Kis türelmet...
Nekem ez a legegyszerűbb:3 liter víz 1.2kg cukor felforralni, lezárni, megmosod 2x váltott vízben a cserit és üvegekbe rakom közben rázogatod az üveget h több férjen. megszórom icipici szalicillal, vagy a szirupba belefőzöd a na benzonátot. A forró szirupot ráöntöd a cserire, és azonnal lezárod. A szirup 12 7.2dl es üveghez elég. Lábos aljára újság papír (hogy nehogy szétmenjen az üveg) az edénybe beleállítod, az üvegeket, annyi vizet öntesz alá, h félig legyen az edény. Kb 20 percre nagyon kis lángon forralod. Annyi ideig ameddig át színeződik a gyümölcs. Le zárod és másnap reggelig hagyod kihűlni, Ha ki veszed fordítsd fejre h nem szivárog e. Ha igen az nem áll el. Én mindig így csinálom.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!