellemes érzés, feledhetetlen élmény keríthet hatalmába. Leülsz egy padra, vagy a berekben átkarolsz egy évszázados fát, és amikor már érzed ereidben az energia telítődését, amihez hozzájárul az élő fa nedvkeringése, már belesimultál a tájba, térben és időben. Elég annyi idő, hogy az őslakosság ne lepődjön meg jelenléteden és elkezdje a harsogó, fecsegő trillázását, ami valójában lehet veszekedés, dicsekedés, vagy egyszerű unaloműző, mert Istenem, ki érti a madárhangokat.

Címkék:

Tovább 

 

 

Tévedni emberi dolog

 

 

       Dr.Aaron Thompston az orvosi egyetemen sebészetet tanult. Igaz már egyetemista korában vonzotta és társult egyik szeretett professzorához a rákkutatásban. Az Egyetem végzése után is folytatta tanulmányozásait, de nem horgonyozott le a kutatás területén Számára elsőbb rendű volt a sebészet, amit tanult és gyakorolt. Idővel, amolyan meseszerűen héthatárra szóló hírnévre tett szert, nagyon sokan keresték és szerették volna nála kezeltetni magukat.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

gráma jános üzente 11 éve

Nagyon, nagyon jó. Nyugogtan felteheted, mert mást is ösztönzől vele az ilyen történetek írására. Sok sikert és köszönöm, hogy véleményt monhattam.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu