Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Pécs2010-program tiszteletbeli nagykövete, Vuity Tvrtko az Egyesült Államok egykori elnökénél, idősebb George Bush-nál tett látogatást. Az estélyen részt vett Herbert Walker, az Egyesült Államok egykori budapesti nagykövete, a Pécsi Tudományegyetem díszdoktora is, akinek a magyar újságíró egy angol nyelvű Pécs könyvet adott ajándékba.

 

Tvrtko nem először népszerűsítette Pécset Amerikában. Tavaly decemberben Tom Lantos szenátor, az USA külügyi bizottságának elnöke fogadta és biztosította támogatásáról Pécs városát. „Minden egyes ilyen alkalmat felhasználok városom népszerűsítésére. Tudnunk kell, hogy külföldön mi nem csak saját magunkat, hanem egész országunkat és az egyetemes magyar kultúrát képviseljük. Megtisztelő volt, hogy ilyen rangos eseményen népszerűsíthettem Pécset!”- mondta Tvrtko.

 

 

pecs2010.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu