Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gergely blogja - 2007. október


1. A promóció szervezõje

 

A Viasat - Sofõrök (a továbbiakban: ?promóció?) szervezõje a Viasat Hungária Zrt.
(székhely: 1139 Budapest, Váci út 99.), a továbbiakban: ?Szervezõ?).

 

 

2. A promócióban résztvevõ személyek

 

A promócióban részt vehet minden, Magyarországon élõ természetes személy, kivéve a Viasat Hungária Zrt. alkalmazottait és ezek közeli hozzátartozóit, az akció szervezésében vagy lebonyolításában résztvevõ gazdálkodó szervezeteket, ügynökségeket (Viasat Hungária Zrt., HPS Kft.) ezek munkatársait, és ezen személyeknek a Ptk.

Címkék:

Tovább 

Barna az egyetlen a zsûritagok közül, aki alanyi jogon bírálhatja a tizenkét pocsék sofõrt, hiszen 1993 óta teszi próbára érte aggódó rokonsága türelmét különbözõ életveszélyes autóversenyeken.

71147_104271_normal

Mindezt kezdetben egy Trabant volánja mögött, mondhatni a kaland kedvéért, ám igen szép eredményeket felmutatva. Némi pihenõidõ után egyre profibb autókra váltott, hiszen a cél azért mégis csak a bajnokság megnyerése. Az eredetileg autószerelõ rallymágus jelenleg is versenyez, emellett pedig hetente vezeti a Start autós magazint a Viasat3-on.

Címkék:

Tovább 

Lovász úr idejekorán rádió- és tévéipari médiamunkássá avanzsált.

71147_104271_normal

1999-ben már Budapesten dolgozott az Esti Showder-nél, 2000-ben pedig már az Est FM-nél is. Két évvel ezelõtt a Danubius Rádióhoz igazolt, ahol jelenleg is a Danubius Csili egyik házigazdája, pár hónapja pedig már a stand up comedy mûfajában bontogatja szárnyait a Godot Dumaszínházban. ?96 óta büszke jogosítvány-tulajdonos. Bevallottan tipikus szabálykövetõ lakossági vezetõ, mégpedig az anyázós fajtából.

Címkék:

Tovább 

Bódi Sylvi már 14 évesen kitûnt szépségével a többi lány közül, mikor 1995-ben elsõ helyezést ért el a Queen of Hungary verseny tini kategóriájában.

71147_104271_normal

Ezután egymást érik a megtisztelõ elismerések a szépségfronton: 1998-ban õ lett Miss Hungary elsõ udvarhölgye, egy évre rá Miss Cinema Europe, 2002-ben pedig ?Playmate of the Year? címmel jutalmazzák nõies bájait. Mára gyakorlatilag nincs magára bármit adó nõi- illetve férfimagazin, aki ne tette volna címlapjára Sylvit.

Címkék:

Tovább 

Az ózdi hõs néven elhíresült egykori villalakó tiszta szívbõl vallja: mindenki a maga szerencséjének kovácsa.

71136_493742_normal

Szorgalmával el is érte, hogy mára a Majka név éppoly erõsen él a köztudatban, akár a Való Világ idején. Mûsorvezetõként már több mûsorban bizonyította rátermettségét, rapsztárként pedig egy arany és egy platinalemez boldog tulajdonosa. A magyar filmipar is kipróbálta színészi tehetségét, jelenleg pedig a profi pókervilág retteghet, hisz Majka nagy erõkkel ostromolja bástyáikat.

Címkék:

Tovább 

Gianni tizenkét évvel ezelõtt érkezett Magyarországra a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem ösztöndíjasaként.

71130_314983_normal

Azóta sok víz lefolyt a Dunán; a talján fiatalemberbõl étteremtulajdonos, a honi olasz konyha mogulja és nem mellékesen médiaszemélyiség lett. Televíziós karrierje a Fantasztikus Európával lódult meg 2002-ben, az eltelt ölt évben pedig többször vezetett mûsort különbözõ csatornákon, mint ahány papfojtó tésztát tálaltak méltán népszerûvé vált vendéglõjében.

Címkék:

Tovább 

Túlzás lenne állítani, hogy Zsuzsának az ölébe hullott a jogsi, hiszen csupán ötödjére vette az akadályt.

 71183_254397_normal

Pedig a tanfolyamot vetélkedõn nyerte, így akár egy fillérjébe sem kerülhetett volna a dokumentum. Ám a galád iskola addig-addig buktatgatta Zsuzsát, míg lassacskán visszajutott a pénzéhez. Mindez tíz éve történt, azóta pedig sok víz lefolyt a Dunán, ám a hölgy kilométer számlálóján mindössze 1000 km díszeleg. Zsuzsa könyvelõként inkább megkéri a kuncsaftokat, hogy dobják el ide-oda, mintsem bekényszerüljön a forgalomba.

Címkék:

Tovább 

Julit sosem fogta meg ténylegesen a vezetés, bár a jogosítványa tizennyolc éves múltra tekinthet vissza.

71134_652309_normal

Igaz, négy évvel ezelõtt már arra sem vette a fáradtságot, hogy meghosszabbítsa a lejárt dokumentumot. Minek is, hiszen már korábban sem ült a volán mögé. A pénzen, amit az autóba ölhetett volna, dicséretes módon inkább körbejárta Európát. Ha sokan így állnának a kocsi kérdéshez, azaz bevallanák maguknak, hogy nem létkérdés a vezetés, bizony jobb lenne a közlekedés is, vallja Julika.

Címkék:

Tovább 

Zoli igazi visszaesõ.

71146_039808_normal

A verseny kezdete elõtt totálkárosra törte egy hete vásárolt autóját, de rovott múltjában másik két roncs is szerepel már. Persze Zoli be nem vallaná, hogy nem erõssége a vezetés. Természetesen a véletlenek szerencsétlen összejátszása, a csúszós utak, meg a többi vezetõ okolható a balesetekért. Felesége, akivel a játék elõtt két héttel házasodtak össze, december óta rendelkezik vezetõi engedéllyel, ellenben Zolival, akitõl már másfél éve retteghetnek a közutakon.

Címkék:

Tovább 

Józsi 1989 nyarán már legálisan vezethetett autót, ám a szabályok betartása nem tartozik az erõsségei közé.

71133_056413_normal

Ily módon a rendõrök nem is tartoznak szûk baráti körébe. Hat-nyolc éve egyszerûen nem hajlandó a volán mögé ülni, mivel halálfélelem keríti hatalmába a ?zötyögõ pléhkaszniban?. Nála jobban senki sem gyûlöli az autókat: õ az egyetlen versenyzõ, aki azért indult a játékban, hogy megnyerje a legrosszabb sofõr címet. Józsi hamisítatlan életmûvész, aki segédszínészkedik, verseket ír és ad elõ, miközben forralt bort és sült gesztenyét árul a Vörösmarty téren a hangulat kedvéért.

Címkék:

Tovább 

Tamás sosem akart autót vezetni, csak a szülõi kényszer vitte rá a jogsi megszerzésére.

71145_572008_normal

Ennek megfelelõen utál is minden percet, amit a volán mögött kell eltöltenie. Impulzív alkat, így már az is megesett vele, hogy egy idegesítõ forgalmi helyzetben egyszerûen kiszállt és az utcán hagyta az autót. A hajdú-bihari kisvárosból érkezett Tamás évekkel ezelõtt költözött a fõvárosba, mivel mássága miatt otthon nem érezte jól magát. Lakótársával, Alexszel alkalmi transzvesztita táncosok az egyik ismert meleg szórakozóhelyen, ám a barátságon kívül más nem fûzi õket össze.

Címkék:

Tovább 

Györgynek két éve van jogosítványa, de eddig szinte nem is merészkedett a volán mögé.

71132_253709_normal

Dicséretes az önkritika, amellyel távol tartotta magát vén Skodájától, hiszen versenyzõnk tényleg nem érett még meg a budapesti forgalomra. Barátja, István, akivel közös hobbijuk, a gombászkodás köti össze, nem is rest szemére hányni, mennyire ügyetlen sofõrnek tartja Györgyöt. Egykori oktatója szintén osztozik e véleményen, sõt õ odáig merészkedett, hogy benevezte ?kedvenc? tanítványát a mûsorba.

Címkék:

Tovább 

Mikor Szilvi önmagát agresszív vezetõként definiálja, csöppet sem túloz.

71143_571940_normal

Egy férfiembernek is büszkeségére válna az a versenyszellem, ami az impulzív hölgyet jellemzi: türelmetlen, dudálós, kikiabálós és sebességmániás. Nevetve meséli, hogy egy kigyúrt alak egyszer már majdnem megverte, mert beszólt neki. Naná, hogy felhergelik a balfék sofõrök, a tesze-toszák, a macskajancsik. Egyedül másfél éves kisfia kedvéért vesz vissza a tempóból. Mert ha õ a kocsiban ül, nincs balhé.

Címkék:

Tovább 

Gyöngyi revütánc koreográfusként keresi mindennapi betevõjét, és mivel az országban nem kapós a mûfaj, többnyire külföldön tanítja be a látványos tánclépéseket.

71131_533590_normal

Épp Törökországban dolgozott, mikor kocsijuk szakadékba zuhant uszkve tizenöt évvel ezelõtt, ami olyan meghatározó élmény volt, hogy azóta Gyöngyi nem is igen ült a volán mögé. Inkább a repülést választja, ha hívja a kötelesség, ami nem is csoda, hiszen a török szerencsétlenség mellett két másik összetört autó is szerepel a hölgy múltjában.

Címkék:

Tovább 

Szilvi 24 évvel ezelõtt tette le a jogsit, ám egy év aktív vezetés után egy kellemetlen incidens elvette a kedvét a furikázástól.

71144_447466_normal

Történt ugyanis, hogy egy részeg biciklista, akinek haja szála sem görbült miközben Szilvi elhajtott mellette a szûk utcában, belekötött vezetõi képességeit szapulva. Isaszegen szerencsére nincsenek nagy távolságok, így nem okoz gondot, hogy Szilvi 23 éve nem ült a volán mögé. Rutintalanságának köszönhetõen hölgyversenyzõnk görcsösen szorongatja a kormányt, miközben az indítás gyakorta finoman szólva túl sportosra sikeredik.

Címkék:

Tovább 

Nem véletlenül ismerõs Béla és Norbert a szemfüles nézõ számára: mindketten szerepeltek ugyanis a Lúzer FC-ben.

71129_387572_normal

Noki ezúttal az anyósülésen ijedezik, miközben Béla Úr a volán mögött teszi próbára cimborája és a nézõk idegeit. Sofõrünk nem egyszerû eset: utálja a cigifüstöt, de valószínûleg a friss levegõt is, hiszen a huzatra hivatkozva nem engedi letekerni az ablakot sem. Ember legyen a talpán, aki mégis bemerészkedik az autójába, és nem kap sikító frászt, mikor Béla nem kapcsolja be az ablaktörlõt a zuhogó esõben.

Címkék:

Tovább 

 

Klára jól tudja, milyen könnyen rásütik az emberre a szõke nõs bélyeget, ám õ tántoríthatatlanul küzd a sztereotípiák ellen.

71135_641039_normal

Elõnyös külseje helyett eszét kívánja használni, ezért is döntött egy fõvárosi média fõiskola mellett. Bár elmondása alapján nem biztos, hogy ez marad a fõ csapásirány. A váci lány kénytelen napi több órát a volán mögött tölteni, hiszen a munkahely, otthon és iskola között állandóan ingázni kényszerül. Pultosként pedig még inkább érthetõ, hogy az autó létszükséglet a csinos lánynak, amivel biztonságban érezheti magát éjszaka a kihalt utcákon.

Címkék:

Tovább 

Alpár reneszánsz figura, aki egyfolytában keresi önmagát.

71128_563671_normal

A csíkszeredai fiatalember volt már kõmûves segédmunkás, jégkorongozó, szerzetes, remete, taxis és uszodamester, épp csak akasztott ember nem. 2001-es jogsijára is hamar keresztet vetett, immár hat év telt el azóta, hogy utoljára kormányt vett a kezei közé. Már az autó beindítása is gondot okozott versenyzõnknek, nem csoda hát, hogy saját teljesítményérõl megvetõen nyilatkozik.

Alpár minden feladatban a kihívást keresi, amibõl tanulhat, amivel bizonyíthat önmagának.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Lökettérfogat
 244 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Elsõ fékek
 Integrált fékrendszer, tárcsafék, 260 mm
Hátsó fékek
 Integrált fékrendszer, tárcsafék, 240 mm
Kerekek
 Elöl: 110/70x16 Hátul: 140/70x16
Tartozékok (opció)
 Szélvédõ plexi, 35 és 47 literes hátsó dobozok, speciális lezárólánc
Akciós ár
 1099900 Ft
Lista ár
 1199900 Ft
Teljesítmény
 16,5 kW (22,5 LE) 8.000 fordulaton

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemû vízhûtéses motor,4 szelepes hengerfej, elektronikus üzemanyagbefecskendezés
Lökettérfogat
 460 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Elsõ fékek
 Integrált fékrendszer, dupla tárcsfék 260 mm
Hátsó fékek
 Integrált fékrendszer, tárcsafék 240 mm
Kerekek
 Elöl: 110/70_16 Hátul:150/70_14
Tartozékok (opció)
 Rendelhetõ tartozékok: Oldaldoboz fogantyúval, speciális lezárólánc, féktárcsazár
Akció
 Új modell
Akciós ár
 1 499 900 Ft
Lista ár
 1 599 900 Ft

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemû vízhûtéses motor,4 szelepes hengerfej, elektronikus üzemanyagbefecskendezés
Lökettérfogat
 460 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Elsõ fékek
 Integrált fékrendszer, dupla tárcsfék 260 mm ,ABS
Hátsó fékek
 Integrált fékrendszer, tárcsafék 220 mm,ABS
Kerekek
 Elöl: 110/80¤16 Hátul:140/70¤16
Tartozékok (opció)
 Rendelhetõ tartozékok: Oldaldoboz fogantyúval, speciális lezárólánc, féktárcsazár
Akció
 
Akciós ár
 1699900 Ft
Lista ár
 1799900 Ft

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres, léghűtéses kétütemű motor
Lökettérfogat
 49 ccm
Első fékek
 Tárcsafék,220 mm
Hátsó fékek
 Dobfék 110 mm
Kerekek
 Elöl/Hátul:80/80_13
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok: Szélvédő plexi, hátsódoboz,speciális lezárólánc, tárcsfék és U lakat
Akció
 Új modell
Akciós ár
 359900 Ft
Lista ár
 489900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemű vízhűtéses motor,4 szelepes hengerfej
Lökettérfogat
 244 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
 Tárcsafék 260 mm
Hátsó fékek
 Tárcsafék:220 mm
Kerekek
 Elöl:110/80¤16 Hátul:130/80¤16
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok:Nagy szélvédő, lakkozott oldalbőrönd fogantyúval, féktárcsazár
Akció
 Új modell
Akciós ár
 1099900 Ft
Lista ár
 1199900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemű vízhűtéses motor,4 szelepes hengerfej
Lökettérfogat
 124 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
 Tárcsafék 260 mm
Hátsó fékek
 Tárcsafék:220 mm
Kerekek
 Elöl:110/80_16 Hátul:130/80_16
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok:Nagy szélvédő, lakkozott oldalbőrönd fogantyúval, féktárcsazár
Akciós ár
  Ft
Lista ár
  Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Lökettérfogat
 49 ccm
Akció
 új modell
Akciós ár
 449900 Ft
Lista ár
 549900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemű, vízhűtéses motor, 4 szelepes hengerfej
Lökettérfogat
 244 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
 Tárcsafék, 260 mm
Hátsó fékek
 Tárcsafék, 220 mm
Kerekek
 Elöl:120/70_15 Hátul:130/80_15
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok: szélvédő plexi, doboz, speciális lezárólánc
Akció
 Új modell
Akciós ár
 999900 Ft
Lista ár
 1199900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres, vízhűtéses kétütemű motor
Lökettérfogat
 49 ccm
Váltó
 Fokozatmentes autómata váltó
Első fékek
 Tárcsafék,190 mm
Hátsó fékek
 Dobfék 110 mm
Kerekek
 Elöl/Hátul:130/60¤13
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok: Szélvédő plexi, sportszélvédő,doboztartó,hátsódoboz,állítható sportlengéscsillapító,speciális lezárólánc, tárcsfék és U lakat
Akció
 
Akciós ár
 499900 Ft
Lista ár
 599900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres,vízhûtéses kétütemû motor,elektronikusan szabályozott központi befecskendezéssel
Lökettérfogat
 49 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Elsõ fékek
 Tárcsafék, 190 mm
Hátsó fékek
 Tárcsafék, 190 mmk,110 mm
Kerekek
 Elöl/Hátul:130/60×13
Tartozékok (opció)
 Rendelhetõ tartozékok:szélvédõ plexi sportszélvédõ,doboztartó, hátsó doboz, oldalsztender,állítható sportlengéscsillapító,speciális lezárólánc,tárcsafék és u lakat
Akció
 
Akciós ár
 649900 Ft
Lista ár
 689900 Ft

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemű, vízhűtéses motor, 4 szelepes hengerfej
Lökettérfogat
 198 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
 Tárcsafék, 260 mm
Hátsó fékek
 Tárcsafék, 220 mm
Kerekek
 Elöl:120/70¤15 Hátul:130/80¤15
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok: szélvédő plexi, doboz, speciális lezárólánc
Akció
 
Akciós ár
 899900 Ft
Lista ár
 999900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
1 hengeres négyütemű, vízhűtéses motor, 4 szelepes hengerfej
Lökettérfogat
124 ccm
Váltó
Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
Tárcsafék, 260 mm
Hátsó fékek
Tárcsafék, 220 mm
Kerekek
Elöl:120/70¤15 Hátul:130/80¤15
Tartozékok (opció)
Rendelhető tartozékok: szélvédő plexi, doboz, speciális lezárólánc
Akció

Akciós ár
799900 Ft
Lista ár
899900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres, léghűtéses kétütemű
Lökettérfogat
 49 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
 Tárcsfék, 190 mm
Hátsó fékek
 Dobfék, 120 mm
Kerekek
 Elöl:120/70¤12 Hátul:130/70¤10
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok:szélvédő plexi,csomagtartó,oldalsztender,krómozott bukócsövek, speciális lezárólánc,tárcsafék és U lakat
Akció
 
Akciós ár
 599900 Ft
Lista ár
 649900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres, léghűtéses négyütemű
Lökettérfogat
 124 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Első fékek
 Tárcsfék, 190 mm
Hátsó fékek
 Dobfék,120 mm
Kerekek
 Elöl:120/70¤12 Hátul:130/70¤10
Tartozékok (opció)
 Rendelhető tartozékok:szélvédő plexi,csomagtartó,oldalsztender,krómozott bukócsövek, speciális lezárólánc,tárcsafék és U lakat
Akció
 
Akciós ár
 799900 Ft
Lista ár
 879900 Ft

Címkék:

- Városi motorozásra, országútra egyaránt alkalmas.
- Figyelemre méltó szereplõje az egyhengeresek piacán
- Kellemesen sportos, futómûve pedig páratlanul jó konstrukció, ez a típus nagyobb sebességnél is jól kézben tartható.
- Az ülés alatti tér kényelmesen befogadja az oda szánt sisakot, kis táskát és más apró cikket is.
- A kormány alatt még pluszban található egy zárható, kesztyûtartó és egy szatyorakasztó fül is.
- Rendelkezik gyári indításgátlóval és távkapcsolós riasztóval.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres négyütemõ, vízhûtéses motor, 4 szelepes hengerfej
Lökettérfogat
 244 ccm
Váltó
 Fokozatmentes automata váltó
Elsõ fékek
 Integrált fékrendszer, tárcsafék,240 mm
Hátsó fékek
 Integrált fékrendszer, tárcsafék 190 mm
Kerekek
 Elöl:110/90¤13 Hátul:130/70¤13
Tartozékok (opció)
 Rendelhetõ tartozékok: nagy szélvédõ plexi kézvédõvel, 45 literes hátsó doboz, lábtáska 50 liter tárolókapacitással, speciális lezárólánc, utas háttámla kapaszkodóval
Akció
 
Akciós ár
 1099900 Ft
Lista ár
 1199900 Ft
Teljesítmény
 15kW (21LE) 8000 ford/perc fordulaton

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 2 hengeres, vízhûtéses 4 ütemû motor alumínium hengerrel, láncmeghajtású felsõ vezérmûtengely, 4 szelep, kiegyenlítõ tengely.
Lökettérfogat
 549 ccm
Váltó
 1. fokozat: 13/30
2.fokozat 13/25
3.fokozat 15/23
4. fokozat 19/24
5. fokozat 21/22
Kuplung
 mechanikus többtárcsás kuplung olajfürdõben
Elsõ fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 270 mm, négydugattyús radiális féknyereg.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 240 mm.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 2 hengeres, vízhûtéses 4 ütemû motor alumínium hengerrel, láncmeghajtású felsõ vezérmûtengely, 4 szelep, kiegyenlítõ tengely.
Lökettérfogat
 449 ccm
Váltó
 1. fokozat: 13/30
2.fokozat 13/25
3.fokozat 15/23
4. fokozat 19/24
5. fokozat 21/22
Kuplung
 mechanikus többtárcsás kuplung olajfürdõben
Elsõ fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 270 mm, négydugattyús radiális féknyereg.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 240 mm.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 2 hengeres, vízhûtéses 4 ütemû motor alumínium hengerrel, láncmeghajtású felsõ vezérmûtengely, 4 szelep, kiegyenlítõ tengely.
Lökettérfogat
 549 ccm
Kuplung
 mechanikus többtárcsás kuplung olajfürdõben
Elsõ fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 320 mm, négydugattyús radiális féknyereg.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 240 mm.
Kerekek
 gumiméret: elöl: 120/70-17, hátul: 180/55-17
Akció
 ***
Akciós ár
 1899900 Ft
Lista ár
 2 299 900 Ft

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 2 hengeres, vízhûtéses 4 ütemû motor alumínium hengerrel, láncmeghajtású felsõ vezérmûtengely, 4 szelep, kiegyenlítõ tengely.
Lökettérfogat
 449 ccm
Váltó
 1. fokozat: 13/30
2.fokozat 15/27
3.fokozat 16/23
4. fokozat 20/23
5. fokozat 21/21
Kuplung
 mechanikus többtárcsás kuplung olajfürdõben
Elsõ fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ: 240 mm.
Kerekek
 gumiméret: elöl: 120/70-17, hátul: 180/55-17
Akció
 **
Akciós ár
 1849900 Ft
Lista ár
 2 229 900 Ft

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres vízhűtéses, 2 ütemű motor, alumínium henger, membránvezérléssel, külön kenés, katalizátor.
Lökettérfogat
 50 ccm
Váltó
 6 sebességes
Első fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérő 280 mm.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérő 220 mm.
Kerekek
 gumiméret elöl: 110/80 x 17; hátul 130/70 x 17
Akciós ár
 649900 Ft
Lista ár
 699900 Ft

Címkék:

- Egy motor, amely arányos mása a supermotoroknak és technikai megoldásaival garantálja a szórakoztató és biztonságos motorozást.
- Remekbe szabott supermoto kerekek az enduro és motocross gépekrõl begyûjtött minõségi alkotórészekkel.
- Sportos utcai gumival szerelt, fûzött 17 collos alumínium felnik, elsõ robosztus Marzocchi teleszkóppár tartozik gyárilag a modellhez.
- A hátsó futómû is az MX büszkesége, mivel kétkarú alumínium lengõvillájához külön gáztartállyal szerelt, progresszív központi rugóskar tartozik.

Címkék:

Tovább 

- Túra enduros vonásait kihasználva akár a Mátrában, akár a város utcáin is kitûnõen használható.
- Könnyed kuplung és váltó segíti a motor használatát.
- A váz felépítésének köszönhetõen a Pegaso könnyen, mélyen dönthetõ.
- A kényelmes, puha, otthonos ülésmagasság, felhõtlen utazást biztosít.
- Magasabb motorosok is kényelemesen utazhatnak, a lábtartók alacsony elhelyezésének köszönhetõen.
- A Marzocchi teleszkópok masszívan és terepgéphez illõen , lágyan teljesítik munkájukat, így a gyári beállítással is, durva felületû úton, nagysebességgel hajtva is kiváló a stabilitása.

Címkék:

Tovább 

- A teljesen megújult Strada alapjaiban inkább városi motor de enyhébb tereptõl sem riad vissza.
- Az 50 LE-s, injektoros, vízhûtéses blokk kitûnõ erõt biztosít a típusnak.
- Váltója simulékonyan képes minden, kívánt sebességet váltani.
- Kényelmes, puha üléspárnája, jó tartás teszi komfortossá az utazást.
- Rendelhetõk hozzá: zárható csomagtartó doboz, két oldalára szerelhetõ táskák illetve tankra helyezhetõ borítás, amire a tanktáska könnyen felpattintható.

Címkék:

Tovább 

- Könnyen kezelhetõ, kiszámítható túramotor, precíz futómûvel, megbízható motorral és kényelemmel
- Ez a típus jó gyorsulással rendelkezik, tartva stabilitását, nagyobb sebességnél is jó szélvédelmet biztosítva vezetõjének
- Kanyarokban jól kontrolálható, futómûvével igazi kanyarbajnok
- A típus rendelkezik még: - 12 Voltos elektromos csatlakozóval,- könnyen ellenõrizhetõ olajszintmérõvel,- biztonságilakat csatlakozóval
- Alapfelszereltségként ABS-sel is rendelkezik, amely szavatolja a biztonságos megállást.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres vízhűtéses, 2 ütemű motor, alumínium henger, membránvezérléssel, külön kenés, katalizátor.
Lökettérfogat
 50 ccm
Váltó
 6 sebességes
Első fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérő 260 mm.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérő 180 mm.
Kerekek
 gumiméret elöl: 90/90 x 21; hátul 110/80 x 18
Akciós ár
 649900 Ft
Lista ár
 699900 Ft

Címkék:

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres vízhûtéses, 2 ütemû motor, alumínium henger, membránvezérléssel és elektronikus kipufogó szeleppel, külön kenés, katalizátor.
Lökettérfogat
 125 ccm
Váltó
 6 sebességes
Elsõ fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ 320 mm, négydugattyús radiálisan felfüggesztett fékhenger.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérõ 220 mm.
Kerekek
 gumiméret; elöl: 110/70 ZR 17; hátul 150/60 ZR 17
Akciós ár
 1299900 Ft
Lista ár
 1399900 Ft

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 1 hengeres vízhűtéses, 2 ütemű motor, alumínium henger, membránvezérléssel , külön kenés, katalizátor.
Lökettérfogat
 50 ccm
Váltó
 6 sebességes
Első fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérő 300 mm.
Hátsó fékek
 Tárcsafék, tárcsaátmérő 220 mm.
Kerekek
 elöl: 90/80 ZR 17; hátul 110/80 ZR 17
Akciós ár
 699 900 Ft
Lista ár
 799900 Ft

Címkék:

- Ultrakönnyû anyagból készült komponensek mellett, a világ legszínvonalasabb alkatrészeivel ellátott motorja.
- Radiális Brembo féknyergek, állítható Öhlins futómû, kovácsolt O.Z. kerekek, speciális ülés, mattfekete váz és karbonszálas burkolatok jellemzik.
- A két kiegyenlítõ tengelynek köszönhetõen a kéthengeres motor járása, finom és egyenletes.
- Fontos momentum, hogy Öhlins titán- nitrit bevonatú racing fordított elsõ villa, tökéletes alkotás a motoron.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 2 hengeres, vízhûtéses, V 60 hengerszögû, négyszelepes négyütemû motor hengerenként két vezérmûtengellyel és kiegyenlítõ tengellyel.
Lökettérfogat
 998 ccm
Váltó
 6 sebességes
Kuplung
 többtárcsás kuplung olajfürdõben, kerékmegcsúszást megakadályozó mechanizmussal
Elsõ fékek
 Dupla tárcsa, tárcsaátmérõ 320 mm, négydugattyús radiálisan felfüggesztett féknyereg, szinter betétekkel.
Acélborítású fékcsövek.
Hátsó fékek
 Tárcsfék, tárcsaátmérõ 220 mm.

Címkék:

Tovább 

Technikai adatok

 

Motor
 

2 hengeres, vízhûtéses, V 60 hengerszögû, négyszelepes négyütemû motor hengerenként két vezérmûtengellyel és kiegyenlítõ tengellyel. Szabályozott 3 utas katalizátor.

 

Lökettérfogat
 

998 ccm

 

Váltó
 

6 sebességes

 

Kuplung
 

Többtárcsás kuplung olajfürdõben, kerékmegcsúszást megakadályozó mechanizmussal, radiális kuplug fõhenger, acélborítású kuplungcsövek.

 

Elsõ fékek
 

Dupla tárcsa, tárcsaátmérõ 320 mm.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu