Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

sándor blogja

Nekem ez a legegyszerűbb:3 liter víz 1.2kg cukor felforralni, lezárni, megmosod 2x váltott vízben a cserit és üvegekbe rakom közben rázogatod az üveget h több férjen. megszórom icipici szalicillal, vagy a szirupba belefőzöd a na benzonátot. A forró szirupot ráöntöd a cserire, és azonnal lezárod. A szirup 12 7.2dl es üveghez elég. Lábos aljára újság papír (hogy nehogy szétmenjen az üveg) az edénybe beleállítod, az üvegeket, annyi vizet öntesz alá, h félig legyen az edény.

Címkék:

Tovább 

Amerikai krémes

Tészta: 10 tojás sárgája, 30 dkg cukor, 30 dkg liszt, 1,5 csomag sütőpor, 3 evőkanál kakaó, 23 kanál víz
Krém: 4 csomag vaníliapuding, 10 tojás fehérje, 7,5 evőkanál porcukor
Hab: 0,5 l tejszín, 2 habfixáló

A tojás sárgákat, a cukrot, a lisztet, a sütőport, a kakaót és a vizet összekavarjuk és 25-30 percig sütjük. A pudingokat sűrűre főzzük és még forrón hozzákavarjuk a tojásfehérjék felvert habját és a porcukrot. A forró tésztára kenjük és kb 7-8 perc alatt narancssárgára sütjük.

Címkék:

Tovább 

Almás gombóc

Hozzávalók:

  • 6 alma
  • 5 dkg darált dió
  • 1 kiskanál reszelt citromhéj
  • 2 dl tej
  • 4 tojás
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg cukor
  • 15-20 dkg búzadara
  • zsemlemorzsa
  • olaj

A meghámozott almát vágd apró kockákra. Add hozzá a darált diót, a reszelt citromhéjat, majd a tejjel, a tojásokkal, a vajjal, a cukorral és a búzadarával gyúrd össze tészta állagúvá. Formálj belőle gombócokat, majd dobd rögtön lobogó, forró vízbe. 10-12 perc után vedd ki, és csepegtesd le.

Címkék:

Tovább 

A The Kitchn nevű főzéssel és konyhatervezéssel foglalkozó netes magazin szerzője hosszas kísérletezés után találta meg ennek a gazdag, olaszos salátaöntetnek a receptjét, amit még csirkehús pácolásához vagy grillezett zöldségek ízesítéséhez is használhatunk.





Hozzávalók:
• 2,5 deci olívaolaj
• 0,6 deci fehérborecet

• 2 evőkanál vörösborecet
• 1 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál finomra vágott hagyma

• 2 evőkanál finomra vágott kaliforniai paprika

• 2 teáskanál dijoni mustár

• 1 teáskanál méz

• 1 teáskanál só

• negyed teáskanál szárított oregáno

• negyed teáskanál szárított majoránna

• 1 csipet őrölt csili

• frissen őrölt fekete bors


Öntsük egybe a hozzávalókat egy jól záródó befőttesüvegben, és rázzuk fel jó alaposan, vagy egy tálban is kikeverhetjük habverővel, amíg szépen össze nem áll.

Címkék:

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu