Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2013. április

network.hu

Címkék:

network.hu

Kedves Látogatók!

AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI - NAGYON IGAZ !!!"

Akik 1990 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, akik 1990 előtt születtek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, a gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval.

Címkék:

Tovább 

Tisztelt magyar nóta egyesületek, klubok, kedves magyar nótát szerető Barátaink!

 

A DAN-TON Művészeti Kiemelkedően Közhasznú Egyesület részt vesz egy olyan kezdeményezésben, ami egy országos szövetség létrehozását szorgalmazza, melynek célja, hogy a magyar nótát kedvelőket, énekeseket, egyesületeket, klubokat összefogja, a nótázás hagyományait megőrizze, értékeit felkutassa és felemelje .

A Szövetség a magyar nóta tisztelőinek, szeretőinek képviselőjévé is kíván válni, ezért szeretné sorai között tudni mindazokat, akik úgy gondolják, hogy szükség van a magyar nótát szívügyének tekintő közösségek, egyének, zeneszerzők, szövegírók, énekesek, előadók, kutatók, gyűjtők összefogására, valamint műsorok lebonyolítására, a magyar nóta hagyományainak megőrzésére, ápolására, és a fiatalabb generációval való megismertetésére. fontosnak tartják a tehetséges fiatalok felkutatását, zeneszerzők, szövegírók, előadók, énekesek önképzésének és szakképzésének irányítását. szükségesnek érzik a magyar nóta hagyományainak feltárását, kutatását, művekben való megjelenését.

Címkék:

Tovább 

1933 május 6-15-e között Budapesten szervezte meg elő ízben Fráter Lóránd Társaság a neves nótaszerző emlékére a nótaolimpiának keresztelt nótaversenyt és pályázatot.

Aztán  60  év  szünet után  1994 óta 4 évenként  ujból megrendezésre kerül a Dalok versenye.

2013-ban  ujból esedékes.. A dalok versenyén bárki részt vehet.. olyan műveket kell beküldeni postán jeligésen amelyek még nem jelentek meg semmilyen hanghordozón, előadáson, kiadványban.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu