Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nekem ez a legegyszerűbb:3 liter víz 1.2kg cukor felforralni, lezárni, megmosod 2x váltott vízben a cserit és üvegekbe rakom közben rázogatod az üveget h több férjen. megszórom icipici szalicillal, vagy a szirupba belefőzöd a na benzonátot. A forró szirupot ráöntöd a cserire, és azonnal lezárod. A szirup 12 7.2dl es üveghez elég. Lábos aljára újság papír (hogy nehogy szétmenjen az üveg) az edénybe beleállítod, az üvegeket, annyi vizet öntesz alá, h félig legyen az edény. Kb 20 percre nagyon kis lángon forralod. Annyi ideig ameddig át színeződik a gyümölcs. Le zárod és másnap reggelig hagyod kihűlni, Ha ki veszed fordítsd fejre h nem szivárog e. Ha igen az nem áll el. Én mindig így csinálom.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu