Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

A kezünkön lévő ujjak emlékeztetnek minket arra, kikért kell imádkoznunk.

 

Hüvelykujj: A hozzád legközelebb lévő ujjad. Imádkozz először azokért, akik a legközelebb állnak hozzád, és akiket a legjobban szeretsz.

 

Mutatóujj: Imádkozz azokért, akik tanácsokat adnak, gyógyítanak, segítenek másoknak. Például keresztény szolgálók, orvosok, stb.

 

A leghosszabb ujjunk: Imádkozz azokért, akik vezető beosztásban vannak a munkahelyen, városban, országban, hogy bölcsen végezzék a rájuk bízott feladatokat.

 

A gyűrűsujjunk a leggyengébb. Ez emlékeztessen minket, arra, hogy kérjük az Urat, segítse meg az elesetteket, gyengéket, betegségben szenvedőket, összetört szívűeket.

 

Kisujj: Ez pedig minket jelképezzen. Tudatosuljon bennünk, hogy hol a helyünk, legyünk alázatosak, mert „az utolsókból lesznek az elsők”, imádkozzunk önmagunkért, hogy Jézus akarata bontakozzon ki bennünk, és ne a mi önző vágyaink uralják az életünket.

Címkék: leírás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu