Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Almás gombóc

Hozzávalók:

  • 6 alma
  • 5 dkg darált dió
  • 1 kiskanál reszelt citromhéj
  • 2 dl tej
  • 4 tojás
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg cukor
  • 15-20 dkg búzadara
  • zsemlemorzsa
  • olaj

A meghámozott almát vágd apró kockákra. Add hozzá a darált diót, a reszelt citromhéjat, majd a tejjel, a tojásokkal, a vajjal, a cukorral és a búzadarával gyúrd össze tészta állagúvá. Formálj belőle gombócokat, majd dobd rögtön lobogó, forró vízbe. 10-12 perc után vedd ki, és csepegtesd le. Forgasd pirított zsemlemorzsába.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu