Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Margit blogja

4-3lI" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Címkék:

 

Szent mise alatt   a betegek felvehették a betegek szentségét Majd egy kis agapéra voltak meghívva a  Rákoshegyi pélbániára.

 

 A hitből fakadó ima megszabadítja a beteget, és az Úr talpra állítja. Ha pedig bűnöket követett el, bocsánatot nyer.” (Jak 5,14-15)

A betegek kenete a betegek szentsége, általa a beteg a Szentlélek kegyelmét kapja, amely az egész embert segíti és tökéletesíti. Megerősíti az Istenbe vetett bizalomban, erőt ad a kísértések ellen, s alkalmassá teszi arra, hogy betegségét erős lélekkel viselje, sőt, küzdjön egészségéért, ha az szolgál üdvösségére, vagy kérje és elfogadja a jó halál kegyelmét, ha Istennek ez az akarata.

Címkék:

Tovább 

Isten volt az (személyesen volt jelen) a Krisztusban, aki megbékéltette magával és a kegyeltségébe visszahelyezte a világot, nem számolva fel nekik (az embereknek) az ő bűneiket és nem hajtva be rajtuk azokat (hanem eltörölve teljesen), és ránk bízta az Ő megbékélésének (a kegyeltség állapotába való visszafogadásnak) az üzenetét. — 2 Kor. 5,19. (Amplified)

Nem kell többé a bűntudat terhét cipelned. 
Isten megbocsátott nekünk ,azonban el is kell fogadnunk

Címkék:

Tovább 

network.hu

Isten végtelen szeretete .

Bizony, irgalmas, kegyelmes és türelmes az Örökkévaló hozzánk,
szeretete nem fogy el.
Nem hibáztat szüntelen,nem haragszik örökké,
nem bűneink szerint bánik velünk,nem büntet vétkeinkért,
ahogy megérdemelnénk.
Mert amilyen magas az ég a föld felett,olyan magasan elborít bennünket hűséges szeretetével.-Zsolt.103,8-11.
Nem tehetsz soha, semmit azért, hogy Isten jobban szeressen, mint ahogyan ma szeret. 
Nem fogsz soha, semmi olyant tenni, ami miatt Isten kevésbé szeretne, mint ahogyan most szeret.

Címkék:

Tovább 

A szavaiddal győzelmet vagy vereséget, erőt vagy gyengeséget hozhatsz az életedbe. Amikor a helyes dolgokat szólod, az bátorságot, elszántságot és látást ad.

Minden alkalommal, amikor ilyeneket mondasz: „Ez túl nehéz nekem”, „Nem bírom tovább”, „Olyan csalódott vagyok”, „Nem hiszem el, hogy ez történt” csak gyengébbé, csüggedtebbé és egyre inkább reményvesztetté válsz. Viszont amikor azt mondod, hogy „Krisztussal együtt, az Ő ereje által képes vagyok”, akkor erősebbé válsz, és hagyod, hogy Isten kegyelme működésbe lépjen.

Címkék:

Tovább 

 

network.hu

„Végül is arra jutottam, hogy az a jó és helyes, ha az ember eszik-iszik, és örömét leli munkájában, és annak gyümölcsében — mindabban, amivel egész életében vesződik a nap alatt.

Hiszen mindezt Isten adja: ez jutott nekünk! Hasonlóképpen az is Isten ajándéka, hogy némelyeknek adott vagyont, gazdagságot és lehetőséget, hogy annak áldásait élvezzék. Hát fogadják el Istentől ezt az ajándékot, és örüljenek neki!” (Prédikátor 5:18-19)

Szeretném a figyelmet felhívni a következő szavakra a fenti igénkből: „Hiszen mindezt Isten adja”, és „ez jutott nekünk” – azaz ez a mi kijelölt részünk.

Címkék:

Tovább 

network.hu

„Aki által kegyelmet… kaptunk… akik közé tartoztok ti is, mint Jézus Krisztus elhívottai.” (Róma 1:5,6)

Nem olyan régen akadt meg a szemem a fent említett igén, és arra gondoltam, hogy milyen gyönyörűen elénk tárja az elfogadás üzenetét.

Az jutott eszembe, hogy amikor meghívnak minket egy rendezvényre vagy partira, az első kérdésünk az, hogy „Milyen ruhában menjek?” Legtöbben a következő választ szeretnénk hallani: „Gyere, ahogy vagy”. Jó dolog, amikor lazíthatunk és önmagunk lehetünk.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Varga Zoltánné Marika üzente 3 éve

Nagyon szép írás .Köszönöm,hogy olvashattam.

Tovább 

network.hu

„Amikor a felhő felszállt, akár éjjel volt, akár nappal, a nép tábort bontott, és útnak indult.” (4 Mózes 9:21)

Az, hogy élvezzük az életünket, nem kell, hogy a körülményeinktől függjön.

Inkább hozzáállás kérdése, egy döntés, hogy örülni fogunk mindennek, mert minden dolog – még a kicsi, jelentéktelennek tűnő dolgok is – része az egésznek, életünk „nagy képének”.

Az élet egy utazás. Minden egy folyamat. Van eleje, közepe és vége. Az élet minden területe folyton fejlődik.

Címkék:

Tovább 

network.hu

„Folytasd a küzdelmet a hit szép harcában! Ragadd meg és ne engedd ki a kezedből az örök életet — hiszen Isten erre hívott el, amikor sok ember előtt megvallottad, hogy hiszel Jézusban.” (1 Timóteus 6:12, EF)

Tégy egy nagy hitbeli lépést, és bármit is érzel, érts egyet Istennel abban, hogy Ő szeret téged. Csodálatosan megalkotott, ellátott tálentumokkal, erősségekkel. Értékes vagy, és hívőként Isten igazsága vagy Krisztusban. Isten nem a rosszat látja benned, hanem a megigazult valódat – légy hálás ezért a csodálatos ajándékért!

Címkék:

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu