Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A szavaiddal győzelmet vagy vereséget, erőt vagy gyengeséget hozhatsz az életedbe. Amikor a helyes dolgokat szólod, az bátorságot, elszántságot és látást ad.

Minden alkalommal, amikor ilyeneket mondasz: „Ez túl nehéz nekem”, „Nem bírom tovább”, „Olyan csalódott vagyok”, „Nem hiszem el, hogy ez történt” csak gyengébbé, csüggedtebbé és egyre inkább reményvesztetté válsz. Viszont amikor azt mondod, hogy „Krisztussal együtt, az Ő ereje által képes vagyok”, akkor erősebbé válsz, és hagyod, hogy Isten kegyelme működésbe lépjen.

Ne tápláld a negatív érzéseket azzal, hogy kimondod őket. Azt olvassuk a Bibliában: „Még a gyenge is mondja: „Erős vagyok!”” (Jóel 3:10, EF). Nem azt mondja: „A gyenge beszéljen a gyengeségéről”, „A beteg beszéljen a betegségéről”, „A csalódott beszéljen a csalódottságától”. Nem, fordítsuk meg a dolgot és mondjuk: „Igen, ez valóban nehéz, de az Úrban erős vagyok. Tudom, hogy az Úr vívja harcaimat. Ő győzelemre fog vezetni.” Ezt jelenti megragadni az Ő erejét.

Ézsaiás így fogalmazta ezt meg: De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el”(Ézsaiás 40:31).

Az Úrban bízni, az Úrra várni, nem azt jelenti, hogy passzívan hátradőlsz vagy tétlenkedsz. Az Úrra várni azt jelenti, hogy az Úr jóságára tekintesz, számítasz az Ő jóindulatára, vágysz az áldására. Ez a fajta várakozás aktív, és ilyen hozzáállást tükröz: „Uram, köszönöm, hogy Te képes vagy megfordítani ezt a helyzetet. Köszönöm, hogy Te nagyobb vagy, mint ez a probléma, és erősebb vagy minden ellenségnél.” Minden egyes nap így kellene gondolkodnunk.

Negatív gondolkodással soha sem fogsz szárnyra kelni, vagy futni és nem ellankadni, ha folyton a problémádra fókuszálsz és arra, hogy mennyire lehetetlen megoldani. Ehelyett, hagyd, hogy megújuljon az erőd azáltal, hogy bizalomteli várakozással tekintesz Istenre. Hozz győzelmet az életedbe a szavaiddal!

„Még a gyenge is mondja: „Erős vagyok!”” (Jóel 3:10, EF)

Szavaiddal győzelmet hozhatsz az életedbe

Joel Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu