Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Mol 2007. június 1-jétől új, minimum 4,4 százalékos biokomponens tartalmú, 99-es oktánszámú prémium üzemanyag forgalmazását kezdi meg. Az új EVO Neo műszaki paraméterei alapján európai szinten is élvonalbeli minőséget képvisel. A megújult prémium üzemanyag használata csökkenti a környezet terhelését és az egészségre káros anyagok kibocsátását, miközben dinamikusabbá teszi a vezetési élményt.

 

 

A Mol fejlesztései eredményeképpen 2007 júniusától Európában csak Svédországban található hasonlóan magas motorbenzinekre vetített biokomponens-tartalom. Az EVO Neóban található bio-ETBE (etil-tercier-butil-éter) az elérhető legmagasabb minőségű, speciális technológiával előállított biokomponens, mely azon túl, hogy megújuló alapanyagból készül, olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a korábban oktánszámnövelő komponensként alkalmazott MTBE.
Az új EVO Neo üzemanyagot az ország Mol töltőállomásainak 90 százalékán árusítják majd. Az EVO Neo rendszeres használatával dinamikusabb vezetési élmény, jobb gyorsulás, hosszabb motor-élettartam és kisebb károsanyag-kibocsátás érhető el, s ráadásul dupla törzsvásárlói pontot kapnak a vásárlók. A Molnál kapható gázolajok (Tempo Diesel és az EVO Diesel) összetétele nem változott, a vállalat továbbra is az eddig megszokott magas minőségű gázolajokat kínálja vásárlóinak. Ugyanakkor bővítik az EVO Dieselt is forgalmazó töltőállomások számát.
Az EVO Neo a jelenlegi EVO prémium üzemanyagot váltja fel, bevezetése az első lépés a Mol üzemanyag családjának teljes megújításához. A Mol korábban - a fenntartható fejlődés szellemében - Európában az elsők között csökkentette üzemanyagai kéntartalmát, amely következtében a hazai üzemanyagokból a környezetbe kerülő kén mennyisége gyakorlatilag a nullára csökkent.
Magyarországon elsőként, bankkártyás automata-tankolási lehetőséget kínál a vásárlóknak a társaság június közepétől "Gyorsítósáv" néven. A kényelmi szolgáltatás azon vevőknek lesz különösen vonzó, akik tankolás után a lehető leggyorsabban szeretnének továbbhaladni, bankkártyával fizetnek és kizárólag üzemanyagra van szükségük. A skandináv országokban és Olaszországban már igen népszerű fizetési mód a Mol Fóti úti töltőállomásán mutatkozik be. A társaság a próbaüzem tapasztalatai alapján dönt a szolgáltatás kiterjesztésének módjáról.

 

holtankoljak.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu