Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Ferrari számára csalódással ért véget a Magyar Nagydíj időmérő edzése. Kimi Räikkönen a negyedik, Felipe Massa a tizennegyedik rajtkockát tudta megszerezni. "Súlyos hibát követtünk el a második etapban, az első nekifutás után nem tankoltuk meg Felipe autóját." - ismerte be Luca Baldisserri.

 

"Bosszantó ami a második etapban történt. Egy félreértés történt, így benzin nélkül léptem pályára. Megálltam a szerelők pedig visszatoltak. Újra kimentem, de az abroncsokat nem tudtam kellőképpen felmelegíteni, emiatt nem sikerült a legjobb tíz közé jutás. Kemény versenyre számítok, mivel ezen a helyszínen nem szerencsés ilyen hátulról rajtolni. A legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni, hogy a lehető legjobb pozícióban érjek célba az autómmal. Úgy gondolom, hogy az első sor is lehetséges lett volna, de a harmadik hely mindenképpen reális cél volt. Bízom benne, hogy a stratégia révén sikerül javítani. Sajnálom, hogy ennyire hátul állok, mert az autó versenytempóban igen jó." - jelentette ki Felipe Massa az időmérő után.

 

Teljesen Kimi Räikkönen sem volt elégedett. "Nem voltuk elég gyorsak, de a versenyen jó tempót tudunk diktálni, Versenyképesebbek leszünk, mint az időmérőn. Mivel a hosszabb etapok során az autó jól megy, optimista vagyok. Bár általában jól rajtolunk nem szerencsés, hogy a pálya piszkosabbik feléről kell megkezdeni a futamot. A két utolsó köröm jól sikerült a kvalifikáción, de az utolsó két-három kanyarban az autóm  alulkormányozott volt. De ez a probléma elkísér az egész hétvégén, egy körön nem tudtunk megoldást találni erre a problémára. Talán egy kicsivel több üzemanyag volt az autónkban, de ennek ellenére nem lesz könnyű megverni a McLarent."

 



Írta: Schneider Andrea (München)

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu