Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2015. augusztus

Háttér laikus szemmel

 

Az Unió nem tudja kezelni, megoldani az Európára zúduló népvándorlást.

A politika véleményformáló elitjét képező magas beosztású tisztségviselőinek gondolkodását egy téveszme, egy rögeszme tartja fogva.

Micsoda álszent tettek a humanizmus égisze alatt:..... fogadjunk be minden politikai menekültet, ugyanakkor hagyjunk sorsára mindenkit aki ugynevezett gazdasági menekült. Ezek a gazdasági menekültek miért is váltak földönfutóvá?...azért, mert szerte a világon olyan mély szakadék tátong gazdag és szegény között, melyet senki nem tud megszüntetni.

Címkék:

Tovább 

A kerítés csak arra jó, hogy terelje a menekültáradatot,  rendőreinknek ne kelljen az erdőben bokrok közt hajkurászni a bujkálókat, olyan mint árviz idején a folyó partján a gát. Segít átvészelni az áradat okozta  helyzetet.

Azt meg kell osztanom a tisztelt Olvasókkal, hogy  elismerés féle alakult ki bennem azzal az emberrel szemben aki kitalálta  Európa e módon való lerohanását, hiszen gondoljunk csak bele mindezidáig a nagyon okos európai vezetők tehetetlenek vele szemben.

Címkék:

Tovább 


Valós terv a népirtásra


Ami a világon történik az már népirtás . A világ ég körülöttünk és van minden nap egy olyan fejlemény, ami erősíti bennem azt az elképzelést, hogy minden terv szerint működik.

A háborus övezet fantom államait az USA, Izrael és azok a gyarmatosítók alkották meg, az arab világ megosztására és Európa fenyegetésére akik jelen vannak a térségben. Valószínü, hogy ők pénzelik és látják el fegyverrel a zsoldosokat.

A migráció fő mozgatói és haszonélvezői a háborús övezetek urai és az embercsempész csoportok.

Címkék: valós terv a népirtásra

Tovább 

 


Amikor nincs vesztenivaló

A Macedón határon történtek indították el bennem ezt a gondolatsort. Mi is történt tulajdonképpen? A hatóság úgy gondolta erővel visszatartja a  menekülőket, mert képtelen  ekkora embertömeget ellátni .Európaias észjárásával  azt hitte megállíthatja azt a tömeget, azt a tömeget akinek már nincs semmi vesztenivalója. nincs mit veszítenie, hiszen elvesztették családjukat, vagyonukat, hazájukat, amiről minden bizonnyal nem saját maguk tehettek, hanem a körülményeket alakították körülöttük lelkiismeretlen, gonosz emberek olyanná, mely megérlelte bennük az elhatározást, útnak indulnak uj hazát keresni, hiszen a szegénység, az éhhalál, vagy egy háborus támadás után, igy, vagy úgy, de a biztos pusztulás vár reájuk.

Címkék: amikor nincs vesztenivaló

Tovább 

A kormány szerint támadás alatt áll az ország

Nekem az a véleményem amíg itt az Európai Unio totojázik, , a bevándorlók, vagy menekültek, vagy népvándorlók nevezzük, ahogy tetszik, egyetlen puskalövés nélkül elfoglalják Európát, mert azt nem hiszem el, hogy ne lenne már világos mindenki előtt, hogy itt Európa elfoglalása, ellehetetlenítése a cél. Hadüzenet nélkül, repülők, bombázók, meg tankok meg hagyományos háboru nélkul. mire észrevesszük magunkat már több migráns lesz a jó öreg Euróbában, mint őslakos.

Címkék: a kormány szerint támadás alatt áll az ország

Tovább 

Tovább árad az emberfolyam


Épül a határzár az ország déli  határvonalán, melyen beléptető kapuk lesznek kialakítva, ha jól értettem.

szerintem az lenne logikus, ha a beléptető kapuktól nem túl messze lennének kialakítva a menekülttáborok

A határ közelében létrehozott táborokhoz  lehetne az ellátó rendszert igazítani. Miért kell őket végig utaztatni az egész országon, hiszen az utaztatással az esetlegesen összeszedett betegségeiket is széthurcolják, amennyiben nem kapják meg a menekült státuszt a közeli határon könnyen visszaküldhetőek.

A mai nap láttam azokat a fotókat amelyeken a menekültek ellepték a főváros tereit.

Címkék: tovább árad az emberfolyam

Tovább 

Árad az emberfolyam

Naponta figyelem a televizióban a menekültekről szóló híreket,  a többit is, de a róluk szóló híreket hallva  jelenleg velük kapcsolatban fogalmazódik meg a legtöbb kérdés amelyekre nem találok logikus válaszokat. Naponta betolakodnak a lakásomba, hiszen még a csapból is migráns folyik. Rengeteg közleményt hallani, sok az info. de továbbra is keveset tudunk róluk, pedig a tudás ez esetben is hatalom. Az emberiség hatalma lehet.

Más kultúra szülöttjeit megérteni, elég lehet ahhoz, hogy  legalább indokulatnanul ne féljünk tőlük.

Címkék: árad az emberfolyam

Tovább 

"Szívet cserél, aki hazát cserél"

 

Kovács Mária Magdolna 2015. április 18


Tompa Mihály szállóigévé vált  gondolatát adtam ezen írásom címének

 


"akár el is lehet menni ebből az országból"

 

Ugye ismerősek ezek a szavak?

 

Nagyszüleink, szüleink felépítették ezt az országot az utolsó nagy háború után.  Az Ő gyerekeik, unokáik hallották cinikus politikusaink szájából a fenti mondatot.


Egyre nagyobb problémát jelent a drasztikus méretű kivándorlás az ország számára, de az egyénnek is.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu