Kis türelmet...
9 éve | 0 hozzászólás
Hozzávalók 1 rúdhoz:
Elkészítés:
9 éve | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítése:
gáztepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom héjat, levet, vaníliás cukort,pudingport, mazsolát, tejet, a kefirt és a tejfölt.
9 éve | 0 hozzászólás
Hozzávalók
11 db mini lángoshoz:
(kb 13-15 cm átmérőjűhöz)
3 dl langyos kézmeleg víz
2 teáskanál cukor
20 g friss élesztő
1 ek só
1/2 kg liszt (mi most tönköly fehéret használtunk otthon)
1 dl olaj
sütéshez bő, tűzforró olaj
Elkészítés:
1. Egy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük
a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk.
2. Hagyjuk felolvadni benne az élesztőt.
3. Ha felolvadt az élesztő hozzáadjuk a sót.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Zsebes karaj
9 éve | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Pác:
Elkészítése:
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
Címkék:
Tovább