Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A maga idejében Eddie Irvine a Forma-1 „rosszfiújának" számított, de az a hangnem, amit Lewis Hamilton a hétvégén megütött csapatfőnökével szemben még nála is kiverte a biztosítékot. Mint ismert a McLaren-Mercedes brit versenyzője egy vita hevében durva szavakat vágott Ron Dennis fejéhez a csapatrádión keresztül.

„Az a tiszteletlenség, amit Lewis Hamilton mutatott Ron Dennis iránt hihetetlen volt véleményem szerint. Lewis egy okos játékot játszik, amelyben megpróbál a tisztánál is tisztábbnak feltűnni a média előtt, de lassan kezd előjönni az arroganciája. A siker kezd a fejébe szállni és arra ösztönzök minden embert, aki abban a helyzetben van, hogy ezt ne hagyja! Ugyanakkor nemcsak ő, hanem Alonso is gyerekesen viselkedik - elképesztő az is, ahogy a spanyol viselkedett Magyarországon." - írta egy cikkben Irvine.

Az ír sosem volt az a típus, aki lakatott tett a szájára, de véleménye szerint vannak határok: „Nem tudom tisztelni az olyan embereket, akik nem tisztelik a csapatfőnökeiket és Lewis gyorsan kezdi elveszíteni az én tiszteletemet. Nekem is voltak pályafutásom során vitáim a főnökeimmel - Eddie Jordannel, Niki Laudával és Bobby Rahallal, de sosem beszéltem tiszteletlenül senkivel és sosem káromkodtam velük a csapatrádión keresztül."

Irvine azonban Fernando Alonsót is bírálta: „Ami Alonsót illeti, egy kétszeres világbajnoknak ennél több eszének kellene lennie. Az, hogy az időmérő edzésen megpróbálta blokkolni Lewis-t az egyik legostobább dolog volt, amit valaha láttam és Michael Schumacher 1997-es Jacques Villeneuve elleni jerezi manőverére emlékeztetett. Nem tudom elnézni a csalást, de ha már valaki erre vetemedik, akkor okosabban is csinálhatná!"

 

 formula.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu