Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A The Kitchn nevű főzéssel és konyhatervezéssel foglalkozó netes magazin szerzője hosszas kísérletezés után találta meg ennek a gazdag, olaszos salátaöntetnek a receptjét, amit még csirkehús pácolásához vagy grillezett zöldségek ízesítéséhez is használhatunk.





Hozzávalók:
• 2,5 deci olívaolaj
• 0,6 deci fehérborecet

• 2 evőkanál vörösborecet
• 1 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál finomra vágott hagyma

• 2 evőkanál finomra vágott kaliforniai paprika

• 2 teáskanál dijoni mustár

• 1 teáskanál méz

• 1 teáskanál só

• negyed teáskanál szárított oregáno

• negyed teáskanál szárított majoránna

• 1 csipet őrölt csili

• frissen őrölt fekete bors


Öntsük egybe a hozzávalókat egy jól záródó befőttesüvegben, és rázzuk fel jó alaposan, vagy egy tálban is kikeverhetjük habverővel, amíg szépen össze nem áll. Mártsunk bele egy salátalevelet, és kóstoljuk meg, hogy még igazíthassunk az ízesítésen, ha megkívánja.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu