Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 

 network.hu

  

Anyukám! Apukám!

 


Első kívánság:


Add nekem az idődet!

 

network.hu


Második kívánság:


Higgy nekem, bízz bennem! Irányításoddal jó utat fogok választani. Ha magam mellett tudlak, nem történik velem semmi rossz.

 

network.hu


Harmadik kívánság:


Szeress és hagyd, hogy szeresselek! Szeress akkor is, ha rossz vagyok. Jó érezni a szereteted akkor is, ha például tudom, nem tetszik neked a viselkedésem.

 

 network.hu


Negyedik kívánság:


Bocsáss meg nekem! Fejezd ki a megértésedet, ha tévedek, Add értésemre, hogy mindig van lehetőség, hogy újra kezdjek bármit. Engedd meg, hogy a tetteimért én vállaljam a felelősséget. Javíts ki és mondd meg, ha tévedtem, de ezt ne mások előtt tedd!És kérlek, ne hasonlíts engem másokhoz!(különösen a testvéreimhez, barátaimhoz ne mérj)

 

network.hu


Ötödik kívánság:


Ne vegyél nekem olyan dolgokat, amelyekre te valamikor hiába vágytál. És ne érezz bűntudatot, ha nem tudsz megadni mindent, amire fáj a fogam (néha csak azért kérek valamit, hogy kiderüljön számomra, hol a határ)

 

network.hu


Hatodik kívánság:


Kérdezd meg úgy istenigazából, hogy mi történt az iskolában és figyelj arra, amit mondok ilyenkor. Beszélgess velem arról, hogy mit gondolok. Érdeklődj, hogy hogyan oldom meg a feladatomat. Vitasd meg velem a terveimet. Bátoríts a választásimban és dicsérj bátran, ha megérdemlem. Ha meg tévedtem terelj jó útra.

 

 network.hu


Hetedik kívánság:


Büntess meg, ha rosszat teszek. (meg kell tanulnom különbséget tenni a jó és a rossz dolgok között) A büntetés után viszont bocsáss meg. Ismerd el, ha jót cselekszem! Sose parancsolj nekem, inkább kérj tőlem, mert a kérés összetartozásunkat erősíti.

 

network.hu


Nyolcadik kívánság:


Bánj velem úgy, mint a legjobb barátoddal. Figyelj rám, ha szeretnék megbeszélni veled valamit. Még gyerek vagyok ugyan, de nekem is vannak gondjaim, szorongásaim, aggodalmaim. Kérlek, vedd figyelembe a bánatomat és a fájdalmamat.

 

network.hu


Kilencedik kívánság:


Erősíts meg abban, hogy szeretni fogsz, bármi történjen is, hogy részed vagyok, valami különös érzelem, szeretet teremtett.

 

network.hu


Tizedik kívánság:


Taníts meg engem is a szeretet képességére. Adj hitet és nevelj belém bizalmat az emberek iránt, hogy társat találjak majd, hogy a nagyvilágban és a hazámban otthon érezhessem magam.

 

network.hu

 

 

Kérlek, fogadj el olyannak,
amilyen vagyok,
s akkor egyre jobb leszek!
Keménységed és elvárásaid
zorddá és undokká tesznek.
De ha szeretsz,
jóságod sugarában
újra megszelídülök,
és elfogadlak én is.
Ha csak az eredményeim
alapján tartasz értékesnek,
elveszek;
de ha pusztán önmagamért
szeretsz,
sikert sikerre halmozok.
Semmit se tégy, csak szeress,
és felnövök magamhoz.

/Simon András/

 

 

network.hu

Címkék: figyelem gondolatok gyermekek megértés szeretet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu