Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gergely blogja - 2007. augusztus

Lucy Spiller - Courteney Cox

 

Don Konkey - Ian Hart

 

Holt McLaren - Josh Stewart

 

Gibson Horne - Timothy Bottoms

 

Garbo - Carly Pope

 

Leo Spiller - Will McCormack

 

Julia Mallory - Laura Allen

 

Kira Klay - Shannyn Sossamon

 

Dorothy Spiller - Mariette Hartley

 

Prince Tyreese - Rick Fox

 

Brent Barrow - Jeffrey Nording

 

Willa McPherson - Alexandra Breckenridge 

 

 

Címkék:

Véget bizony, a kérdés már csak az, hogy a sorozattól is búcsúznunk kell-e? Tény, ami tény ugyanis, az Arquette házaspár új évvel ringbe küldött boxolója gyorsan mélyrepülésbe kezdett és nagy valószínûséggel meg kell elégednie a 13 résszel. A vegyes érzelmek részemrõl is szinte végigkísérték az évadot, valahogy most mégis sajnálnám, ha ennyiben maradna a történet. Kétségtelen azonban, hogy az utolsó rész záró képsorai a sorozat belsõ logikája szerint akár záróakkordnak is tekinthetõk.

Címkék:

Tovább 

Na most már megvan miért húzták le a kritikák, az egyik szívünk csücske kábeles adó, az FX új sorozatát. Sajnos ebben semmi egyediséget nem lehet észrevenni, és ez bizony az élvezet rovására megy rendesen. Nem, rossz szót használtam, semmi olyat nem látok itt ami miatt ez kábelesen kell menjen, kilógva. Mire is gondolok?

Dirt

Nincs benne se akkora depresszió ami megcsap, se káromkodás se cici. Az egész olyan felszínes, csak nem sikerült jól. Igen, ha eltaláltan lenne felszínes, akkor éltetném, hiszen nagyon illene egy ilyen magazinról szóló sorozatra a felszínesség.

Címkék:

Tovább 

 

A Jóbarátokból megismert és népszerűvé vált Courteney Cox játsza az új sorozat főszerepét, a kegyetlen szenzációhajhász hetilap szerkesztőjét, Lucy Spiller-t.
Lucy hatalmában van a képesség, hogy befolyásolja hírességek életét a magazinban megjelenő cikkek révén.

PÉNTEK 22.05 VIASAT3

Címkék:

Lucy Spiller (Courtney Cox) egy szenzációhajhász hetilap kegyetlen szerkesztője. Lucy mesterien használ fenyegetéseket és manipulálja a történéseket, hogy előásson piszkos dolgokat, támogatva ebben egy leleményes paparazzo, Don Konkey által. Lucy kinézi magának, az igyekvő színészt, Holt McLaren-t, akinek kedvező nyilvánosságra van szüksége és feltörekvő barátnőjét, Julia Mallory-t, aki jó összeköttetésekkel rendelkezik.

Címkék:

Komló (Humulus lupulus): A földközi tenger partvidékén õshonos, de az Északi-félgömbön sok helyen elõfordul, mint termesztett növény, így hazánkban is, de vadon is megtalálható ártéri erdõkben, homoki tölgyesekben. A kenderfélék közé tartozik. Kapaszkodó szárú, évelõ, kétlaki növény, 3-6 m magasra nõ. A jobbra csavarodó száron horgas szõrök találhatók, durván fogazottak a levelei. A porzós virágaik bogas fürtben állnak, míg a termõsek tobozszerû, sûrûn álló álfüzérekbõl állnak.

Címkék:

Tovább 

Maláta: A fent említett három gabonafajta valamelyikének szemtermésébõl készül. Mivel a keményítõt az élesztõgombák nem képesek lebontani, ezért a keményítõt át kell alakítani cukorrá.

Ezt oly módon érik el, hogy pl. árpaszemeket meleg, magas páratartalmú helyen csíráztatják. A csírakezdemények megjelenése után a csírakezdeményeket eltávolítják és kiszárítják a gabonaszemeket. A kiszárítás idõtartama és hõmérséklete nagymértékben meghatározza az elkészült maláta típusát.

Címkék:

Tovább 

Zab (Avena sativa): A Földközi-tengertõl Közép-Ázsiáig õshonos. Õse valószínûleg a hélazab (Avena fatua). Elsõsorban a hûvösebb, csapadékosabb éghajlat növénye. Legtöbbet Észak-Amerikában és Oroszországban termesztik belõle.

A növény felépítése megegyezik a fenn tárgyalt pázsitfûfélék családjának felépítésével. Virágzata laza bugavirágzat. A kalászkákban 2-3 virág található. A zab virágai nem egyszerre nyílnak ki, hanem a buga csúcsán kezdõdik és onnan halad lefelé, a termés érése is hasonlóképp zajlik le.

Címkék:

Tovább 

Búza (Triticum aestivum): Az egyik legismertebb termesztett növényünk. Élelmezési jelentõségét már nagyon korán felismerték, mai tudásunk szerint már Kr. e. 9000-10000 környékén termesztették. Nagyon változatos faj, kb. 400 féle variációja ismeretes.

A növény felépítése megegyezik a fenn tárgyalt pázsitfûfélék családjának felépítésével. Virágzata kalász. Egy kalászkában vagy füzérkében 3-5 virág található. Termése a családnál már ismertetett szemtermés.

Címkék:

Tovább 

Árpa (Hordeum vulgare): Rendkívül változatos faj, Európában, az USA északi részén, Argentínában és Ázsiában is termesztik. Nagyon régi kultúrnövényünk, termesztésérõl már Kr. e. 7000 környékérõl is vannak adatok.

A ma élõ, termesztett árpa õse a vad kétsoros árpa (Hordeum spontaneum) volt, mely pl. Izraelben Törökországban még ma is szabadon él. Abban különböznek egymástól többek közt, hogy a termesztettnek egyben marad a kalászorsója termés beérésekor, míg a másiké szétesik.

Címkék:

Tovább 

A sörfõzésnek több ezer éves hagyományai vannak, kutatók Kr. e. 7000 környékén, Mezopotámiában találták az elsõ sörfõzõ mûhelyek nyomait, de egyes feltételezések szerint a sörfõzés módja már régebben is ismeretes volt. Jelenlegi tudásunk szerint a sumérok voltak az elsõ sörfõzõk. Hozzájuk köthetõ az elsõ sörfõzésrõl szóló dokumentum is, a Monument bleu, Kr. e. 3. évezredbõl. A kõbe vésett kép tanúsága szerint tönkebúzát hántolnak Nin-Harra istennõ tiszteletére készülõ áldozati sörhöz, a sekaruhoz.

Címkék:

Tovább 

Ré az egyiptomi f?isten megharagudott az emberekre amiért eltávolodtak t?le, összehívta az isteneket, hogy mit javasolnak, hogyan térítsék vissza az embereket hozzá. Az istenek tanácsa az volt, hogy küldjék el Hathor istenn?t, hogy megölje a hitetleneket. Miután nagyon sok emberrel végzett az istenn?, Rének megesett a szíve az embereken, és úgy döntött megmenti ?ket Hathor további öldöklését?l. Azon a helyen ahol az istenn? istenn? következ? alkalommal készült embereket gyilkolni, ott egy tavat csináltatott Hathor számára melyet sörrel töltött fel.

Címkék:

Tovább 

Vidám társaság érkezik a Keleti Pályaudvar indulási oldalához, akik a Nyíregyházára induló vonatot keresik.


- Még nem tolták be! Csak háromnegyed óra múlva! - válaszolja az egyik vasutas.


A legények beülnek a restibe, és egyik sört rendelik a másik után. Letelik a háromnegyed óra, és akkor rohannak ki a restibõl. Épp hogy sikerül felkapaszkodniuk az utolsó kocsira. A harmadik lemarad, ott áll a peronon, néz a vonat után, és harsogó nevetésben tör ki.


- Mit tud maga ezen nevetni?

Címkék:

Tovább 

A hideg sör is jó sör.
A régi sörösüveg visszaváltható.
A sör 70 év után is jólesik.
A sör csak habzik, sohasem habozik.
A sör foltot ki lehet mosni.
A sör kupakját könnyû levenni.
A sör mindig nedves.
A sör mindig türelmesen vár.

A sör nem beszél vissza.
A sör nem borul ki, ha nõszagúan jössz haza.
A sör nem borul ki, ha sörszagúan jössz haza.
A sör nem hagy el - másik férfiért, - másik nõért, - másik sörért.
A sör nem követel egyenlõséget.
A sör nem lesz féltékeny, ha megkívánsz egy másik sört.

Címkék:

Tovább 

A sör nem állítja magáról, hogy jobb nálad, míg némely férfi ezt állítja róla.
A sör nem goromba, hanem felüdít.

A sör úgy sörös, hogy nincs besörözve.
Egy sörért csak egyszer fizetsz, míg egy férfiért egy életen át.
A sör sörszagú, és nem cefreszagú.
A sör társaságban mindig kellemes, nem meséli el, elõtted már hányan ittak belõle.
A sör ugyan nem tisztel, de nem is bánt meg.
A sör, ha felbontod, nem biztos, hogy friss, de akkor is a tiéd.
A sör nem segít, de nem is ad munkát.

Címkék:

Tovább 

Az elsõ korsó.

 

Fárasztó nap volt, ennyit megérdemel az ember. Utána persze jöhet a család. Az asszony már biztosan kész a vacsorával. Jó asszony, rendes feleség. Csak ne azt a trampli pongyoláját hordaná állandóan... Persze, az új sokba kerül. Inkább cipõt kéne venni a gyereknek. Úgy nõ az ebadta, hogy az ember nem gyõzi ruhával. Hû, ez gyorsan lecsúszott...

 

A második korsó.

 

Az élet szép is tud lenni. Azért annyira nem, mint az a kis szõke a másik asztalnál...

Címkék:

Tovább 

?A sörös kancsó ezalatt kiürült, a lovag bort akart inni, elmondva a példabeszédet: ?Sörre bor ? mindenkor: borra ser ? sohasem?.
? Átkozott rossz vinkó! ? mondá rá, mikor megkóstolta.
? Hát biz a nyíri máslás ilyen! ? tréfált vele Tercsa.
(Jókai: A lõcsei fehér asszony)

 
A németek e mondást a magukénak tekintik, olyannyira, hogy a máskor tévedhetetlen Christoph Drösser, a Die Zeit legendavadásza egyenesen azt állítja: máshol nem is ismerik azt. A németek azonban nagyon: az ulmi egyetem egy felmérése szerint a megkérdezettek 90 százaléka tartotta magát ehhez a népi ?bölcsességhez?.

Címkék:

Tovább 

Kutatók olyan sörösdobozt fejlesztettek ki, amely elõbb saját magát lehûti, majd egy órán át hidegen tartja a sört.

Vége a sörimádók nyári rémálmának: ezentúl nem baj, ha a strandon kedvenc italukat a nap melegíti. A tudománynak köszönhetõen hamarosan megjelenik az önmagát lehûtõ sörösdoboz.

Kissé hosszabb, mint a normál méretû társa, és csak egy csavarás szükséges ahhoz, hogy lehûtse tartalmát. A feltalálók szerint a dobozban lévõ sör hõmérséklete három perc alatt 3 Celsius-fokra esik le.

Címkék:

Tovább 

Robert Burns: A jó sör, ó

A jó sör, ó, jön is, megy is.
Sebaj, ha rongyom rámegy is.
Culám, cipőm is eladó -
A jó sör, ó, a búra jó.
Hat ökröm volt, de kitűnő,
ami a fő, ugartörő!
Elolvad áruk, mint a hó -
A jó sör, ó, a búra jó.
Nyakam töröm, csak jöjj söröm
A konyhatündért gyömködöm,
s jöhet a szégyenpad, s bitó -
A jó sör, ó, a búra jó.
A jó sör, ó, jön is, megy is.
Sebaj, ha rongyom rámegy is.
Culám, cipőm is eladó -
A jó sör, ó, a búra jó.

Címkék:

Mészáros András, a Pécs2010 Menedzsment Központ fõigazgatójának kezdeményezésére párbeszéd indult a város mûvészeivel. Ennek elsõ lépéseként a Mária utcai EKF-központ megnyitja kapuit a mûvészek elõtt.

 

A Nyitott ház elnevezésû program azzal a céllal jött létre, hogy hosszú távon bemutatkozási lehetõséget biztosítson fiatal képzõmûvészek számára. A program elsõ, Csak mostanság címû idõszaki tárlata augusztus 1-én nyílik meg a Pécs2010 Menedzsment Központban.

Címkék:

Tovább 

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata az Európa Kulturális Fõvárosa ? Pécs, 2010 program jegyében, a ?Közterek és parkok újjáélesztése? elnevezésû kulcsprojekt keretében újabb két tervpályázatot hirdet.

A ?Pécs-Tettye városrész közterület megújítása? elnevezésû tervpályázat célja a Tettye-városrész közterületeinek és közhasználatú területeinek a megújítása, illetve a rekreációs célokat szolgáló Tettye-park és az ide vezetõ gyalogos kapcsolatok kialakítása.

Címkék:

Tovább 

A Pécs2010-program tiszteletbeli nagykövete, Vuity Tvrtko az Egyesült Államok egykori elnökénél, idõsebb George Bush-nál tett látogatást. Az estélyen részt vett Herbert Walker, az Egyesült Államok egykori budapesti nagykövete, a Pécsi Tudományegyetem díszdoktora is, akinek a magyar újságíró egy angol nyelvû Pécs könyvet adott ajándékba.

 

Tvrtko nem elõször népszerûsítette Pécset Amerikában. Tavaly decemberben Tom Lantos szenátor, az USA külügyi bizottságának elnöke fogadta és biztosította támogatásáról Pécs városát.

Címkék:

Tovább 

A ma már széles körben ismert ABS nem a személygépkocsikban kezdte karrierjét. Az elsõ szabadalmi bejegyzés 1928-ból származik, s 1952-tõl a leszálló repülõgépek kerekein használták az optimális fékhatás biztosítására, majd két évvel késõbb (1954-ben) vasúti alkalmazása is megvalósult. Személyautón a Mercedes-Benz mutatta be az ABS elsõ generációját, 1970-ben. A berendezés megjelenéséig a blokkoló fékezések során gyakorlatilag irányíthatatlanná váltak az autók (ha a kerék nem gördül, akkor megszûnik az oldalvezetõ erõ), miközben a gumiabroncsok is jelentõs mértékben károsodtak.

Címkék:

Tovább 

A bio-üzemanyagok bekeverési arányával kapcsolatos európai uniós cél teljesítése több mint 200 milliárd forintjába kerül Magyarországnak - mondta Jolánkai Márton, a gödöllõi Szent István Egyetem tanára. 2020-ig legalább 10 %-os bio arányt kell elérni.

 

Az Európai Unió tagállamai a hónap elején Brüsszelben arról állapodtak meg, hogy az unióban forgalmazott üzemanyagok legalább 10 százalékát bio-üzemanyagokkal kell kiváltani 2020-ig.

Címkék:

Tovább 

Megszüntetik a töltõállomásokon a 98-as oktánszámú benzin forgalmazását. A Holtankoljak.hu információi szerint a termék kivonásának hivatalos dátuma április harmincadika, de mivel a készleteket már egy ideje nem töltik föl, egyes kutakon elõbb is elfogyhat a normál és a prémiumkategória közé, félútra pozicionált üzemanyagféleség.Aki figyelemmel kíséri az üzemanyag-forgalmazási statisztikákat, tulajdonképpen már sejthette, hogy a 98-as benzin sorsát elõbb utóbb megpecsételi a fogyasztói érdektelenség.

Címkék:

Tovább 

A Mol 2007. június 1-jétõl új, minimum 4,4 százalékos biokomponens tartalmú, 99-es oktánszámú prémium üzemanyag forgalmazását kezdi meg. Az új EVO Neo mûszaki paraméterei alapján európai szinten is élvonalbeli minõséget képvisel. A megújult prémium üzemanyag használata csökkenti a környezet terhelését és az egészségre káros anyagok kibocsátását, miközben dinamikusabbá teszi a vezetési élményt.

 

 

A Mol fejlesztései eredményeképpen 2007 júniusától Európában csak Svédországban található hasonlóan magas motorbenzinekre vetített biokomponens-tartalom.

Címkék:

Tovább 

A hidrogéncellás gépkocsik egy tankolással több, mint 500 kilométert is megtehetnek, ami egy új tárolási eljárásnak köszönhetõ. Az új eljárás még kísérleti stádiumban van, ennek ellenére brit kutatók szerint tíz év múlva már sorozatban gyárthatják ezeket a kocsikat - írja a Der Spiegel címû német hetilap online kiadása.A hidrogénmeghajtás nagy reményeket kelt, hiszen megvan az az elõnye, hogy a benzinmotorokkal ellentétben itt nem képzõdik széndioxid az égés során, csak ártalmatlan vízgõz keletkezik.

Címkék:

Tovább 

A maga idejében Eddie Irvine a Forma-1 ?rosszfiújának" számított, de az a hangnem, amit Lewis Hamilton a hétvégén megütött csapatfõnökével szemben még nála is kiverte a biztosítékot. Mint ismert a McLaren-Mercedes brit versenyzõje egy vita hevében durva szavakat vágott Ron Dennis fejéhez a csapatrádión keresztül.

?Az a tiszteletlenség, amit Lewis Hamilton mutatott Ron Dennis iránt hihetetlen volt véleményem szerint. Lewis egy okos játékot játszik, amelyben megpróbál a tisztánál is tisztábbnak feltûnni a média elõtt, de lassan kezd elõjönni az arroganciája.

Címkék:

Tovább 

Lewis Hamilton bevallása szerint még egyáltalán nincs vége a közte és Fernando Alonso közti ellenségeskedésnek, hiszen mindketten nagyon versenyképesek, és ezáltal (szinte) egyformán esélyesek a világbajnoki cím elnyerésére. Hamilton, mint a McLaren egyik pilótája, elképesztõ rohammal vágott neki kezdõévének a Forma 1-ben, melynek köszönhetõen Alonso állítólag hanyagolva érzi magát a csapatnál. A Magyar Nagydíj idõmérõ edzésén történt incidens óta pedig már nem is áll szóba csapattársával a spanyol versenyzõ.

Címkék:

Tovább 

Nigel Mansell, korábbi Forma-1-es világbajnok szerint a Honda pilótájának, Jenson Buttonnak már nincs esélye arra, hogy valaha is világbajnokságot nyerjen a versenysorozatban.

 

Az ötvennegyedik születésnapját éppen ma, augusztus 8-án ünneplõ Mansell 1992-ben, a Williams-Renault színeiben nyerte meg a sorozatot.

A veterán világbajnok pályafutása során összesen 187 Forma-1-es versenyen indult el, melyeken ötvenkilenc dobogós helyezést és harmincegy gyõzelmet könyvelhetett el.

Címkék:

Tovább 

Mint arról mi is beszámoltunk a korábbi világbajnok, Nigel Mansell élesen kritizálta fiatal honfitársát, Jenson Buttont. A Honda csapatfõnöke, Nick Fry azonban visszautasította Mansell állítását, miszerint Button ideje lejárt és a 27 éves brit már nem fog tudni világbajnokságot nyerni.

 

Fry elmondta, hogy pilótája rengeteget változott, ami mindenkinek feltûnt és ha jó autót kapna a versenyzõ, akkor Lewis Hamiltonnal csatázhatna a világbajnoki címért.

A csapatfõnök az autosport.com internetes magazinnak nyilatkozta, hogy Mansell megnyilvánulása minden tekintetben egy kissé idejétmúlt: "Szerintünk Jenson profizmusról és érettségrõl tesz bizonyságot akkor, amikor a csapat meglehetõsen nehéz idõket él át.

Címkék:

Tovább 

Fernando Alonso menedzsere, Luis Garcia Abad, a Mercedes sportigazgatójához, Norbert Haughoz hasonlóan, cáfolta, hogy a spanyol világbajnok a szezon végén távozna a McLarentõl.

 Alonso szerzõdése 2009. végéig szól, ám a Magyar Nagydíj után több újság is arról számolt be, hogy a viszonya olyannyira megromlott a csapattal és a Hungaroring kvalifikációján történt incidens miatt már márkatársával, Lewis Hamiltonnal is, hogy a spanyol jövõre valószínûleg más istállónál keresi kenyerét.

Címkék:

Tovább 

Alonso idõ elõtti távozásáról a hétvégi Magyar Nagydíj után kezdtek intenzíven pletykálni, ám ezt menedzsere és a Mercedes sportigazgatója is cáfolta. A világbajnok képviselõje kedden elmondta, hogy a spanyolnak csak a gyõzelem számít, ami jelenlegi csapatán kívül csak a Ferrarinál jöhetne össze neki.

Joan Villadelprat, aki a Minardinál dolgozott együtt Alonsóval, ugyanakkor azt mondta, hogy a spanyol hat évvel ezelõtt elvágta magát az olasz istállónál.

"Öt évre kötelezte volna el magát a Ferrarival"- mondta a kétszeres világbajnokról Villadelprat, aki a Benetton, a Ferrari, a McLaren, a Tyrell és a Prost csapatoknál is dolgozott.

Címkék:

Tovább 

A Ferrari számára csalódással ért véget a Magyar Nagydíj idõmérõ edzése. Kimi Räikkönen a negyedik, Felipe Massa a tizennegyedik rajtkockát tudta megszerezni. "Súlyos hibát követtünk el a második etapban, az elsõ nekifutás után nem tankoltuk meg Felipe autóját." - ismerte be Luca Baldisserri.

 

"Bosszantó ami a második etapban történt. Egy félreértés történt, így benzin nélkül léptem pályára. Megálltam a szerelõk pedig visszatoltak. Újra kimentem, de az abroncsokat nem tudtam kellõképpen felmelegíteni, emiatt nem sikerült a legjobb tíz közé jutás.

Címkék:

Tovább 

Felipe Massa nem tudott pontot szerezni a Magyar Nagydíjon, míg Kimi Räikkönen a második helyen ért célba a Ferrari versenygépével.

 

Kimi Räikkönen: "A mai napon az volt a célom, hogy csökkentsem a lemaradásomat a világbajnoki pontversenyben a három riválisommal szemben. Mivel ez nem teljesen sikerült, nem lehetek teljesen elégedett. Tisztában voltam azzal, hogy a futamon az autó jól fog mûködni. Amikor tiszta volt a pálya jó tempót diktáltam, de sajnos a gyõzelemre nem volt elegendõ.

Címkék:

Tovább 

Habár a McLaren-Mercedes nem szerzett konstruktõri pontokat a Magyar Nagydíjon, így is 19 pontos elõnyben van a Ferrari istállóval szemben. Kimi Räikkönen mindössze három pontot tudott hozni Fernando Alonson, míg Lewis Hamilton tovább növelte elõnyét.  Felipe Massa a pontok nélküli futam után egyre távolabb kerül a bajnoki címtõl.

A csapatfõnök, Jean Todt ennek ellenére nem adja fel. "Kimi versenyképes volt, emiatt nem lehetünk teljesen elégedettek az eredménnyel.

Címkék:

Tovább 

 

Ez a hétvége felemásra sikeredett a Ferrarinak. Kimi Räikkönen a második lett végig harcolva az elsõ helyért, Massa viszont végigszenvedte a futamot és csak 13-k lett.Kimi Räikkönen: (2) "Ma az volt a fõ célom, hogy csökkentsem a ponthátrányomat három világbajnoki riválisommal szemben. Ez nem sikerült maradéktalanul, ezért nem lehetek teljesen boldog. Tudtuk, hogy számíthatunk az autónk jó versenytempójára, és nem is kellett csalódnunk, ez egyértelmûen kiderült, amikor tiszta levegõn vezethettem, de sajnos ez nem volt elég a gyõzelemhez.

Címkék:

Tovább 

A csapat egyéni világbajnokai:


Alberto Ascari (olasz) - 1952, 1953


Juan Manuel Fangio (argentin) - 1956


Mike Hawthorn (brit/angol) - 1958


Phil Hill (amerikai) - 1961


John Surtees (brit/angol) - 1964


Niki Lauda (osztrák) - 1975, 1977

 

Jody Scheckter (dél-afrikai) - 1979


Michael Schumacher (német) - 2000, 2001, 2002, 2003, 2004,

 

 

www.ferrariformula1.hu

Címkék:

Jean Todt: Kimi a mi emberünk

 

 

2007. febr. 28.

Kimirõl mindig is úgy gondolta a Ferrari, hogy jobban illene a csapathoz, mint Alonsó, ezért korábban a csapatnak meg sem fordult a fejében hogy Kimi helyett Alonsót igazolja le.

Jean Todt: Sosem tárgyaltunk Alonsóval. Kimi és Alonsó egyforma tehetségek, de úgy gondolta a csapat, hogy Kimi jobban illene a Ferrarihoz. Hozzám is közelebb áll.

Címkék:

Tovább 

Megbüntették Alonsot és a McLarent

2007.08.05

Érdekes döntés született az éjjel az Alonso-Hamilton ügyben, amit egyelõre nem tudok a helyére tenni.
Az FIA ötórás tanácskozás alatt meghallgatta az érintett versenyzõket, csapat tagokat és a McLaren rádió-forgalmazását az adott idõ alatt. Ez alapján úgy döntött, hogy nem fogadja el Alonso állítását arra vonatkozóan, miért állt tovább a boxban, mint az szükségszerû lett volna és csak több, mint 10 mp-cel azt követõen indult el, hogy arra a "nyalókás" embertõl engedélyt kapott.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu