Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nigel Mansell, korábbi Forma-1-es világbajnok szerint a Honda pilótájának, Jenson Buttonnak már nincs esélye arra, hogy valaha is világbajnokságot nyerjen a versenysorozatban.

 

Az ötvennegyedik születésnapját éppen ma, augusztus 8-án ünneplő Mansell 1992-ben, a Williams-Renault színeiben nyerte meg a sorozatot.

A veterán világbajnok pályafutása során összesen 187 Forma-1-es versenyen indult el, melyeken ötvenkilenc dobogós helyezést és harmincegy győzelmet könyvelhetett el. Mansell szerint honfitársa, Jenson Button, aki szép jövő előtt állt, már nem valószínű, hogy valaha is kimagasló sikereket érhet el karrierje folyamán.

"Jensonnak versenyeket kellett volna nyernie, ám ő alulmúlta magát"- mondta Mansell a BBC-nek. "Olyan lehetőséget kapott az élettől, amellyel nem élt és amilyenhez már soha többé nem fog hozzájutni."

Button 115 verseny után 2006-ban a Magyar Nagydíjon aratta első győzelmét, de az idén csak szenved a meglehetősen gyenge teljesítményt mutató Hondában. A brit ebben a szezonban tizenegy verseny után mindössze egy pontot szerzett, ráadásul az elmúlt három nagydíjon be sem tudta kvalifikálni magát az időmérő második szakaszába. Mansell ezért úgy gondolja, hogy Button már maga mögött tudja a legjobb napjait, legalább is ami a száguldó cirkuszt illeti.

"Jenson egy nagyszerű tehetség, de évekkel ezelőtt messze jobb volt, mint most. Akkoriban éhezett a sikerre"- folytatta az 1992-es világbajnok. "Óriási népszerűségnek örvendett, de ennek vége szakadt. Tipikus példája ez annak, amikor valaki nagyon fiatalon, túlságosan sokat kap."

"Remek élete lesz, de az ölébe hullott lehetőségeket ki kellett volna használnia, és akkor most nem lenne ilyen helyzetben"- utalt Mansell a pilóta, Hondánál mutatott idei gyenge produkciójára.

Button legutóbb a Magyar Nagydíjat a verseny felénél adta fel, míg csapattársát, Rubens Barrichellót utolsóként intették le.



f1hirek.hu

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu