Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


Valós terv a népirtásra


Ami a világon történik az már népirtás . A világ ég körülöttünk és van minden nap egy olyan fejlemény, ami erősíti bennem azt az elképzelést, hogy minden terv szerint működik.

A háborus övezet fantom államait az USA, Izrael és azok a gyarmatosítók alkották meg, az arab világ megosztására és Európa fenyegetésére akik jelen vannak a térségben. Valószínü, hogy ők pénzelik és látják el fegyverrel a zsoldosokat.

A migráció fő mozgatói és haszonélvezői a háborús övezetek urai és az embercsempész csoportok. Hatékonyságuk titka, hogy a világ legerősebb ösztönző eszközeit használják, a pénzt és a félelmet.
A védtelenek  legyilkolása  a figyelmet  felhívja . Ezért  egy olyan  tervet kellett kidolgozni, amely ellen nincs hatásos fegyver. Egyszerűbb rábírni az embereket, félrevezető propagandával, hogy induljanak el a  nagy világnak és saját maguk adják át  vagyonukat a csempészeknek. 
A módszer egyszerű:  meg kell támadni a védteleneket, menekült táborokat, le kell ölni néhány szerencsétlent .... kis idő elteltével megjelennek a "megmentők" akik pénzért,  kijuttatják az áldozatokat a válságövezetekből..
.A menekülőket nem ölik meg, mert az rontana az üzleten, hiszen senki nem bízna a csempészekben egy gyilkosság sorozat után.
A menekülők saját maguk adják vagyonukat... Nincs  erőszak, nincs látható rablás, csak üzlet. Az, hogy közben százan, ezren  meghalnak a tengeren vagy a gyaloglás közben betegségben, az  senkit nem érdekel.
A  betegséget  nem lehet bíróság elé citálni, a tengert levadászni.
Mindenki nyer. A megszerzett hasznon megosztoznak. Közben a menekülők azt hiszik jól jártak, hiszen életben maradtak és eljuthattak a szabadság bölcsőjébe Európába........
és mi építjük  az emberáradat megfékezésére a kerítéseket..........

mi volna a recept ezen bajok orvoslására?
Talán a háború befejezése a Közel-Keleten és Észak Afrikában. Az embercsempész bűnöző csoportok levadászása először a Balkánon majd Afrikában, Törökországban.Nagyon halkan, mert ennek valós akadálya maga az ember. Nem csak kizsákmányolni! Megszüntetni a szegénységet, azt a szakadékot gazdag és szegény között, amely az egyiknek  fényűzéssé változtatja mindennapjait, a másiktól pedig elvesz minden élhető lehetőséget.
Írta: MM

Címkék: valós terv a népirtásra

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu