Ezt a
receptet tavaly rengetegen posztolták a facebookon, köztük én is Adél
engedélyével. Mostanra elkészítettem már én is, és nagyon egyszerű elkészíteni,
ráadásul nagyon finom.
É úgy
készítettem, mint Adél, de lehet a lapkasajt helyett trappista sajttal is
készíteni bár akkor nem ugyanez a végeredmény. Nekem ebben pont az tetszik,
hogy lágy sajtból készült, és én imádom a zsemlében, mert akár majdnem kenni is
lenhet a végén.
A kekszet a
kakaóval összekeverem, beleöntöm a margarint, majd a langyos tejbe kevert
cukrot és rumaromát (ízlés szerint). Ezt a masszát úgy 25x35-40 cm tálcára,
vagy jénai tepsibe terítem egyenletesen, majd fakanállal lenyomkodom, hogy sima
legyen a teteje.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Sajtkészítés otthon...
10 éve | 0 hozzászólás
Címkék:
Tovább