Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mint arról mi is beszámoltunk a korábbi világbajnok, Nigel Mansell élesen kritizálta fiatal honfitársát, Jenson Buttont. A Honda csapatfőnöke, Nick Fry azonban visszautasította Mansell állítását, miszerint Button ideje lejárt és a 27 éves brit már nem fog tudni világbajnokságot nyerni.

 

Fry elmondta, hogy pilótája rengeteget változott, ami mindenkinek feltűnt és ha jó autót kapna a versenyző, akkor Lewis Hamiltonnal csatázhatna a világbajnoki címért.

A csapatfőnök az autosport.com internetes magazinnak nyilatkozta, hogy Mansell megnyilvánulása minden tekintetben egy kissé idejétmúlt: "Szerintünk Jenson profizmusról és érettségről tesz bizonyságot akkor, amikor a csapat meglehetősen nehéz időket él át. Segíteni próbál az előrelépésben és a fáradozásai sokszor erőn felüliek."

"Nigel minden egyes szavát megcáfolnám, és azt hiszem főleg Jenson hírnevével kapcsolatos állításai ósdiak."

"Az emberek elfelejtik azt, hogy Jenson mindössze 20 éves volt, amikor debütált a Forma-1-ben, és idén betöltette a 27-et. Már öt esztendeje dolgozom vele együtt, és érettsége, illetve életstílusának változása elképesztően szembetűnő"- folytatta Fry.

A Honda főnöke szerint ráadásul nem ő az egyetlen, aki észrevette, hogy Button mennyire megváltozott az elmúlt évek alatt: "Jenson viselkedése több csapatvezetőnek is feltűnt és mindegyikük elcsodálkozott rajta. Néhányan közülük, velem is megosztották a változással kapcsolatos véleményüket."

"Nem csak a nyilvánosság előtt, de a magánéletben is remek és kitartó tagja a csapatnak, aki a megfelelő dolgokat mondja és teszi"- dicsérte versenyzőjét a csapatfőnök.

Fry keményen visszautasította Mansell azon észrevételét is, miszerint Buttonnak már nincs arra a lehetősége, hogy újra sikereket érjen el a Forma-1-ben: "Egyáltalán semmi kétségem sincs afelől, hogy a megfelelő autóval Jenson versenyeket és világbajnokságot tudna nyerni."

Fry szerint a közismerten heves brit sajtó sem pártolt el Buttontól, és versenyzője nem szenved semmilyen hátrányt amiatt, hogy Lewis Hamilton újoncként szenzációsan szerepel a Forma-1-ben: "Az év elején kétségtelen, hogy egy kissé nehezebb volt neki, de elszántan akart jobban teljesíteni. A média szakértő része továbbra is mellette áll és a jó dolgokról akar beszélgetni vele. Az emberek tudják, hogy eljön még az ő ideje."

"Ha olyan helyzetben lennénk, ahol Jenson küzdeni tudna Lewisszal, az biztos, hogy az Egyesült Királyságnak is nagy boldogságot jelentene"- tette hozzá a csapatfőnök.

Jenson Button az idei szezonban eddig mindössze egy pontot szerzett, ami egyben csapata legjobb eredménye is.

f1hirek.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu