Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Maláta: A fent említett három gabonafajta valamelyikének szemterméséből készül. Mivel a keményítőt az élesztőgombák nem képesek lebontani, ezért a keményítőt át kell alakítani cukorrá.

Ezt oly módon érik el, hogy pl. árpaszemeket meleg, magas páratartalmú helyen csíráztatják. A csírakezdemények megjelenése után a csírakezdeményeket eltávolítják és kiszárítják a gabonaszemeket. A kiszárítás időtartama és hőmérséklete nagymértékben meghatározza az elkészült maláta típusát.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu