Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A kormány szerint támadás alatt áll az ország

Nekem az a véleményem amíg itt az Európai Unio totojázik, , a bevándorlók, vagy menekültek, vagy népvándorlók nevezzük, ahogy tetszik, egyetlen puskalövés nélkül elfoglalják Európát, mert azt nem hiszem el, hogy ne lenne már világos mindenki előtt, hogy itt Európa elfoglalása, ellehetetlenítése a cél. Hadüzenet nélkül, repülők, bombázók, meg tankok meg hagyományos háboru nélkul. mire észrevesszük magunkat már több migráns lesz a jó öreg Euróbában, mint őslakos.
Úgy, hogy jó lenne, ha összekapnák végre magukat a vezetők és kitalálnák végre miként szállítsák vissza Afrikába, vagy Ázsiába, ahonnan jönnek ezeket az embereket. Tipp: Ültessék valamennyit egy hajóra, és vigyék vissza a tengeren oda ahonnan jöttek, már Olazországban, Görögországban vissza lehet őket fordítani.
Az, hogy ózdkodnak a legális bejövelei pontoktól és előszeretettel a zöldhatáron történő belopakodást választják a szándékukat sejtetni engedi. dumálni mindent lehet, meg megható történeteket előadni, de hogy a ténylegesen menekülők között megbújnak azok a fanatikus dilik is akik képesek saját magukat is felrobbantani, ha kapják a parancsot. A 200-300 fős csoportok között 20-30 jól kigyúrt, erős fiatalemberek is vannak, akik nem hagyják magukat begyűjteni, eltünnek az erdőben és csak az isten tudja megmondani, hogy miképp, de eljutnak oda úgy is ahova akarnak.
Írta MM

Címkék: a kormány szerint támadás alatt áll az ország

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu