Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Meggy öntet desszertekhez

  • 300 gr meggy
  • 1,5 dl meggylé/víz/a kettő keveréke
  • kb 2 ek vaníliás cukor (meggy édességétől függően)
  • (+aki szereti, pici fahéj)
  • 1 kk vaníliás puding pici vízben feloldva

 

Az első 3 hozzávalót tedd egy kisebb lábasba, és közepes lángon rottyantsd össze olyan tíz perc alatt. A vaníliás pudingport oldd fel egy pici vízben (kb. 25 ml), és add a meggyöntethez. Kevergetve sűrítsd olyanra, amilyen sűrűre szeretitek.Mi ezzel szoktuk nyakon önteni a: fagylalt kelyheket, palacsintát, gofirt, amerikai palacsintát, de tökéletes gríz- vagy rizs kochra, túrótortákra.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu