Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


1. A promóció szervezője

 

A Viasat - Sofőrök (a továbbiakban: „promóció”) szervezője a Viasat Hungária Zrt.
(székhely: 1139 Budapest, Váci út 99.), a továbbiakban: “Szervező”).

 

 

2. A promócióban résztvevő személyek

 

A promócióban részt vehet minden, Magyarországon élő természetes személy, kivéve a Viasat Hungária Zrt. alkalmazottait és ezek közeli hozzátartozóit, az akció szervezésében vagy lebonyolításában résztvevő gazdálkodó szervezeteket, ügynökségeket (Viasat Hungária Zrt., HPS Kft.) ezek munkatársait, és ezen személyeknek a Ptk. 685 § (b) pontjában felsorolt közeli hozzátartozóit.

 

 

3. A promóció időtartama

 

A promóció 2007. október 15.-én 07:00 órakor kezdődik és 2007. november 15. 20:00 óráig tart.
Az utolsó beküldést 2007. november 15. 19.59-20.00-ig között fogadjuk!

 

 

4. A promócióban résztvevő termékek

 

Kizárólag a hostess-ek által kiosztott Sofőrök matricák vesznek részt a promócióban:

A promócióban megközelítőleg 200.000 db matrica kerül kiosztásra.

 

 

5. A játékba való belépés és további részvétel

 

A 4. pontban felsorolt promóciós matricák hátoldalán található egy rövidebb játékleírás.

A promóció két részből áll:
Október 15 – 22 között a hostess lányok Budapesten, és nagyobb vidéki városokban Sofőrök matricát osztanak az autóvezetőknek forgalmas csomópontokban, közterületeken.
Minden promóciós napon a reggeli/délelőtti órákban, munkába menet, illetve a délutáni/esti órákban találkozhatnak az autóvezetők a matricát osztogató hostess-ekkel.

Országosan 200.000 db öntapadós matrica kerül kiosztásra, 8 napon keresztül.

Mindenki, aki felragasztja a matricát autója szélvédőjére, esélyes az értékes nyeremények megnyerésére.

Aki nem szeretné felragasztani autójára a matricát, de készít magáról a matricával egy fényképet, szintén részt vesz a sorsoláson.

Fényképek beküldése: A fényképeket 2007. november 15-ig lehet beküldeni a soforok@viasat.hu e-mail címre.
Egy levélben csak egy kép küldhető be.

A fotóbeküldés során a következő adatokat szükséges megadni:
• Mobiltelefonszám
• e-mail cím
• Családi és keresztnév
• Születési év, hó, nap
• Irányítószám
• Város, utca, házszám
Egy személy naponta többször is küldhet be fotót.

A promóció második része, október 23 - november 15 között tart. 3 és fél héten keresztül a hostess-ek fényképezőgéppel járják az utcákat, országosan, olyan autókat fotóznak, amire ki van ragasztva a Sofőrök matrica. Ezen rendszámok már biztosan részt vesznek a sorsoláson. A lefényképezett sofőröknek nincs más dolguk, csak ellenőrizni a www.viasat3.hu/soforok oldalon, hogy a Ő rendszámuk került e kisorsolásra. Amennyiben Ön rendelkezik a nyertes forgalmi rendszámú autóval, írjon egy levelet címünkre, vagy telefonáljon a következő számra: 06-1 887 4700

a.) A játékba belép, aki

 bármely Magyarországon regisztrált e-mail címről legalább egy, a Szervező által érvényesnek minősített fotót elküld e-mail-ben a soforok@viasat.hu e-mail címre, vagy
 mindazok, akik kapnak, majd kiragasztják gépjárművükre a Sofőrök matricát, amiről hostess-eink fényképet készítenek.

A játékban való részvétel a Viasat Hungária Zrt.-nél hozzáférhető, valamint a www.viasat3.hu/soforok internet oldalon is közzétett hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti.

b.) A játékba beküldött érvényes fotónak minősül:

- a soforok@viasat.hu e-mail címre bármely Magyarországon regisztrált e-mail címről elküldött fotó, amely csak és kizárólag játékost illetve a hivatalos Sofőrök matricát mutatja a fotón. A promóció Szervezője nem fogadja el azokat a fotókat, amelyek csak a beküldő személyt, vagy csak a matricát tartalmazzák. Az akció Szervezője nem vállal felelősséget az internet szolgáltatók rendszerének hibájából meg nem érkezett vagy késve megérkező fényképekért.

Érvényes fotónak/rendszámnak csak a 2007. szeptember 24. 07:00-tól 2007. november 15. 20:00-ig beérkezett hibátlan fényképek/rendszámok minősülnek.

c.) A játékban való részvétel korlátozása és a játékból való kizárás

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékból kizárja azt a játékost, továbbá kártérítési, büntetőjogi eljárást kezdeményezzen azzal a játékossal szemben, aki
a) a nyereményjáték internet oldalának feltörésével, robot vagy spam program használatával, vagy egyéb, nem tisztességes úton kíván a játék során előnyhöz jutni,
b)  aki nyereményét kereskedelmi forgalomban vagy kereskedelmi forgalmon kívül továbbértékesíti, vagy ennek érdekében lépéseket tesz.

d.) Nyerési módok és nyeremények

Aki kap minimum egy matricát, már esélyes az értékes díjak megnyerésére.

A nyerés módja a következő:

 A promóció ideje alatt (2007. október 15. - november 15. ) beküldi fotóját illletve hostesseink lefényképezik gépkocsija rendszámát. A nyeremények a lefotózott rendszámok, illetve a beküldött fényképek között kerül kisorsolásra.
A nyeremények a következő:
- 1 db Suzuki Swift a flottából
- 1 db Nintendo Wii
- 1 db Samsung plazma
A sorsolás időpontja: 2007.11. 20., közjegyző jelenlétében történik.

Minden ajándékhoz 5-5 tartaléknyertes húzunk.

 

 

6. Nyeremények átvétele:

 

A nyerteseket telefonon értesítjük, melyben nyereményének átvételére időpontot egyeztetünk.
A nyeremények átvételéhez egy érvényes személyi igazolvány felmutatása szükséges e-mail-ben történő jelentkezés esetén.
Amennyiben a hostess-ek által lefotózott gépjármű képe kerül be a nyertesek közé, úgy a gépjármű tulajdonosa érvényes személyi igazolványa és érvényes forgalmi engedélye bemutatásával jogosult nyereménye átvételére. Ebben az esetben a nyetesnek 2007. december 31-ig kell jelentkeznie a 06-1 887 4700-ás telefonszámon, vagy a soforok@viasat.hu e-mail-címen. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 2007.december 31-ig, úgy a pótnyertes jogosult a nyereményátvételére, akit szintén telefonon értesítünk nyereményének átvételéhez.

 

 

7. Adó

 

A Szervező a magyar törvényeknek megfelelően befizeti a nyeremények után a személyi jövedelemadót.

 

 

8. Adatkezelés

 

a) A promócióban való részvétellel a játékos hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait (telefonszám, továbbá a nyeremények átvétele esetén név és személyi igazolványszám is) a promóció ideje alatt, a promócióról történő információk eljuttatása és az esetleges nyeremények és ajándékok átadása érdekében a Szervező felhasználja.

 

b) A Szervező a játékosok által adott személyes adatokat a promóció lezárultával, de legkésőbb 2007. december 31-én törli, kivéve, ha az adatok további felhasználására a játékos kifejezetten felhatalmazza a Szervezőt az Internet oldalon

 

c) A Szervező a játékos adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve a játékosok tájékoztatásában közreműködő ügynökséget, akik szintén jelen Játékszabályban foglaltak szerint járnak el az adatkezelés során.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu