Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A kerítés csak arra jó, hogy terelje a menekültáradatot,  rendőreinknek ne kelljen az erdőben bokrok közt hajkurászni a bujkálókat, olyan mint árviz idején a folyó partján a gát. Segít átvészelni az áradat okozta  helyzetet.

Azt meg kell osztanom a tisztelt Olvasókkal, hogy  elismerés féle alakult ki bennem azzal az emberrel szemben aki kitalálta  Európa e módon való lerohanását, hiszen gondoljunk csak bele mindezidáig a nagyon okos európai vezetők tehetetlenek vele szemben.

Ránk szabadítani egy embercsordát, amely képes közigazgatási zavargásokat  okozni, megosztani a társadalmat. Mindenhol előtérbe kerül a migránsokkal való foglalkozás, pénzeket kell átcsoportosítani az ellátásukra.

 

igen nagy baj, hogy uniós ésszel gondolkodnak vezetőink, pedig ez európai probléma és nem csak uniós.

Elvárjuk vezetőinktól, hogy a migráns válság megoldására a  biztonságpolitikai feladatokat, cselekvési programokat  egész Európára nézve dolgozza ki és ne hónapok múlva, mert amíg a bürokrácia agyai téblábolnak és ragaszkodnak álszent humanitáriusi frázisaikhoz ez a jól szervezett jól táplált csőcselék követelődzéseikkel és szemét hegyeikkel beborítják nemcsak kicsi hazánkat, hanem egész Európát.

Ez az emberhorda áradatként hömpölyög és, ha nem szabunk gátat eláraszt bennünket, mint az árviz tavasz, vagy ősz idején, a szeméthegyektől fulldokolva evickélhetünk miközben a  dilis fanatikusok saját magukat is felrobbantva fogják nem tetszésüket tudomásunkra hozni.

Ezeknek az embereknek nincs vesztenivalójuk és amikor teljesen világossá válik előttük, hogy félrevezető propagandai áldozatai is lettek, hogy nincs rájuk szükség, nem kívánatosak egyetlen európai országban sem csak isten a megmondhatója reakciójuknak.

Tegyük félre álszent humanitárius elveinket tegyük félre az egymás közötti ellentéteket, mert itt a háború szele fujdogál és Európa léte a tét.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu