Hozzávalók: 20 dkg liszt 10 dkg puha vaj vagy Rama 1,5 dl joghurt só
a kenéshez: 1 tojás
a tetejére: sajt durva szemű só szezámmag
Elkészítés:
Keverjük jól össze a lisztet a sóval, majd adjuk hozzá a margarint és
a joghurtot. Ezt gyúrjuk jó simára és pihentessük 20
percig. Belisztezett munkalapon nyújtsuk ki a tésztát, kenjük meg a
tojással, és szórjunk rá sót, sajtot és szezámmagot. Vágjuk vékony
rudakra, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Joghurtos ropi
9 éve | 0 hozzászólás
Joghurtos ropi
20 dkg liszt
10 dkg puha vaj vagy Rama
1,5 dl joghurt
só
a kenéshez:
1 tojás
a tetejére:
sajt
durva szemű só
szezámmag
Elkészítés:
Keverjük jól össze a lisztet a sóval, majd adjuk hozzá a margarint és a joghurtot. Ezt gyúrjuk jó simára és pihentessük 20 percig. Belisztezett munkalapon nyújtsuk ki a tésztát, kenjük meg a tojással, és szórjunk rá sót, sajtot és szezámmagot. Vágjuk vékony rudakra, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe.
Címkék:
Tovább