Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. (Jer 29,11)

A legtöbbünk már keresztülment olyan időszakon, amikor úgy érezte, mintha ostrom alatt lenne. Egy közeli barátom állandó fájdalommal küzd, és csípőműtét előtt áll. Egy másik barátom rákos beteg, épp most fejeződött be a kemoterápiás kezelése, és már kezdi is a sugárkezelést. Egy harmadik nagyon súlyos depresszióval küzd.


network.hu

Jeremiás próféta azokhoz az emberekhez szólt, akik szó szerint ostrom alatt voltak. A babiloniak rabigába hajtották őket. De szenvedésük idején Jeremiás a reményteljes jövő ígéretével biztatta őket. Isten megígérte nekik, hogy jót tesz velük (Jer 32,40). Bár szenvedniük kell, soha nem lesznek egyedül, remény nélkül.
Jeremiás szavai a ma emberéhez is szólnak. Betegség, háború, éhezés sújtja világunkat. Hova fordulhatunk segítségért ezekben a nehéz időkben? Ki adhat békét szívünkbe és erősíthet meg, hogy kitartsunk? Nincs más, csak az Úr, és a Szentírás biztosít afelől, hogy semmi sem túl nehéz Istennek. Lehetnek nehézségek az életünkben, de Isten erősebb ezeknél, és nem hagy el minket.

Imádság: Drága Urunk, segíts emlékeznünk a nehéz időkben arra, hogy neked semmi sem lehetetlen. Töltsd be szívünket a szereteteddel és reménnyel. Ámen.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu