Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mária blogja - 2009. szeptember

Egy nő (90)


Van egy nő. Szeret. Gyűlöl. Szeret. Gyűlöl. Nem is nő, férfi. Szeret. Gyűlöl.

  Egy nő (91)


Van egy nő. Olykor évekig nem látjuk egymást. Úgy értem, hogy a fogmosás alatt váratlanul eltelik huszonnyolc év. Huszonnyolc év az már valami. Két fogmosás nem is férne bele az életembe. De az arca nem változott, ugyanaz a pirospozsgás kislányarc, a szeme fénye nem változott, a hangja is a régi. Már a fogmosás előtt is hajlamosnak láttam a hízásra, ez most bekövetkezett, testet öltött, nem mindene, csak a dereka meg a feneke.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

LGT

14 éve | 1 hozzászólás

Címkék: zene

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

mint csendnek a szó...

Egy nő (83)


Van egy nő. Gyűlöl, de csak újabban. Mert újabban financiális gondok gyötörnek, evvel a dzsídípível lehet valami meg a tej árával. De ő ne aggódjon, majd én pénzelem, csak akkor azután vége ám ennek a dínomdánomnak, hogy olasz olívaolaj meg szezámos kenyér, akkor nem úgy lesz. Hanem hogyan lesz? Most ezen tűnődünk, hogy hogyan legyen. Hogy hogyan tart ki az ember egy nőt. Egy összegben az egész hónapra? Egy méltányosnak nevezhető, előzőleg aggályosan megállapított, mondhatni kialkudott forintösszeg?

Címkék: olvasnialó

Tovább 

Ma ezek a gondolatok jöttek el hozzám:


                            http://keptar.szabadfold.hu/cikkepek/18374/Image/Nagy_snXk_heart_splash.jpg

 

 

Szeretettel hozzáérni a másikhoz, az egy dolog. Szerelemmel hozzáérni a másikhoz, óriási különbség. És mindezt lehet látni. A szerelem akkor marad meg, ha fel tudnak nézni egymásra, miközben egymástól függetlenül is élik életük összes szerepét./Csernus Imre/

                                                       http://gallery.site.hu/d/5263476-2/36_4_3.gif http://gallery.site.hu/d/5263476-2/36_4_3.gifhttp://gallery.site.hu/d/5263476-2/36_4_3.gif

A szerelem csak addig virágozhatik, amíg szabad és spontán; könnyen megölheti a kötelesség gondolata.

Címkék: idézetek

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

..."A szeretet nem birtokol, és nem birtokolható.
Mert a szeretetnek elég a szeretet.
Amikor szerettek, ne mondjátok: "Isten a szívemben lakik"; mondjátok
azt: "Isten szívében lakom"."...
(Kahlil Gibran: A Próféta)

Tovább 

Egy nő (78)


Van egy nő. Szeret, nem szeret. A pöti mortban, nota bene a kéj villámában azt ordítom az arcába vagy a nyakába vagy az ölébe, a bármijébe, ahol épp találom magam: te, te ombudsnő, te! – így jövel a vég. Vakarom a hasiját, kiépültek a demokratikus intézmények.

  Egy nő (79)


Van egy nő. Gyűlöl. Kettő. Tetszünk neked?, kérdik nevetve. Süt a sárga őszi nap, a templom lépcsőjén ülök, akár egy koldus vagy egy, az idők szavát megértő kanonok.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

 

 

A napok rohannak, futnak,

céltalan bolyongunk a szürkeségben.

Mindenki siet valahová.

Nincs idő, nem állunk meg egy percre sem.

Hiányzik valami az életünkből.

Nem látjuk a tarka virágok színét,

nem érezzük a napfény melegét.

Hiányzik egy ölelés, egy jó szó,

elmúlt nyarak igézete,

ringó kalászos, erdők illata.

Hiányzik az életből valami...

Egy csoda, egy varázs, egy csillaggyúlás.

Egész életünkben szakadatlanul,

fuldoklásig

küzdünk, harcolunk.

Címkék: szeretet vers

Utolsó hozzászólás

Molnár Mária üzente 14 éve

mint a mécsvirág:D:D

Tovább 

Egy nő (71)


Van egy nőgyűlöl. Gyűlöl. Szeretem. Romlik széjjel. Hullik a haja, reggelente, kis madárfészek, kerek csomó marad a párnán, hullanak a fogai is, értelemszerűen lassabban, mint a haj, be van lobbanva az ínye, a szájpadláson afta, a fogak tövénél körbe-körbe fürge gennyezések. Mondhatni, a genny a legjelentősebb testrésze. A tenyere is szivárog, miközben a bőr pikkelyesen száraz, a hóna alja is, ott a vörösre gyulladt szőrtüszőket kerülgeti a sárga erecske, és folyik persze az öle is hígan, elöl átütve a szoknya szövetét.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (66)


Van egy nőszeret. Hideg a lábfeje. Illetve, amit én felelősséggel állíthatok, hogy az ágyban hideg a lábfeje. Bebújok a paplan alá, és azonnal egy frász fog el, hogy mikor ér hozzám ez az undok békarész. Már a térde langy, az öle meg olyan közhelyszerűen forró, hogy nem is említem (kipörzsöli a gyöpöt stb.). A lábfejéről a hűtőszekrény jut az eszünkbe, onnan meg a főzés (előbb a mélyhűtő, aztán a főzés). Szeretem. Mostanában kevesebbet eszem, veszek ugyan mindenből, de csak egyszer.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 



Jelen vannak:


-................................................. (továbbiakban: férfi)

-... ..............................................(továbbiakban: nő)


A felek megállapodnak, hogy a mai napon 16:00 és 17:30 óra között szexuális tevékenységet folytatnak, amelyben szerepelni fog legalább 2 (kettő) vaginális közösülés. Felek kikötik, hogy a vaginális közösülésre a Katolikus Egyház "elhálás" jogintézményének a definícióját tekintik követendőnek, azzal az eltéréssel, hogy a szexuális tevékenységet nem előzi meg házasságkötés és gumióvszert is használnak.

Címkék: humor

Tovább 

Egy nő (63)


Van egy nő. Satöbbi. Mindenkit gyűlöl. Ha módjában áll, árt. Nem ad át üzenetet; hamis üzenetet gyárt; összeugrasztja a gyerekeket; a szüleimet; az övéit; a szomszédokat, elébb egymással, mindenkit mindenkivel, majd őket egyesével mivelünk. Leleményessége határtalan, noha lemond az egyik leghatékonyabb fegyverről, a színlelésről. Őszinte, nem ölt maszkot magára, szakadatlan undok. Rosszul érzi magát, ha nem tehet rosszat. Szándékosan elsózza az ételt; lejárt szelvényt csempész a gyerekek buszbérletébe; melléteszi a telefonkagylót és följelenti az ikert; damilt feszít ki a belső szobában, s ha édesanyám fölbukik benne, az egészet rámkeni; éjszaka későbbre állítja a vekkereket, a csörgést, hogy reggel mindenki elkéssen; orgazmusait rendre letagadja, szemrebbenés nélkül, pedig olykor még a nyála is kicsordul; titkon belejavít az adóbevallásomba, majd névtelen levélben fölhívja rám a figyelmet.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (59)


Van egy nő. Gy. (Szeret.) Szeretni nem, de gyűlölni sem, inkább olyan érdeklődős. Meg olyan, akár egy maláj nő, amit nem részletezek. A maláj nők arcában-szemében a magyar férfi, egyesek, szünös-szüntelen erotikus lázat lát. Ha nem lát, megbántódik, menj a francba, mondja neki, és még fenéken is billenti, pontosabban valagba rúgja. Mi a faszt akar itt ez a csoki, mondja a magyar férfi. A magyar nő, egyesek, ha erről tudomást szerez, elsírja magát, szívecském, mondja és átöleli a maláj nőre hajazót, de hát mért nem tűzöd föl a hajad, így oly cigányos vagy, szívem, oly félreérthető, és még sír egy kicsikét.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Tegnap meghallgattam vagy...sokszor!:))))

(Ma meg az jutott eszembe,mi lenne,ha mindenkinek jó napja lenne....Hallgassátok,nézzétek,mosolyogjatok!!!!)

 

Címkék: humor víziló zene

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

Ez, de dilis!!! :)))) Ráadásul lila víziló! :D :D :D :D :D

Na miért is???

 

 

Címkék: videó zene

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

Ismerlek Mari....:)))))))))))))))))))) Hahahaháhááá

Azért MERT...!!! :)))

Imádom Kiss Tibit és a szövegeit meg a Quimbyt!!!! De jó volt, köszi!!!!

Egy nő (54)


Van egy nő. Gysz. Ha a közelében vagyok, a hónalja nyirkos árnyékában, a szemöldje torzsáin, a végbélrózsán, az ínjai rezgésében (térdhajlat, Achilles, nyak, kézfej), a köldöke kútjában, fara játékában, úgy érzem, nem ismerek senkit és semmit, és ismeretlen helyen tartózkodom. Semmit nem vagyok képes megjegyezni, csak őt. Ránézek az órámra, hogy mennyi az idő, s mire fölpillantok, elfelejtettem, mennyi az idő. Ettől szédülök, káprázik a szemem, zsibong a jobb karom.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

                                                       http://img3.indafoto.hu/3/5/3385_27584e8cefba0a67a8d1684d55a2a16a/3972867_4a51748e875d88d35c64e17dfe453b8d_m.jpg

Ez egy szufi történet: egy öregember, egy fiú és a szamaruk együtt vándorolt. Már egészen közel értek egy városhoz, ahogy mindketten ott mendegéltek a szamaruk mellett.
Arra ment néhány iskolás gyerek, és kuncogni, vihogni kezdtek:
- Nézzétek ezeket a bolondokat! Ott van velük egy egészséges szamár, ők mégis gyalogolnak. Legalább az öregember ráülhetne a szamárra.

Címkék: bölcsesség történet

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon Köszönöm :) Azt hiszem ezt a mesét az elkövetkezendő pár napba, hétbe, hónapba még jópárszor el kell olvasnom :) De segíteni fog :) Köszönöm :)

Tovább 

Egy nő (51)


Van egy nő. Sz. Volt, van egy volt férje. Ha gondolok rá, ritkán, így gondolok rá: a férjünk. Ha megkérdem tőle, hogy a volt férje szerelmes-e még belé, ingerülten vonogatja a vállát, és azt mondja: nincs most jól ez a szegény Karsai. Ez a férj neve.

Nem talál nőt magának, valakit, társat, noha nagyon is attraktív férfi, magas, elegáns, karcsú, fekete, olyan szilágyijánosos, most néhány kilót magára szedett ugyan, ám ez csupán annak föltűnő, aki régebbről ismeri, mintegy folyamatában.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

 

 


Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.
  Gabriel García Márquez

Címkék: kép zene érzés

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

:)
:(

Egy nő (44)


Van egy nő. Szeret. Gyűlölöm. Ez idő szerint elsődlegesen a combjai iránt – gyönyörű melle van – érzek elkötelezettséget, a combjait szeretem ma, a combjának belső, bársonyos felét. Órákig tudom simogatni, nyalni. Bármit tesz vagy gondol, kimondja hangosan. Ha ne hagyjam abba, azt mondja: ne hagyd abba. Ha gyűlöl, azt mondja: gyűlöllek. Ha mosogat, azt mondja: mosogatok. De azt is mondja: mosogatni fogok. S ha későbben lépek vagy lép valaki a szobába, azt is mondja: elmosogattam.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

                                                           http://e-galamb.hu/evfordulo/thumbs/hazassagi_evfordulo_kepeslap-6.jpg

Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35-ik házzassági évfordulóját ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...

Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta:
"Mivel ennyire különleges házaspár vagytok és hűek voltatok egymáshoz ezalatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet én teljesítem kívánságotokat!"

"Ó!

Címkék: férfi humor

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Akkor egy kis kontra! :)

Szent Márton ajándék

Normandiában úgy esett,
Egy paraszttal e víg eset,
Hogy elmesélni: érdemes
Hogy meghallgatni: érdekes.
Szerette ő a szenteket
Mártont, a szentet szerfelett.
Ha ő dologba kezd vala,
Mártonhoz röpül sóhaja.
Ha víg, ha bús, csak esdekel.
A szentjét nem felejti el.

Egy reggel is dologra kelve
A szent nevére forg a nyelve:
"No, menjünk Márton, tarts velem !"
S a szent előtte megjelen.
Megszólal így: " Te jó paraszt,
kedvelsz te engem, látom azt,
Akármit kezd a két kezed,
Hozzám fohászkodsz, jól teszed !
Megáldalak, hagyd abba hát
A munkát, hagyd a boronát,
menj haza vígan, mert veled
Hálából csodát művelek.
Igaz beszédem szentesül,
Kívánhatsz négyet: teljesül.
De kívánságod jól kiválaszd,
Mert újra aztán nem kívánhatsz!"

A jámbor ember meghajolt,
Vidáman visszabandukolt.
Amíg földjéről haza ért,
Vakarta, törte a fejét.
Az asszony éppen öltözött
Akár a hörcsög prüsszögött:
"Paraszt, de korán jössz haza,
Hogy törne ki a nyavaja
Esik talán, vagy este lett?
Hízlalni kell a képedet ?
Vagy boradót is ne fizess:
Dolgozni büdös, nem szeretsz,
De ünnepelni, azt igen,
Barom, a kórság elvigyen.
Elvisz, ha vissza nem sietsz
Szorgalmas légy, te dög, te rest,
Estig ne is lássalak!"

"Asszony, de igen csárma vagy.
Csitulj! A mái naptól kezdve,
Szerszámot nem fogok kezembe.
Gazdagok lettünk hirtelen,
Szet Márton mondta ezt nekem:
Kívánhatsz négyet, teljesül ! -
Még nem döntöttem semmirül,
Tanácskozzuk meg párosan,
Határozzuk meg: mit, hogyan.
Kívánok, ahogy te javallod:
Földet, ezüstöt, aranyhalmot."

Az asszony csókkal válaszol
S szelíden jó urára szól:

"Csakugyan így lesz jó uram ?"
Biccent az ember: "Csakugyan"

"Jaj édesem, jaj kedvesem,
teljes szívemmel kedvelem,
Szegődök ím, szolgálatára,
S hiszem: nem késik el a hála.
Ön is szeresse asszonyát,
Az első kérést adja át,
A három másik mind öné
S szívünk az örök örömé !"

"De hugicám ez nem való,
Rossz sül ki ebből, nem a jó,
Az asszony esze kurta ész,
Mi lesz, ha szösz-motringot kérsz.
Kenderfonált vagy vagy szöszke lent?
Eszembe véste jól a szent:
Vigyázzak ám - vigyázni kell,
A négy kérés ne ússzon el !
Kívánni kell, de csak hasznosat,
A hasznosból sokat, sokat!
A lelkem csupa rettenet,
Először kérned nem lehet,
Tetőled minden rossz kitelhet,
Hozol fejünkre veszedelmet.
Gyanús a szíved, s meglehet,
Mackóvá csinálsz engemet,
Kecske leszek, vagy ló akár,
Vagy iázgató vén szamár.
A lelkem csupa félelem !"

"Ne féljen uram, édesem,
Esküszöm szívem nem hamis:
Paraszt lesz ön továbbra is,
A sírig ember-bőrben él,
Jobban szeretem bárkinél!"

Az ember sóhajt egy nagyot:
"Hát legyen, ahogy akarod,
De jól kívánj, az istenre kérlek!"

"Kívánom add meg, ó, szentlélek:
Uramra farkok nőjenek,
Legyen fúrója rengeteg,
Az állán, az orrán, a homlokán,
A térdein, a két bokán,
Bordáin s minden más helyen,
A zacskó mindhöz meglegyen,
Keményen mind mereszd föl azt,
Legyen egy szarvas szép paraszt !"

Így szólt az asszony, s ím azok,
Kibújnak és földagadnak ott.
És növekszik az orrhegyén,
Kitódul szája szögletén,
Van néki hosszú, szögletes,
Rövid, hatalmas, gömb-fejes.
Hegyes, göcsörtös, kajla, görbe,
Azok növik be körbe-körbe.
Csontján csodásan mind kinől,
És támadnak a térdiből.
Csoda ez, isten úgy segéljen,
Kibimbósodnak fültövében,
Elől meg minden más helyen,
fején egy vaskos megjelen.
Tetőtől talpig húsharanggal,
Fel volt ruházva férfiranggal.
Dagadtak piros szarvai,
Kezdett alattuk hajlani.

"Ó hugicám, ó édesem,
Csúnyán elbántál énvelem,
E gyarló test bár ne is élne,
Ha már így lettem megtetézve!
Ez itt mered, ez itt fityeg -
Ennyit nem láttam senkinek !"

"Uram, csak nem búsul ezért,
Amije volt, babot se ért,
Mindig puha volt, mint a prém -
Íme, most gazdag lettem én,
Ez mind enyém és mondhatom:
Önnek is vagyon s nagy haszon,
Mert bárhova pendítse sorsa,
A luknak nem marad adósa,
Okos voltam, de szép is ön,
Jól fest előttem, esküszöm !"

"Asszony, így csupa gyász a nász -
Most én kívánok, jól vigyázz !
Lukadjon rajtad lukra luk
Hogy boldoguljak általuk,
Hogy fúróimnak lenne hely,
Ahány a szerszám, annyi kell !"

Az asszony szemén hirtelen,
A piros csoda megterem,
Kipirkad négy a homlokán,
Kiforrad minden oldalán,
Elől meg hátul nől neki,
Sokféle forma ellepi,
Van neki görbe, egyenes,
Kondor, kopasz, meg ősz-deres,
Van neki szűz, meg elhagyott,
Van szűk-szoros meg jólszabott,
Van busa, heves, pici, bő,
Dombos, meg mélyen öblögő.
Belepve tara, talpa, térde,
A jámbor ember örömére.

Kiált az asszony komoran:
"Ó, mit csináltál, jó uram !"

"Megmondom én, hogy jól megértsed:
Egy luk mit érhet annyi nyélnek!
E sok nyelet te alkotád -
Vígadj, mert gondolok reád,
Tudlak szeretni szerfelett
Adós ezentul nem leszek !"

"Bolondok voltunk, jó uram,
E két kívánság odavan.
Kívánja azt, hogy ne legyen,
Se magának, se énnekem,
Még egy kívánság megmarad,
Majd markolásszunk aranyat!"

"Hát legyen, ahogy akarod,
Ne legyen se luk, se farok !"

De sír az asszony - istenuccse,
Nincs rajta még egy árva luk se,
Sajátját férje keresi,
De nem leli, mert nincs neki.

Elámul, jaj szomoruan !
"Kívánjon újra, jó uram,
Csinálja vissza kedvesem:
Önnek, nekem is egy legyen,
Megélünk akkor, ahogy rég,
Se nyereség, se veszteség."

A jámbor azt kívánja végre,
Ha nem nyer, veszteség se érje.
Micskéjük újra megjelent,
S a négy kívánság füstbe ment.

De a tanúság megmarad:
Bolond, ki asszonyára ad:
Az asszony esze kurta ész,
Ne higgy neki, mert kútba lépsz.
Ismeretlen francia szerző (XIII.század)

Tovább 

Egy nő (40)


Van egy nő. Szeret. Nem ismerem. Nem vagyunk bemutatva. Ott ül velem szemben a vendéglőben. (Ha úgy alakulna, sokat járnánk ide, megvetnénk azokat a párokat, akik ugyanazt rendelik, magunkat megvetni nem volna bátorságunk. Spárgahónap, ezt a szédülést nem részletezem. Beleennénk egymás tányérjába, etetnénk egymást; nem lepne meg, ha ez mások számára viszolyogtató volna.) Elképesztően sokat eszik, bizony zabál, csak úgy lapátolja magába az ételt.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

                                                                      http://tfiser.shp.hu/hpc/kepgaleria/tfiser/tfiser11481186821148022458_NAGYKEP.jpg

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam.

Én rendelkezem mindenemmel –

a testemmel és annak minden mozdulatával;

az elmémmel, valamennyi gondolatommal és ötletemmel;

a szememmel és a képekkel, melyeket észrevesz;

az érzéseimmel, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság, vagy izgalom;

a számmal és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem;

a hangommal, legyen az hangos vagy kellemes;

minden cselekedetemmel, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul.

Címkék: önismeret

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ott vagyok, ahol lennem kell, azt érzem, amit éreznem kell. Minden rendben. :)
A nap 24 órájában magammal vagyok. Ki ismerhetne, ki szerethetne, tisztelhetne jobban engem, mint én.

Tovább 

Egy nő (38)


Van egy nő. Gyűlöl. I hate this situation, ismételgeti, de valójában rám gondol. Szünös-szüntelen rám gondol, éjt nappallá téve. A hasa olyan, akár egy hordó, fényesen domborodik, nekem igen tetszik. Komolyan állítja, hogy ő John Lennon húga, erre nevetve a lába közé bújok, fejjel előre. (Én eszeltem őt ki, elképzeltem egy mágikus helyet a fikció birodalmában; asztali lámpa világítja meg a nedves odút, Caligari doktor nadrágját; az ablakon bepillantó vérfarkas demokrácia után áhítozik; a nő megadja neki; a vérfarkas csatlakozik Európához, a nő önmagától undorodva mosakszik, Marlene Ditrichre hasonlít, kék angyal; a képzelet, sóváran, más föladat után néz.) John Lennonról mindent tud, az egész szakirodalmat, és a szövegeket is.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (34)


Van két anyám. Szeretnek. Az egyik szőke, a másik fekete. A szőke prézsmitál, morog, kiabál, zokog, civakodik, mindenekelőtt a férjével, aki az apám. Nem megy el vele társaságba, se kisvendéglőkbe. Itthon ül. Nem szereti apámat, csak az apám emlékét, a konkrét, jelen idejű apámat nem szereti, azt az elegáns, karcsú fiút szereti, akire emlékezik. Akire emlékezik, az nem független az apámtól, aki a mai napig elegáns és karcsú, de nem is egészen ő.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (31)


Van egy nő. Hát…, szeret. Gulyással traktál. Evvel akar lekenyerezni. Óvtam, tartsa magát távol ettől a dologtól, mert ez az anyámra emlékeztet, az idők múltán anyám tudniillik főként a gulyása emlékében él tovább. „Az édesanyja gulyása” – ennél pimfebb közhelyet! És mégis.

Ettől kezdve szorong. Mondhatok én akármit, lehetek elbűvölő, előzékeny, kimutathatom a szerelem foga fehérjét, gorombáskodhatom, mégsem érek el semmit.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (27)


Van egy nő. Szeret, nagyon szeret. Szünös-szüntelen, kitartóan elkésik. Késésben van. Várat magára. Az apjával ebédelt, mondja, az anyjával temetőzött, mondja máskor. Az apja így, általa üzen az anyjának és viszont. Kis postásom, mondják a szülők. Tanulj a mi életünkből, teszik hozzá még foghegyről. Várok rá. Ülök és nézek magam elé, igyekszem az időt egyenlő rekeszekbe szorítani, vagyis igyekszem megszámolni, mérőszámok igájába hajtani; ha sok is, így nem végtelen.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (22)


Van egy nő. Úgy van velem, mint én vele, gyűlöl, szeret. Amikor ő gyűlöl, én szeretem, amikor ő szeret, én gyűlölöm. Más eset nincs.

  Egy nő (23)


Van egy nő. Gyűlölöm, vagy hogy. Gyűlöl. Április, így hív. Néhány éve rábeszélt, legyünk, úgymond, vegetáriusok. Én teljesen, bizony szőröstül-bőröstül félreértettem, mert ő ugyanis arra gondolt, hogy olyan jól megvolnánk a „test siralmas jajveszékelése” nélkül, mit bóklászunk mi itten egymás ágyéka körül, mintha kötelező volna, mintha valaki ránk parancsolt volna, tukma és oktroja, tán meglepő, hogy ezt éppen most, az ágyban mondja, mondta, őt magát is meglepi, éri a meglepetés, hogy most, most, mo-ost, nem, ne hagyjam abba, ellenkezőleg, nem ezért említi, noha mondani azért mondja, mert most, amikor a teste a legjobb úton van, hogy megmássza ama csúcsokat, és itt a legkevésbé sem tenne fumigáló megjegyzéseket, hogy mondjuk lanka s nem bérc vagy efféle, most jutott eszébe, és máskor aligha juthatott volna, hogy mi volna, ha most abba kéne hagynia, és azt kellett konstatálnia, hogy nem volna semmi, semmi, sem-mi, konkrétan, hogy nem halna bele, hogy ő abba nem halna bele, ha most, most, mo-ost, amikor tényleg ígéretesen csiszogunk egymáson és egymásban, abba kéne hagyni, márpedig neki azt kell éreznie, ő ebbe igenis belehalna, hiszen mi másért történik, ami történik, ha nem azért, mert másképp nem történhetik, mert így az, ami végül is történik, véletlenszerűen történik, kicsikét nevetséges, nevetnivaló, vagy inkább olyan, akár egy rajzfilm, nincsen dimenziója, valahogy mintha csak képzelnénk mindazt, ami van, vagyis hogy most, most, mo-ost, nem, már nincsen együtt a szívünk.

Címkék: olvasnivaló

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

"Nincsen együtt a szívünk"....legyünk vegetáriusok...:) (elvégre ez is egy megoldás...)

Tovább 

Egy nő (18)


Van egy nő. Gyűlöl. Momentán a Mein Körper, das Ferkel írást olvassa Reinhard P. Grubertől. Testem, a malac, mondja. Testem, a coca. Momentán, mondja, Indiában vagyok a testemmel. Csak azért jöttem vele, mert nem akartam egyedül hagyni. Annyi mindenen ment át szegényke az utóbbi időkben. Decemberben még a szegycsontját is eltörtem neki. Rossz néven vette. Be kellett vele feküdnöm a balesetibe. Az ellátásra nem panaszkodhatom, de ő, a testem, folyton fájdalmat okozott.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

Ma is egy csupa élmény nap volt ám!http://kollart.hu/images/gyerekzsur-smiles/party-smile-kalap-0025856.jpg

Délelőtt egy érdekes találkozás részese voltam.Egy különleges embert ismertem meg.

Ráadásul jól is szórakoztam...Nagyon.Horváth Ferenc színművész"Mikor Noé a szőlőt ültette" című műsorán.Köszönöm Feri!

Este pedig egy elő esküvői vacsorán voltunk.Jó kaja,kellemes társaság,zene,tánc!

Hát így....

Jó éjszakát!http://m.blog.hu/te/tehasbarbi/image/szm%C3%A1jlik/smiley_zzz.png

 

 

Címkék: saját

Egy nő (14)


Van egy nő. Gyűlöl. Ezen vajon nem azt értem-e, hogy én gyűlölöm őt? Ellenben ha meglát, mondjuk a fürdőszobájában, ahogy keservesen kuporgok a bidén, vagy a konyhájában, amint beleeszem az időközben kocsonyássá dermedt tyúkhúslevesbe (lényegében a szárnyakat rágicsálom), vagy amikor a gyerekeinek segítek a lecke megírásában (kivált a háromszögszerkesztések okoznak ez idő szerint gondot, de volt már baj a másodfokú egyenletekkel meg az úgynevezett nyitott mondatokkal, nem beszélve az egyenlőtlenségek diszkussziójáról és a halmazelméletről általában; élővilágból meg a szarvasbogár), vagy ha ledőlök délutánonként kicsit aluszkálni a hátsó szobájában, de ténylegesen kicsit, mert egyébként, mintha fejbevágtak volna, és estig nem keveredem elő a délután barna mélyéből, de házon kívül is, városon, útkereszteződésben, konkrétan zebrán vagy álldogálva a könyvkirakatok előtt sóváran egy Etimológiai szótár után, vagy ha az éttermek kifüggesztett étlapjait tanulmányozom fontoskodva épp, falun, a temető oldalában vagy fácánvadászaton – meglát, és ott helyben, a fürdőben, a konyhában, a hallban, a hátsó szobában, városon, falun, a temető oldalában, a mezőn, ott helyben elcsábít.

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Egy nő (11)


Van egy nő. Szeret. Természetbarát. Szakadatlan a kozmoszról povedál, a természet csodájáról, az ott föllelhető rendről és szabályosságról és a magunkban – ez által – föllelhető szépségről, vagyis a pillanat és örökkévalóság egybeölelkezéséről, ám elárulta, hogy ilyenkor Istenre gondol, csak őt nem meri szóval illetni. Hogy könnyebb a tölgyfa által vagy egy szitakötővel, e a legbonyolultabb gépeket is fölülmúló paránnyal, közel kerülni az Istenhez, mint… mint a templomokban vagy a sok tudós írással. Mi köze, mondom, nem értem, a tölgyfának a tudós írásokhoz?

Címkék: olvasnivaló

Tovább 

Igen,ma este két remek zenekar koncertjét hallgattuk meg :az egyik a Kerekes,a másik a Csík...:D:D Ugye most mindenki irigy?:)))))

Most nem teszek ide zenét,mert egyrészt lusta vagyok keresni,másrészt meg ki-ki nézzen utánna....Na jóccakát!Mert holnap is nap(vagy ma)és nem is akármilyen!:))))))

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/8/8e/KerekesBand.jpg/230px-KerekesBand.jpgKerekes

 

http://www.aranytiz.hu/images/nezoter/csik_zenekar.jpgCsík

Címkék: saját

Egy nő (8)


Van egy nő. Gyűlöl. Szeret, szeretett, egész délután szeretett. Nem szeretem a kefélni szót, a dugnit pláne nem, a basznit szeretem, de az meg a szöveget nem szereti, hogy tréfával éljek: szétkúrja azt. Odáig meg nem züllhetek, hogy azt mondjam, persze kurzívval: azt csináltuk. Okádnék. Ha picikét távolabb volna a mondat egyes szám első személye tőlem, vagyis kevesebb felelősséget éreznék, ami jó volna, ezen dolgozunk, szabadabb volnék, és főként nem kényszerülnék szünös-szüntelen, ha részlegesen vagy ironikusan is, jó színben föltűnni, akkor, vagyis ha tetőtől talpig regényhős volnék, híd „én” és „mi” közt (hogy csupán a legfontosabb függőhídfajtákat említsem: egyszerű, külön lehorgonyzott, önmagában lehorgonyzott, azután a kábelhíd, a ferdekábeles hárfahíd, a ferde csillagkábeles, a ferde legyező alakú és az egypilonos ferde hárfakábeles), nos, akkor – a noson felül – azt mondanám, hogy egész délután bibiztünk.

Címkék: olvasnivaló

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm! :) (Levél a jövő héten.)

Tovább 

Egy nő (5)


Van egy nő. Szeret. A múlttal küszködik, jelesül az egyén és a közösség, a saját és az ország múltjával. Nem tud belenyugodni. Például képtelen megemészteni a világosi fegyverletételt. Talán ha Dembinskibe parányival több tehetség szorul… Vagy mért nem szerette Kossuth Görgeyt? Tudja maga, nekem micsoda seggem volt? Nem, maga ezt nem tudja. Ó, ne afféle kancás farra gondoljon, valami tuti barokk örvényre, ne ilyen, megengedem, igényes trivialitásra… Maga csak azt látja, ami van.

Címkék: olvasnivaló

Utolsó hozzászólás

Molnár Mária üzente 14 éve

Naná!:)))))

Tovább 

Egy nő (1)


Van egy nő. Szeret.

  Egy nő (2)


Van egy nő. Gyűlöl. Árnyék, így hív. Például ezt mondja: Hát itt?, ólálkodol, árnyék? Máskor meg ezt: Kelkáposzta lesz, árnyék, ebédre, rendben? Olykor pedig így tréfál: Előre vetem az árnyékom. Ez bizony én vagyok, rám vonatkozik. A tréfa nem okvetlenül jelent jókedvet, ám ha jókedvű, akkor előfordul, hogy fölkurjant: Árnyékvilág! Ezt is magamra kell vennem. Ha viszont kedvetlen – mondjuk telefonált a nővére Lübeckből, vagy úgy érzi, kövér, és hiába esküdözöm, hogy élek-halok a húsáért –, akkor odanyilatkozik, hogy én volnék az a fa, amelytől ő nem látja az erdőt.

Címkék: olvasnivaló

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

:D :D :D Vannak tippjeim a változatokra...:)))))))))))))

Tovább 

 

http://www.kreten.hu/images/blog1071_1.jpg

 

Férfi: Mit szólnál egy gyors menethez?
Nő: Miben különbözne a szokásostól?
                                                    @
Férfi: Nem értem, miért hordasz melltartót. Nincs is mit beleraknod.
Nő: Te meg alsónadrágot viselsz, nem?
                                                    @
Férfi: Azért szeretsz, mert az apám egy vagyont hagyott rám?
Nő: Semmi esetre sem, drágám...

Címkék: férfi humor

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

:)))))

Tovább 

http://www.hotdog.hu/_data/members0/412/539412/images/5_1192835240_Boldog.jpg

Azt hittem ilyen napokat csak írók találhatnak ki,és színeznek rózsaszínre és tökéletesre.Hát nem!Elmesélem ami ma velem történt.......

Reggel gyanútlanul arra ébredtem,hogy névnapom van.Mivel csak fél 10-re kell mennem,úgy gondoltam a reggelbe belefér egy kis net.perszehogy nem tudtam olyan korán felkelni,hogy a barátném meg ne előzött volna köszöntésével!(ami melepőbb,hogy Réka is korán kelt:D:D)De ez is teljesen rendben lévő dolog,amiből még mit sem sejtettem....

Címkék: saját

Utolsó hozzászólás

Molnár Mária üzente 14 éve

Gyönyörűséges!:)))Köszönöm Neked,hogy megkoronáztad a mai napom!:))))

Tovább 

Ezt most csak úgy találtam,idemásoltam.és kész!:))

Meg különben is,szeretem a fiúkat (Mátét,Goyat)!ÉS KÉSZ!(de hogy ezt miért most???)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Címkék: road zene

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

Én is, én is, én is!!! :D :D :D
Sőőőt, büszke vagyok rájuk!!!

Tovább 

 

Buda Ferenc Ne rejtőzz el...

 

Ne rejtőzz el, úgyis látlak!
Rádcsukom a szempillámat.
Benn zörömbölsz a szívemben,
s elsimulsz a tenyeremben,
s elsimulsz az arcom bőrén,
mint vadvizen a verőfény.
Nagyon jó vagy, jó meleg vagy,
nagyon jó így, hogy velem vagy.
Mindenekben megtalállak,
s öröm markol meg, ha látlak.
Nézz rám, szólok a szemednek,
ne fuss el, nagyon szeretlek!

 

                                                             http://image.hotdog.hu/_data/members1/881/722881/images/titok%201.jpg

Címkék: vers

Utolsó hozzászólás

Molnár Mária üzente 14 éve

Ez nagyon szép!Köszi!

Tovább 

                                                                                            http://s1.images.www.tvn.hu/2009/01/28/23/18/www.tvn.hu_f60faae261e8be26759d6064dd433d60.jpg
Róttam a kivilágítatlan sikátorokat, koptattam a macskakövek réges-rég fényesre csiszolt felületét, hallgattam a múlt emlékeinek szivárgó, homályos üzeneteit. Tudtam, hogy valahol ott kell lenned. Téged láttalak egy eltévedt fűszál könnyed ívében, a közlekedési lámpák szabályos hangulatváltozásaiban, néma szöszökben a zsebem mélyén, s a megsebezhetetlen kirakatokon balettozó fénycicák mosolyában is.

Címkék: idézet

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

Komáromi János
másik életben


egy másik életben...
- ki tudja hányban -
már találkoztunk
de homályban marad
minden részlet eltűnt
csak a bizonyosság maradt
hogy egyszer együtt éltünk

egy másik életben
együtt a harcban
és a békében
egymás lelkét keressük
azóta minden arcban
sötétben és a fényekben
mintha folyton egymást kergetnénk

egy másik életben már elárultál
vagy talán éppen megmentett
önfeláldozásod
vagy mindkettő igaz
már nem tudom
azt tudom csupán
hogy ott voltunk egymás oldalán
életeken át
végig éltünk már mindent
jókat és rosszakat
vajon melyik következik
most rövidebb lesz vagy hosszabb
az idő mit együtt tölthetünk
és a világ meddig bírja nélkülünk

Tovább 

Hát,igen!Egy kicsit furcsán érzem magam...

A lányomat elköltöztettem ma Hajdúböszörménybe,ott fog tanulni.Büszke és boldog vagyok,hogy Ő már felnőtt.De igen,eddig mindig itthon volt,közel hozzám.Most pedig elkezd egy életet,ami az övé.

Ezért van bennem ez a kettős érzés.Jaj,de nehéz!!!

Címkék: saját

Utolsó hozzászólás

Molnár Mária üzente 14 éve

Köszi!:))))
Ez jólesett!Szép napot!

A boldogság gyakran egy olyan ajtón szökik be életünkbe, melyről nem is gondoltuk, hogy nyitva maradt.

 


/Barrymore, John/

 

 

 

Címkék: boldogság idézet zene

 
 

Címkék: vers weöres

Utolsó hozzászólás

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Marika.
Olyan jó, hogy ilyen sok irásod van. Amikor olyan hangulatban vagyok, mindig olvasok valamit Tőled. Egy kicsit sirok, vagy csak megnyugszom, de nagyon jó.
Hálás szívvel köszönöm.
Szeretettel Ida

Szeress úgy ,ahogy kívánom.....:)))))))

Címkék: republic zene

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

:) Most kommentár nélkül. :) :(

Elfáradtam egy kicsit...:)))

Leköltöztettük a gyereket Hajdúböszörménybe.Már nem úgy rendesen,de a bútorokat,meg "néhány" holmit.

Azt hiszem,ennél sokkal fáradtabnak kellene lennem....de nem is tudom.

Arra jöttem rá,hogy a sok fölösleges görcs,meg aggódás fáraszt inkább le.Most nem görcsöltem.Már reggel megfogadtam,hogy nem fogok.

A papák (az apukám és az apósom jöttek segíteni,meg a fiam,meg a srác,aki az autót vezette,amivel bútoroztunk)Na ennyi okos férfi mindjárt reggel kezdett volna kiakasztani,de nem hagytam magam!:)))

Rájuk hagytam az egészet,sőt még arról is meggyőztem az apukám,hogy a teherautó is sokkal gyorsabban tud haladni az autópályán...:D:D(nagy vagyok,vállveregetés!)

És igen,mindenkire mindent ráhagytam és mi meg majd megcsináljuk,ami mégsem úgy lett,ahogyan szerettük volna.VÁÁÁÁo...megy ez nekem!

Címkék: saját

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

Naná!!!

Tovább 

Na szóval egy lehetséges válasz a kérdésre....:D:D





Egy férfi hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. Fél évet eléldegél kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli.
Egyszer csak egy csónakban kiköt egy gyönyörű nő.
A pasi megörül.
- Remek, végre valaki megmentett!! - mondja
- Sajnos én is csak hajótörött vagyok, a sziget túlsó felén lakom.
- Milyen szerencsés, hogy csónakkal jutott el a szigetre, talán megpróbálhatnánk eljutni innen.- feleli a férfi
- Nos a csónakot én építettem, bambuszból, háncsból és levelekből. Ahogy a nap járásából és a csillagokból kiszámítottam, legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtől, és ennyi ivóvíz nem fér a csónakba.

Címkék: humor

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nahát!!! :)))))

Tovább 

http://fenysugar.freeblog.hu/files/Osszetoretes.jpg
Hajótörést szenvedtek és egy lakatlan szigetre kerültek:
2 olasz férfi és 1 olasz nő
2 francia férfi és 1 francia nő
2 német férfi és 1 német nő
2 görög férfi és 1 görög nő
2 angol férfi és 1 angol nő
2 bolgár férfi és 1 bolgár nő
2 japán férfi és 1 japán nő
2 amerikai férfi és 1 amerikai nő
2 ausztrál férfi és 1 ausztrál nő
2 újzélandi férfi és 1 újzélandi nő
2 ír férfi férfi és 1 ír nő


Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következö furcsaságok észlelhetők:
· Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt.

Címkék: humor

Utolsó hozzászólás

Molnár Mária üzente 14 éve

Igen,nekem is valami ilyesmi jutott eszembe!KÖSZI!:D:D:D(nevetés)

Tovább 

Mindenkinek szép napot!

Címkék: zene

Utolsó hozzászólás

Kakuk Évi üzente 14 éve

Köszi! :D

Legyen a tiéd is ilyen vidám! :D

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu