Kis türelmet...
Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu
A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.
Elfelejtettem a jelszavam
Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:
Regisztráció »
Molnárné Söregi Mária
Lantos László
2 éve | 0 hozzászólás
KÜRTŐS KALÁCS
60 dkg finomliszt
1 csipet só
2.5 dl tej
1 teáskanál cukor
30 g élesztő
2 darab tojás
10 dkg olvasztott vaj
vaj a kenéshez
olaj vagy vaj a tészta kenéséhez
cukor a forgatáshoz
1 teáskanál fahéj
Előkészítési idő: 1 óra 30 perc
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
A lisztet szitáljuk tálba és keverjük egybe a sóval.
A tejet melegítsük langyosra, adjuk hozzá a cukrot és az élesztőt, majd fedjük le, és 8-12 perc alatt futtassuk fel.
Címkék:
Tovább
Blogokban Mindenben
Még régebbiek
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kürtős kalács
2 éve | 0 hozzászólás
KÜRTŐS KALÁCS
60 dkg finomliszt
1 csipet só
2.5 dl tej
1 teáskanál cukor
30 g élesztő
2 darab tojás
10 dkg olvasztott vaj
vaj a kenéshez
olaj vagy vaj a tészta kenéséhez
cukor a forgatáshoz
1 teáskanál fahéj
Előkészítési idő: 1 óra 30 perc
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
A lisztet szitáljuk tálba és keverjük egybe a sóval.
A tejet melegítsük langyosra, adjuk hozzá a cukrot és az élesztőt, majd fedjük le, és 8-12 perc alatt futtassuk fel.
Címkék:
Tovább