Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 

  

 

 

 

 

 1. Csak ma boldog leszek. Hiszem, hogy Lincolnnak igaza volt: “a legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az legyen”. A boldogság belülről jön, nem külsőségektől függ.

 

network.hu

 

2. Csak ma megpróbálok alkalmazkodni az adott helyzethez, és nem vágyaimhoz igazítani mindent. Úgy veszem családomat, üzleti ügyeimet és szerencsémet, ahogy jön, és én alkalmazkodok hozzájuk.

 

network.hu

 

3. Csak ma törődni fogok testemmel. Megdolgoztatom, vigyázok rá, táplálom, nem élek vele vissza, és nem hanyagolom el, hogy tökéletesen engedelmeskedjen parancsaimnak.

 

network.hu

 

4.Csak ma megpróbálom csiszolni az elmémet. Tanulok valami hasznosat. Nem leszek szellemileg tunya. Olvasok valamit, ami erőfeszítést, gondolkodást és figyelmet kíván.

 

network.hu

 

5. Csak ma edzeni fogom a lelkemet háromféle módon; jót teszek valakivel és titokban tartom. Megcsinálok két dolgot, amihez nincs igazán kedvem, ahogy William James mondja, csak az edzés kedvéért.

 

 

network.hu

 

 

6. Csak ma kedves leszek. Olyan jól fogok kinézni, ahogyan csak tudok, csinosan öltözködöm, halkan szólok, udvariasan viselkedem, bőkezű leszek a dicséretekkel, senkit sem bírálok, nem találok hibát semmiben, és nem próbálok meg senkit sem megrendszabályozni vagy megjavítani.

 

network.hu

 

 

7. Csak ma megpróbálok csak a mai napnak élni, nem akarom életem minden gondját egyszerre megoldani. Tizenkét órán keresztül képes vagyok megtenni olyan dolgokat, amelyeken egy életen át képtelen lennék.

 

network.hu

 

8. Csak ma programot készítek. Leírom, mit akarok csinálni minden egyes órában. Lehet, hogy nem tartom be, de meglesz. Ez megszabadít két nyűgtől. A sietségtől és a bizonytalanságtól.

 

network.hu

 

9. Csak ma szakítok magamnak egy fél órát, és pihenni fogok. Ebben a fél órában néha Istenre fogok gondolni, hogy egy kicsit távlatokban is gondolkodjak.

network.hu

 

10. Csak ma nem fogok félni, főleg attól nem, hogy boldog legyek, hogy élvezni tudjam a szépet, hogy szeressek és higgyem, hogy akiket szeretek viszontszeretnek.

(Dale Carnegie - Sikerkalauz 2)

 

network.hu

Címkék: boldogság gondolatok siker

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Séthy Viktor üzente 11 éve

Mindössze másfél órát szántam annak a válasznak a megírására,melyet a rendszer egyszerűen törölt.
Tehát most már rohadt rövid leszek:
Nagy a baj,mert evidens,hogy az egyes ember képtelen felvállalni a világ sok baját,mert neki van,méghozzá több a soknál.Aki igazán pozitív akar lenni,kénytelen minderről nem tudomást venni.De akkor hogy jut előrébb a világ???
Szókrátész-Villon-Hendrix.Minden elnyomó rendszernek megvolt a maga szubkultúrája - ennek miért nincs?
Mi ez?Már halotti,vagy csak vihar előtti csend?
Más: senki sem felelős a saját sorsáért,és boldogságáért.Bocsi,de a pénz,az összeköttetés,és a szerencse számít.
Egy világ megváltó ötlettel is fogg koldulni az illető,ha e háromból legalább egy nincs neki.
Nos,mindezt bővebben is kifejtettem,szépirodalmi stílusban,de itt is közbe szólt valami...

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu