Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2013. november

2013. november 22. 18:31 | piacesprofit.hu
Interjú Csak az dolgozzon, aki akar?

Az emberiség most már megengedheti magának, hogy csak azok dolgozzanak, akik akarnak? Ez a gyakorlatban azáltal válik lehetővé, hogy alanyi jogon mindenki: gyerek és felnőtt – munkavégzéstől függetlenül – annyi pénzt kapna, amennyiből szerényen, de tisztességesen megélhet. A munka ily módon egy – a legtöbb ember számára lelkileg nélkülözhetetlen – kedvteléssé válik, viszont megszűnik alapvető bevételi forrássá lenni.

Címkék: aki akar? csak az dolgozzon

Tovább 


Jenei Jánosné Terike barátnőm költeménye fogadjátok szeretettel

 

MI A BOLDOGSÁG?

 

Hogy mi a boldogság? Most elmesélem,
Ha ideülsz mellém, szótlanul, szépen.
Hunyd be a szemed, ne gondolj semmire,
Figyelj a lelkednek rezdülésire.

A boldogság ott mélyen, tebenned van,
Most szunnyad éppen, némán és hangtalan.
Jelre vár, hogy kinyíljon, mint a virág,
Ébredő fény, melytől más lesz a világ.

Boldogság, amikor másnak adni tudsz,
Ha békét hozol, nem szörnyű háborút.

Címkék: mi a boldogsÁg?

Tovább 

Legálissá válhat a fájlok megosztása az egész EU-ban szada 2013. november 11. 19:40

Az Európai Bizottság azt szeretné elérni, hogy ne büntessék az EU-ban azokat a letöltéseket, amiket kizárólag otthoni célokra használunk.

A PC World értesülései szerint az Európai Parlament több tagja is azt tervezi, hogy új szabályozásokat vezet be a jogvédelemben, ami sok más mellett azt jelentené, hogy nem lenne büntethető az, ha fájlokat töltünk le személyes felhasználásra.

Címkék:

Tovább 

Támadhatók a devizahiteles szerződések

kedd, 2013 november 12

Érvénytelenek a devizaalapú kölcsönszerződések polgári jogi szempontból – vélekedett a Magyar Hírlapnak adott interjújában Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem polgári jogi tanszékének egyetemi tanára.

„A kölcsönszerződést a régi és az új Ptk. is egyértelműen szabályozza. A pénztartozásról azt mondja, ezt – ellenkező kikötés hiányában – a teljesítés helyén érvényben lévő pénznemben kell megfizetni.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

A matematika szabályainak sem felel meg. Teljesen logikátllan számtanilag. Intézményesített csalásról van szó, amit a banki szférában követtek el, MM

Tovább 

 

 

"Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert..."

A már sajnos régebben "előrement" +Lajos Atya, a lazarista missziós pap, a magyar újkori természetgyógyászat úttörője megerősítette a magyar természetgyógyászokat abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu