Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Margit blogja - 2013. május

Így hívják őket. Mindketten vidám, fiatal emberek, akiket gyengéd szerelem fűz össze. Boldogan állnak az Úr oltára elé, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak. Szinte paradicsomi boldogságban élnek néhány évig. Mivel gyermekük nem születhet, örökbe fogadnak egy kisbabát. Mindez 1945-ben történt.
Még ebben az évben fölfedeznek Nóra térdén egy gyanús foltot. A bőr ezen a helyen egyre vörösebb lett. Az orvos megvizsgálta. A vizsgálat során kiderül, hogy a beteg bőr sem a melegre, sem a szúrásra nem reagál.

Címkék:

Tovább 

Egyszer egy pap New York Bowery nevű részén járt, ahol sok a hajléktalan.
Három barátjával épp a komp felé igyekezett. Útközben láttak egy rongyokba öltözött embert a járdán ülni. Nagyon piszkos volt, és szemmel láthatóan depressziós. Amikor a tekintete összetalálkozott a papéval, intett neki,
hogy menjen oda hozzá. A pap meghatottan elindult felé. A barátai azonban gyorsan rászóltak: ,,Csak nem mész oda ahhoz a csavargóhoz?!" A pap elengedte a füle mellett barátai figyelmeztetését, és odalépett a hajléktalanhoz.

Címkék:

Tovább 

network.hu

Sokan sok féle módon vizsgálták a látnokokat, azzal kapcsolatban, hogyan néz ki a Szűzanya, és tanulmányozták a medjugorjei plébánián történteket. A legtöbbet fra Janko Bubalo-nak sikerült megtudnia, aki íróként és a hercegovinai ferences provincia tagjaként ismert. Kezdettől fogva kísérte a medjugorjei jelenéseket. Éveken át gyóntatott Medjugorjéban és így szerzett tapasztalatot Medjugorje lelkiségéről. Munkájának látható eredményeként megjelent egy könyve:„Ezer találkozás a Szűzanyával Medjugorjéban” címmel (1985).

Címkék:

Tovább 

network.hu

„Drága gyermekek!  Ma arra hívlak benneteket, hogy legyetek erősek és határozottak a hitben és az imádságban mindaddig, amíg imátok nem lesz olyan erős, hogy megnyissa szeretett Fiam, Jézus szívét. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok szüntelenül mindaddig, amíg szívetek nem nyílik meg Isten szeretetére. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért és imádkozom megtérésetekért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Címkék:

1981. június 24-én 18 óra körül hat fiatal a medjugorjei plébániáról: Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković és Milka Pavlović, a Crnica hegyen, melyet Podbrdonak is hívnak fehér tüneményt láttak karjában a gyermekkel. Meglepődtek és megijedtek, ezért nem léptek közelebb hozzá.

Másnap a napnak ugyanabban az órájában, 1981. június 25-én közülük négyen: Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković és Ivan Dragićević erős késztetést éreztek arra, hogy oda menjenek, ahol előző nap látták Azt, akit a Szűzanyaként ismertek fel.

Címkék:

Tovább 

 Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett , egyszer csak hirtelen megkérdezte:
- Nagyapa, hány éves is vagy?
A nagyapa így válaszolt:
- Hadd gondolkozzam egy kicsit! A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép, a kontaktlencse és fogamzásgátló tabletta előtt születtem. Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya.

  • Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a ruhát egyszerűen kitették száradni a friss levegőre).

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Üdv.
Bocsi, de a 60 éves ember, még nem nagyapó, legfeljebb nagypapa.
Üdvözletem, Csegei.

Tovább 

Volt egyszer egy gazdag ember. Egész életében megvolt mindene. Három fiát szépen felnevelte. Hanem azért a kincsesláda kulcsával mégsem lehetett a betegséget kizárni a házból. Az bizony őt is utolérte. Nagy bajában, öregségében csak a legkisebb fia ápolta. A másik kettő ezalatt élte világát: szép feleséget, jó cimborákat szereztek.Mégis, mielőtt meghalt volna a gazdag ember, úgy rendelkezett, hogy sok-sok aranyát a legidősebb fia kapja.

    Szép, tornyos házát, száz hordó borát a középsőnek ajándékozta, a legkisebbnek pedig nem hagyott egyebet egyetlen búzaszemnél.Alighogy eltemették, a két nagyobbik fiú hamarosan megvigasztalódott a kincseken. Kinevették az öccsüket:
- No, te ugyan elmehetsz az örökségeddel!

Címkék:

Tovább 


Gondolatok az evangéliumhoz (Jn 20,19-23)

 Egy halász lelkesedése

Fiatalok beszélgetnek egymással az esti filmről, majd témát váltva a fészbúk aktivitásukról. Szóba kerül, hogy hol lehet klassz ruhákat kapni a városban, melyik új telefonra vágyakoznak. Azt gondolnám, hogy ezek valóban őket érdeklő témák, de inkább unalom sugárzik beszélgetésükből, mintsem lelkesedés. Aztán komolyabb témák következnek: mit tanulnak az egyetemen, mit terveznek annak befejezése után, mire lesz jó a diploma.

Címkék:

Tovább 



Dicsőség Néked mennyei tűz!
A Lélek piros rózsája,
Élő akarat vagy!
Áldozócsütörtökünk éjszakáját,
Jézus után tekintő szemünket.
Szomorú,csüggedt életünket.
Csodás új fénybe hozó!
Jöttödre kigyúlt bennünk a Cél,
A prófétaság továbbvitele,
Jézus újbóli megtalálásának
Velünk maradásának ereje.
Szomorú szívű tanítványoknak
áldott pünkösdi Lélek.Tűz,Erő,
Élet,Hit, Üdvösség mid Te lettél....
Nagyobb öröm számunkra nincsen ennél.,
Kik egységben Jézusra várhatunk...

Címkék:

Tovább 


Az immár hagyománnyá vált reggeli pápai szentmisén a Szent Márta Házban szombaton a Vatikáni Csendőrség tagjai, illetve argentin újságírók és családtagjaik vettek részt.

Ferenc pápa homíliájában a napi evangéliumra összpontosított, amelyben Jézust ezt mondja: „Amit csak kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.” Ez egy újdonság az imában – hangsúlyozta a pápa. Az Atya mindent megad nekünk, de mindig Jézus nevében. Az Úr elmegy az Atyához, belép a mennyei szentélybe, kitárja a kapukat és nyitva hagyja azokat, mert ő maga a kapu és közbenjár értünk a világ végéig, mint egy pap. 

Imádkozik értünk az Atya előtt.

Címkék:

Tovább 

network.hu

Urunk mennybemenetele

 

Feltámadása után Jézus utoljára jelent meg az apostoloknak, és így búcsúzott el tőlük:
„Meg van írva, hogy a Messiásnak szenvednie kell, és harmadnapon fel kell támadnia a halálból. Az ő nevében Jeruzsálemtől kezdve minden népnek megtérést és bűnbocsánatot kell hirdetni. Ti vagytok ezeknek tanúi. Én meg elküldöm nektek Atyám megígért ajándékát. Maradjatok a városban, míg erő nem tölt el benneteket a magasságból.”
Ezután kivezette őket Betánia közelébe, és kezét fölemelve megáldotta őket.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu