Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2011. október

network.hu

 Gyújtsatok gyertyát halottaitokért itt  ezen az oldalon is, Egy égő gyertyát töltsetek fel a képek közé és alá írjátok kinek az emlékére tettétek fel az oldalra

 

 

http://emlekhelytemetoazinterneten.network.hu/

 

 

 

A Halottak napja a római katolikus egyházban az összes meghalt hívő emléknapja.
 Mindazokra emlékezik ilyenkor az egyház, akik a keresztségben hunytak el, és akikről úgy hiszik, hogy a purgatóriumban vannak, minthogy bocsánatos bűnökkel a lelkükön haltak meg.

Címkék: emlékezés halottak napja

Tovább 

 

A klubvezető blog morzsái

 

A klubbal járó feladatok ellátása messze meghaladja a "kikapcsolódással" járó, az önzetlenül szeretettel végzett teendők fogalmát. Nem lehet egyenlőség jelet tenni a videók feltevése, hallgatása, képfelrakás és nézegetés, a cikkirással és klubvezetéssel járó feladatok közé.

.............

Vezető szerkesztők felé száll ezen gondolatfoszlányom, mely szerint:

Nem ment még el az eszem, hogy örömet érezzek az felett, hogy a klubba okádott ocsmányságok kitakarítását szórakozás élményeként  éljem meg.

Címkék:

Tovább 

Segítségünkkel eligazodhatsz a gyakran átláthatatlan, mégis a hétköznapok elkerülhetetlen részévé váló virtuális valóságban.

Te is unod már, hogy minden számítógépes művelet végrehajtásakor tehetetlenül állsz, akár a legegyszerűbb problémák előtt is? Kellemetlenül érint, hogy folyton a férjedet vagy gyerekedet kell hívogatnod ezek miatt? És unod már az ilyenkor mindig elhangzó mondatot: „Jaj anya, ez egyáltalán nem olyan bonyolult”? Hagyd a türelmetlen családtagokat, és fedezd fel önállóan a digitális újításokat – hidd el, ha egyszer belejössz, meglátod, mennyire hasznos ez az új, számodra eddig talán ismeretlen világ.

Címkék:

Tovább 

Kultúratámogatás Magyarországon

[2000.12.15.]

A rendszerváltás után tíz évvel már mindenki számára megszokott, hogy különféle kulturális rendezvényeken cégek logóival találkozik. A csökkenő állami mecenatúra mellett sok magáncég vállalja a támogató szerepét, a művészek többsége azonban mégis ennek hiányában szenved. Mi lehet ennek az oka? Talán törvényi hiányosságok, a szponzorációs kultúra hiánya, vagy a művésztársadalom tapasztalatlansága?

Sokunk számára összetéveszthető fogalmak a mecenatúra, a szponzoráció és a donáció.

Címkék:

Tovább 

Mikulás Gábor

A szponzorálás, mint lehetőség
– szempontok mindkét oldalról
028

 

Kulcsszavak:
szponzorálás, konferencia, adományozás, adományszerzés

Nyomtatásban:
Könyv Könyvtár Könyvtáros 11 (2002) 5 p. 20-25

 

 

A múlt év végén lezajlott Első Országos Szponzorációs Konferencián(1) a résztvevők egyaránt hallhattak a szponzorálás vállalati kommunikációban lévő helyéről, lehetőségeiről, a tevékenység módszertani részleteiről, trendjeiről, vagy a sikeresen szponzoráló vállalatok esettanulmányairól.

Címkék: szponzorálás

Tovább 

A szponzorkeresés csak akkor lehet sikeres, ha átgondolt, részletes stratégiával keresik meg a lehetséges támogatót, ezzel azonban Magyarországon még sokan nincsenek tisztában.

Bár a hazai kulturális intézmények nagy része szponzorra vár, gyakran nem szponzorképesek. Azzal sincsenek tisztában, mi a különbség adományozás, mecenatúra és szponzoráció között - mondja Csikós Gergely, a szponzorációs tanácsadással foglalkozó Spaark Sponsorship vezetője. Tapasztalataik szerint általában felmerül egy jó ötlet, amelynek megvalósításához rögtön pénzt szeretnének gyűjteni, de ennél tovább nem gondolkodnak.

Címkék: szponzor

Tovább 

Az idős emberek iránt érzett tisztelet és megbecsülés jeléül László Mária gyönyörű versével köszöntsük az idős generációt. Élettapasztalatuk része jelenünknek és jövőnknek. Kívánjuk, hogy a tengernyi bölcsességet türelemmel és önzetlenül adják át másoknak, ajándékba pedig, még sok boldogságot rejtegető éveket kapjanak.

network.hu

 

„Az ember sokszor megszépül, ha eljő
Az öregség. Fáradt tekintetében
Kihuny a vak mohóság, kapzsiság,
S szelíden pislog az emlék világa
A keze nem szorul konok ökölbe,
De simogató békélten pihen meg
Az ifjúság fején és vállain.

Címkék: az idősek köszöntése

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu